《灣岸》交易區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

(購買前請先查詢存貨狀況)

灣岸5DX PLUS IC咭100%全新未註冊,可在國際版灣岸5DX機台正常使用
全套5張$380 不散賣

[attach]743627[/attach]

灣岸5DX IC咭
每張$40
[attach]741276[/attach]

另有少量灣岸4、灣岸5特別版IC咭同時供應(已絕版) 每張$50
[attach]741274[/attach]

[attach]741275[/attach]

三星高級會員 #2
留位:bills::bills:
三星高級會員 #3
PUSH:curse::curse:
三星高級會員 #4
Price Updated:handshake::handshake:
二星初級會員 #5

我要曬圖中果7張 有圖既IC卡  91462076 WHATSAPP我
三星高級會員 #6
新貨加入:cheers:
一星新手會員 #7
NCEC 發表於 16-6-13 05:35 PM
新貨加入

我想問有冇灣5 10人個張? (全新+未註冊)
三星高級會員 #8
AE86撚 發表於 16-6-14 12:00 AM
我想問有冇灣5 10人個張? (全新+未註冊)

灣5 「10人」還是「10週年」個張??「10週年」個張面頭只有7個人
一星新手會員 #9
NCEC 發表於 16-6-14 09:54 AM
灣5 「10人」還是「10週年」個張??「10週年」個張面頭只有7個人

sorry,我打錯左唔係10人,係10週年個張先啱!
我想請問有冇?
三星高級會員 #10
AE86撚 發表於 16-6-14 10:05 AM
sorry,我打錯左唔係10人,係10週年個張先啱!
我想請問有冇?

抱歉,呢張暫時沒有現貨
一星新手會員 #11
NCEC 發表於 16-6-14 02:45 PM
抱歉,呢張暫時沒有現貨

ok……..
一星新手會員 #12
想請問左上
BMW M1 E46卡仲有無貨
想要一張
PM 你留電話
感謝
三星高級會員 #13
PUSH~~face_l_18:face_l_18:
三星高級會員 #14
Price Adjusted~~:cheers::cheers:
二星初級會員 #15
支持幫推一口:kill3:
三星高級會員 #16
PUSH~~:rose::rose:
三星高級會員 #17
PUSH~~face_l_18:face_l_18:
三星高級會員 #18
PUSH~~:thup::thup:
一星新手會員 #19
已pm請check下
三星高級會員 #20
PUSH~~:smilie_;):