SD高達Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
陪伴左我6年既第1隻online game.會永遠記住你地架:ro03:
自由高達, zeta gundam, 多魯基斯, wing zero custome :mad:
一星新手會員 #2
由佢開玩到汁,好多回憶
四星黃金會員 #3
玩左6年喇...由小學雞到入到大學,真係好SAD
二轉會員 #4
終於汁啦 真係好開心 應該早點汁
四星黃金會員 #5
乂K_K乂 發表於 15-8-6 11:08 PM
終於汁啦 真係好開心 應該早點汁

2-3年前一早已經變左做死城...
初頻乜人都冇
等待驗證 #6
目前的網絡遊戲都是這樣的 還沒多少可能耐超過10年的
四星黃金會員 #7
兔子nana 發表於 15-8-19 09:22 AM

還有魔力寶貝
和金庸群俠傳ONLINE
飄流幻境
吞食天地1
戀愛盒子

樓主有錯了
所有自制開發出來的遊戲是沒有倒閉的
因為不是代理關係,所以超過十年的遊戲是有很多

根主應該不是忠實網遊一族
我由石器-金庸-現在

所以別說很少,是很多的,但存在著人數多少的問題
副版主 #8
瑪奇表示還能再戰十年
禁止發言 #9
GOod bye THE-O
:devil:
四星黃金會員 #10
兔子nana 發表於 15-8-19 09:22 AM

CS 可能可以頂到10年以上:smilie_:D:
二星初級會員 #11
咁就汁左啦:ro03:
二星初級會員 #12
sd GUNDAM online2:smilie_:D:
四星黃金會員 #13
wongyan246 發表於 15-11-9 02:08 AM
sd GUNDAM online2

下?! 乜有出咩 :smilie_:D4:
二星初級會員 #14
https://www.youtube.com/watch?v=Ign_xI7jrLE
{:1_1:}
版主 #15
twApocalypse 發表於 15-10-6 12:30 PM
CS 可能可以頂到10年以上

CS還是CSO都好,投資得好的,別說10年,20年都能夠挻得住face_l_18:
禁止發言 #16
一早汁拉好心:ro05:...
論壇乞丐 #17
都精彩~~~只是被手機遊戲分薄了客源
二星初級會員 #18
真係有點可惜
我都玩左好耐
回到最頂傳統版

選擇頁數