夢之歷險

主題列表 登入
一星新手會員 #1

小弟最近回鍋,N年無玩啦
有咩寵&同伴比弓手用
有咩卡片要準備定
PVP, 打團
Thxxxx
二星初級會員 #2
寵:我推介江戶,原因:因為有得回血同有其他技能,但一隻都好貴下
同伴:優娜,原因:因為都係可以幫角色回血
但如果想平平地收隻寵既話,南古都OK嫁
一星新手會員 #3
傻仔獸 發表於 22-3-25 03:52 PM
寵:我推介江戶,原因:因為有得回血同有其他技能,但一隻都好貴下
同伴:優娜,原因:因為都係可以幫角色回血 ...

謝大佬
如果寵換冰雞ok嗎
二星初級會員 #4
ok啊,衣嫁一隻冰雞好平
一星新手會員 #5
傻仔獸 發表於 22-3-26 06:35 AM
ok啊,衣嫁一隻冰雞好平

OK thanks:thup:
二星初級會員 #6
同埋,唔記得左同你講,冰雞有加10%攻擊力同加水抗10,冰雞效黎
二星初級會員 #7
一星新手會員 #8

優娜好貴wo…有冇平小小既同伴=..=
同埋有咩卡片要準備,琴日買左張15光弓
之後打團,打PVP要用咩卡會好d
二星初級會員 #9
弓手PVP卡有好多,例如:2轉弓,3轉弓,678轉弓卡都得,睇你喜歡邊張既姐,卡勁係次要,要PVP勁既,收左套勁裝先啦,衣嫁好多人已經去到AW80,啲裝真係勁過9x LV裝多多聲,不過都要睇盾效,有啲裝係for pvp,有啲裝既盾係for pve,睇你想要咩啦(希望幫到你啦)
一星新手會員 #10
傻仔獸 發表於 22-3-28 07:18 PM
弓手PVP卡有好多,例如:2轉弓,3轉弓,678轉弓卡都得,睇你喜歡邊張既姐,卡勁係次要,要PVP勁既,收左套勁裝先啦 ...

好的,thank you
一星新手會員 #11
弓手PVP卡有好多,例如:2轉弓,3轉弓,678轉弓卡都得,睇你喜歡邊張既姐,卡勁係次要,要PVP勁既,收左套勁裝先啦 ...

想問下,我光弓卡pt係90屬33攻,武器既盾要用咩好@@?
二轉會員 #12

AW 0上AW 80耐d定係LV 90上99耐d?
一星新手會員 #13
課金就岩
一星新手會員 #14
毛毛 獨翼
二星初級會員 #15
二星初級會員 #16
光弓 炎弓
二星初級會員 #17
8轉弓都可以
二星初級會員 #18
寵方面:平的話冰雞  貴的話太郎
二星初級會員 #19