《天外Online》原創心情故事及小說區

主題列表 登入
常務管理員 #1
1, 只可以發表原創小說, 故事及自傳
2, 每篇文章(回)至少150字以上
3, 回應文章, 請在相應主題回應, 請不要開新post, 否則會不預先通知的情況下del post, 嚴重者扣分處理
4, 不能推post
5, 轉載不會加分
6, 每一位作者可以連2個post, 以做備用
7, 每發表一文章加20分, 之後每加一回加10分, 達10回以上再加100分

暫時甘多先, 其他跟版規及壇規

[ Last edited by handyli on 2004-11-15 at 09:18 PM ]
三星高級會員 #2
好野呀~終於開左~版規都幾好~開新一章就加10分^o^
三星高級會員 #3
咁我個群雄真人SHOW 系咪應該放晌呢度???
常務管理員 #4
Originally posted by 312031177 at 2004-11-15 04:47 PM:
好野呀~終於開左~版規都幾好~開新一章就加10分^o^

係20分^.^,改左
三星高級會員 #5
Originally posted by handyli at 2004-11-15 06:04 PM:

係20分^.^,改左

正喔^.^:D5:D4:ma2::kill3::donno:我又作下先^.^
同埋我想問下
作者係自己個故仔既POST如果要寫新一回可唔可以係入面開POST?
因為淨死係一個POST好難睇
常務管理員 #6
Originally posted by 312031177 at 2004-11-15 07:45 PM:

正喔^.^:D5:D4:ma2::kill3::donno:我又作下先^.^
同埋我想問下
作者係自己個故仔既POST如果要寫新一回可唔可以係入面開POST?
因為淨死係一個POST好難睇

新故仔咪再開個新post lor

但如果你延續gei 就唔好啦
常務管理員 #7
另外 字數限定改為150啦, 100好鬼少=.=
三星高級會員 #8
我咁少分既.......
VIP會員 #9
Originally posted by 飄兒 at 2004-11-16 12:01 AM:
我咁少分既.......

2.3冇左~
冇得加架~
三星高級會員 #10
每一回+10分??
我而家出到第4回咪加左40分??
三星高級會員 #11
寫長d會唔會多d分~~~~~~~~~~~~
版大~(舉手)
小弟有問題喔

咁我而家post左5章小說
<<天煞任務前傳>>
咁係唔係版主有空時就會加分?
定係要我post晒成個故事先架?
定係...要寫得好好先有分加架:cry:
回到最頂傳統版

選擇頁數