古龍ONLINE心得交流

主題列表 登入
三星高級會員 #1
岩岩買左個新手包~開左古龍新AC 啦
想問係邊到入埋個道具CDKEY??
四星黃金會員 #2
Oo小丸丸oO 發表於 17-12-1 03:55 PM
岩岩買左個新手包~開左古龍新AC 啦
想問係邊到入埋個道具CDKEY??

在增加點數,key號碼是前10,key密碼是後10
三星高級會員 #3

係邊到禁~增加點數
CHING可以講到詳盡d嗎?
原諒小弟無知

我係經WinRAR開game
所以睇唔到果個介面
版主 #4
回覆 Oo小丸丸oO 的帖子

正常係唔會有RAR檔....
開遊戲既檔案叫GLStarter.exe
[attach]747565[/attach]
[attach]747566[/attach]
二星初級會員 #5
點解我個果咁既字體既?:mad:
四星黃金會員 #6
Oo小丸丸oO 發表於 17-12-1 05:10 PM
係邊到禁~增加點數
CHING可以講到詳盡d嗎?
原諒小弟無知

您要解壓之後,才能見到GLstart
按進去,再選增加點數
四星黃金會員 #7
Devil@2kf 發表於 17-12-1 11:14 PM
點解我個果咁既字體既?

請問您的電腦是英文語系或者英文介面嗎?
如果是,要轉回繁體
二星初級會員 #8
充實 發表於 17-12-1 11:27 PM
請問您的電腦是英文語系或者英文介面嗎?
如果是,要轉回繁體

WIN 10 繁中 ., 我試下轉下先
三星高級會員 #9
回覆 ~星星月亮太陽~ 的帖子

感謝你~終於搵到
一星新手會員 #10
更新果陣話updatedfile.log出問題..點解決?
二星初級會員 #11
有点不明白~ 点数卡密码有二排? 我购买新手包 序列号一以用来开新的帐号! 我剩序列号二而已? 但是这里有四个格子 !·!!!!
第一行:用户名
第二行:密码
第三行:填写序列号二!对吗?
第四行:xxx ??? 要填什么?
一个序列号有20个字。 ?
请指点~!:smilie_:o:
版主 #12
jaychoumata 發表於 17-12-7 08:46 PM
有点不明白~ 点数卡密码有二排? 我购买新手包 序列号一以用来开新的帐号! 我剩序列号二而已? 但是这里有 ...

建議閣下爬好吹水版3張高亮帖再發問

很多發問在內裡有答案
新/回歸玩家交流帖
有關遊戲程式問題之求助帖
道具/裝備/技能問題帖

很多問題不是只有你發現了,希望你可以早日離開『伸手黨』行列。
二星初級會員 #13
回覆 jaychoumata 的帖子

ok ok 抱歉啦~ 谢谢
二星初級會員 #14
Devil@2kf 發表於 17-12-1 11:13 PM
點解我個果咁既字體既?

你個介面係因為系統語言係英文或者其他語言,即使你將系統語言改為繁中亦有可能同輸入法撞左,你可以睇下系統有冇更新,我自己都有類似情況經windows系統更新修正返嘅!或者可以下載返個語言包!
回到最頂傳統版

選擇頁數