狩龍戰紀

主題列表 登入
二星初級會員 #1

支持支持支持支持支持狩龍戰記
有效率更新
良心課金
回饋玩家
持續營運
聖誕節快樂!!
一星新手會員 #2

:ro07:支持 希望多D人回 冇人回PO 又唔比自己玩接龍 點拎?:smilie_:(:
副版主 #3
jgftg0013 發表於 14-12-4 01:29 PM
支持 希望多D人回 冇人回PO 又唔比自己玩接龍 點拎?

你自己回自己都唔好咁明顯:frustration: 你個名。。。。。。。。。
一星新手會員 #4
:ro03: 方便管理阿MA :kill3: 加上我係真心玩的 唔係亂回
五星白金會員 #5
揮手揮手
一星新手會員 #6
:smilie_:(: 仲未中 應該係某時段會放出幾個 拎完就要等下個時段先出
一星新手會員 #7
我想佢快D出婚紗時裝姐><
一星新手會員 #8
:ro07:出結婚好過
五星白金會員 #9
繼續揮手揮手
二星初級會員 #10
唔好比E D人亂咁洗post 拎野啦
一星新手會員 #11

:smile_38.gif: 不如叫官方唔好出壇活動好過 又少人 排到出年都仲有
加上 睇我D PO 全部都唔係亂回 每個PO 都唔同回覆
板主話唔比自己玩 已經即時停止左
活動內容:
於2014年12月4日12:00PM起,玩家進入 2000FUN 《狩龍戰紀》討論區留言、發帖有機會獲得一組序號,使用後獲得下列其中一款虛寶(換完即止):

【200點招待點數(限定)】一張
【500點招待點數(限定)】一張
【高階裝備改造卷(限定)】一張
【5星改造神之金屬(限定)】一個

注意事項:每個帳號僅限領取一次,禮包為概率派送
如果 佢將帳號僅限領取一次 變做 每個遊戲帳號只可以儲值一次活動虛寶 就唔會有人洗
今次活動D獎好咁多 邊有人唔會洗?
三星高級會員 #12
:smilie_:o:
一星新手會員 #13
:funk:回饋玩家 之前個天天500點 變左一天500  昨天BUG左成日副本都唔維修  連基本野都做唔好
三星高級會員 #14
:redface:redface:
五星白金會員 #15
支持!!!!!
一星新手會員 #16
其實有冇人中過 目前為止=.=
一星新手會員 #17
:smilie_:D: 你見我用緊第幾號 就係中左幾多次  當然全部都係200招 抽新寵都有用
一星新手會員 #18
即系點? 一個論壇AC只能中一次定系遊戲帳號只能入一次
二星初級會員 #19

個論壇AC只能中一次  遊戲帳號無限入
玩接龍好快中
二星初級會員 #20
揮手揮手
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數