解迷任務&生活技能

主題列表 登入
等待驗證 #1
以前技能任務版好多野睇,而家的技能任務版無野好睇, 只是發表叫佢唔好亂劃文章,佢又劃了我文章,你劃到網友的文章,劃唔到網友的心死狗工,討論玩唔玩金庸同唱衰網龍關你春事咪,唔使劃人文章呀
等待驗證 #2
以前技能任務版好多野睇,而家的技能任務版無野好睇, 只是發表叫佢唔好亂劃文章,雲x佢又劃了我文章,你劃到網友的文章,劃唔到網友的心死狗工,討論玩唔玩金庸同唱衰網龍關你春事咪,唔使劃人文章呀
超級版主 #3
首先是刪
其次是技能及任務版
除了技能及任務仲有咩好多野睇 ?
進階技能又有,絕學任務又齊哂,乜野任務都有,仲有咩係缺少既 ?
願聞其詳
咪係..我地只係講事實!!又唔係作大
四星黃金會員 #5
不過問題係你地冇睇清楚個板ge名ja...
解謎任務&生活技能...唔識字ge可以去讀多d書...
係呢度發表你地ge偉論..唔好意思...
你地去錯地方喇~o~
八星無敵會員 #6
雲路算係全個論壇言論自由最高既版主來ga勒喎,咁都要屌?
四星黃金會員 #7
你可以唱衰,不過都係下係咩板呀....-.-
係雲路先咁好脾氣同你講...仲同你置頂....唔撚係得你識講粗口0既-.-
等待驗證 #8
既然係技能任務版,人地問下的任務細節討論都俾人劃,在下俾人劃過好幾篇了,死7頭,成日撚文雅,之前已經大把人

(玩唔玩金庸)  (或者是永遠支持金庸)   <--呢的話題係雲路的拿手文章,佢自己都唔知發過幾多呢的文章,相信大家都知雲路係吃x著網龍的x,無論網龍講什麼都好,網龍的米田共是最好吃的,佢也非常喜歡吃.

相信被狗工劃任務文章的大有人在,支前都有好幾篇文章講成日俾人劃,但一陣就睇唔到了,因為又被人劃了.
Originally posted by 隱遊俠 at 2003-9-7 07:33 AM:
既然係技能任務版,人地問下的任務細節討論都俾人劃,在下俾人劃過好幾篇了,死7頭,成日撚文雅,之前已經大把人

(玩唔玩金庸)  (或者是永遠支持金庸)   <--呢的話題係雲路的拿手文章,佢自己都唔知發過幾多呢的文 ...
罵得好絕=.="
超級版主 #10
Originally posted by 隱遊俠 at 2003-9-7 07:33 AM:

(玩唔玩金庸)  (或者是永遠支持金庸)   <--呢的話題係雲路的拿手文章,佢自己都唔知發過幾多呢的文 ...

劃左咩先,願聞其詳
嘈咩呀,路sir都有言論自由ga,佢話支持網虫,係佢既言論自由,你唔鐘意聽,你可以唔聽,冇人叫你聽。你開埋呢d post就真係晒位啦!仲有呀,你話玩唔玩金庸唔關佢事,係唔關佢事呀,但係你係佢個版度開post就關佢事啦,佢係版主黎ga,下次post呢d文章去第二度啦!係度博比人"小"咩
                                                      三思而後行~
四星黃金會員 #12
請列出你所講ge所謂任務細節討論比人劃ge例子
等待驗證 #13
Originally posted by 江雲 at 2003-9-7 01:43 PM:
請列出你所講ge所謂任務細節討論比人劃ge例子

你咁想知呀,我問過乾坤大挪移和的進階技能等問題,你想知幾清楚呀,話你知呀,同你姊姊一晚就幹6次,總共幾多就唔記得,有2次總俾你望到,至於同你細妹幹幾次就唔係好記得,你咁想知咪問下佢羅,你媽媽想來上我,我唔制,將佢送了俾八兩金服待,至於佢地搞幾次,你又可以問下你好媽媽,

你個7頭擦鞋擦到出晒面,既然你咁鐘意擦雲狗工鞋來博加威望,我咪話你知,塞9去叫佢加你威望啦
三星高級會員 #14
我發覺2000fun呢度某D版友既質素真係高到咩咁, 連「解迷任務&生活技能」8個中文字加1個符號都可以另創新解, 明明係講任務技能既版原來只要講事實就乜野都講得, 真係嘆為觀止...
三星高級會員 #15
Originally posted by 隱遊俠 at 2003-9-8 06:59 AM:

你咁想知呀,我問過乾坤大挪移和的進階技能等問題,你想知幾清楚呀,話你知呀,同你姊姊一晚就幹6次,總共幾多就唔記得,有2次總俾你望到,至於同你細妹幹幾次就唔係好記得,你咁想知咪問下佢羅,你媽媽想來上我,我唔 ...

