劍俠情緣

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
總之就都係9月中嫁啦...=.=
五星白金會員 #22
賤啦........咁快想搵錢
常務管理員 #23
待我話你知啦, 呢段消息係真的, 9月20日有包賣

另外, 我唔知幾時封測完, 但照甘睇來, 公測可能係9月2x日開始, 封測甘短都唔出奇, 因為呢隻game係大陸已經推出左, 已經做過測試, 唔會有太多bug ,所以封測時間會短d,
再來, 公測唔代表收費, 佢出呢2隻包, 第1個包只係 新手包來的, 第2個係係攻略包,
大家根本唔駛擔心一出包就收費
六星鑽石會員 #24
冇錯-.-
就係我想表達既野啦--.
又多一隻呃錢GAME-.-
VIP會員 #26
Originally posted by kan0709 at 2004-8-24 01:33 PM:
又多一隻呃錢GAME-.-

d人又叫佢出碟...出碟又話呃錢-.-"
四星黃金會員 #27
我想問 封測完左係唔係會剷晒d ac?
哇~~~咁快~封測有咩用?
六星鑽石會員 #29
Originally posted by ~豪仔餅~ at 2004-8-24 03:38 PM:
哇~~~咁快~封測有咩用?

豪仔餅8)8)
咁你仲玩唔玩封測?
二轉會員 #30
Originally posted by gulong999 at 2004-8-24 03:33 PM:
我想問 封測完左係唔係會剷晒d ac?

會del晒....
二轉會員 #31
Originally posted by handyli at 2004-8-24 12:58 AM:

另外, 我唔知幾時封測完, 但照甘睇來, 公測可能係9月2x日開始, 封測甘短都唔出奇, 因為呢隻game係大陸已經推出左, 已經做過測試, 唔會有太多bug ,所以封測時間會 ...

連版主都咁講,大家可以放心lu
版主諗住入幾多貨-.-
我要早D去買!!   @{}@''
八星無敵會員 #33
Originally posted by handyli at 2004-8-24 12:58 AM:

另外, 我唔知幾時封測完, 但照甘睇來, 公測可能係9月2x日開始, 封測甘短都唔出奇, 因為呢隻game係大陸已經推出左, 已經做過測試, 唔會有太多bug ,所以封測時間會 ...

好耐冇見~仲記唔記得我係邊個-.-?
VIP會員 #34
d包都唔係好貴哦!20號公測仲好過封測!
八星無敵會員 #35
如果唔係好玩既話我睇未必會繼續玩.......
八星無敵會員 #36
大家講到好好玩咁.....我買個58蚊黎玩下先~~^^~
三星高級會員 #37
隻game 係5,6月時已經 公測緊 (不過係大陸公測)
三星高級會員 #38
好快有得play啦~
三星高級會員 #39
公測完左 acc 會唔會detele?
一星新手會員 #40
暈死..封測都未開始..
新幹線咁快就計劃定點樣搵銀..
真係服左佢呀
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數