人地問你講野前有冇事實理據支持, 你有咪有冇咪冇囉, 講咁撚多廢話黎托呀?! 講唔夠兩句又拎晒人地既家人出黎講咁撚低庄, 係唔係你老母得閒得滯又想同人交流下唧?! 又要話人博加分乜乜物物響樹以小人之心度君子之腹, 不撚知所謂.
超級版主 #16
Originally posted by 隱遊俠 at 2003-9-8 06:59 AM:

你咁想知呀,我問過乾坤大挪移和的進階技能等問題,你想知幾清楚呀,話你知呀,同你姊姊一晚就幹6次,總共幾多就唔記得,有2次總俾你望到,至於同你細妹幹幾次就唔係好記得,你咁想知咪問下佢羅,你媽媽想來上我,我唔 ...

乾坤大挪移和的進階技能等問題
成個版都係答案
你問左就一定有人答你 ?
既然有問題,點解唔問多幾次
55版咁多post,一日就沉左去幾頁之後
冇人睇到,又點有人回你

你搬哂成家人出黎都應該幫唔到你得到答案
你就算點講家人,你既問題都係未有人解答到

建議你問多幾次
自然有專家幫你解決問題
五星白金會員 #17

唉/.\見你老母又要比人"輪"....真係有少少唔好意思/.\你老母d西水係咪多到流哂出黎臭親你呀??????係要拎老母出黎比人屌ge?_?死傻仔,人地做乜要擦鞋呀-.-?加威望你估有得分咩,都唔知係咪你老母比太多人屌個,有幾個人ge精子結合你老母所以生左你個傻仔/.\仲有呀...你老母個西真係好臭,臭到黎依個任務班/.\咁撚好屌...你唔好玩金庸啦....你屋企個老母依個要你屌佢呀...快d做個孝順仔....自己屌返你老母啦,唔好成日拎自己老母出黎比人"輪"先得ga/.\
唔玩金庸就唔好入技能任務區啦,入黎把咩,叫人唔好玩"刪"有幾咁出奇呀-.-?你會唔會係你老母果口到打飛機??(我諗你會-.-)唔會呀ma,係正確地方做正確ge事都唔識-.-?你弱智ga/.\?一定係你老母有左你果陣仲要出黎做雞...果d男人ge精射哂入你個口到...所以攪到你變左底b仔/.\
拍謝-.-
四星黃金會員 #18

即係呢...你發唔發覺你講ge野係完全冇point呢??
我唔會話你ge阿爸阿媽...
不過你呢d行為真係令到你阿爸阿媽冇哂面lor...
我搏加分為咩...呢塊板我要睇ge野基本上都唔會有分限制
我自己都唔多清楚我做咩要搏加分lor...
我幫雲路係因為你地所講ge野完全係前言不對後語咋~
唔該你要搞清楚呢一點...
(如果你唔識的話,不妨去文學板度睇下啦,對你有幫助架,不過記得要係文學wo...一陣入錯又比人話就唔係咁好啦)
四星黃金會員 #19
乾坤大挪移同進階生活技能...
呢兩樣野...我相信我都可以答到你lor...
我唔會介意你唔識睇中文字...
不過你真係要去進修一下...
如果唔係...你問左有人答你都係冇用...
因為你唔會睇得明
四星黃金會員 #20
雲路你都屌.你無病呀.你有病返屋企睇醫生啦
雲路係至講道理同埋好好人架
你未屌得就屌啦...你post d問題可能比人刪左但係都唔駛問後人地全家都爆咀架
成熟少少啦.你估你仲細.係未都爆咀同問後人地全家.節省少少啦
家下唔係講惡就大哂架...文呢個係文社會講道理架
雖然我好少發表文章.但係我都知雲路係好好人架!!
神2 寒風:ro08::donno::ro00:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數