《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
二轉會員 #261
請問高級玉同高級大石可唔可分番 普通玉同石出黎嫁
二星初級會員 #262
有咪可分解快意石?要圖!
一星新手會員 #263
冇耐之前..佢改左分解啦..咁呢家要分解玄玉..應該分咩裝...
四星黃金會員 #264
原帖由 tt1 於 2006-6-10 07:55 PM 發表
請問高級玉同高級大石可唔可分番 普通玉同石出黎嫁

高級石同玉,係分解唔到
四星黃金會員 #265
原帖由 cupnoodles13 於 2006-6-11 10:40 PM 發表
冇耐之前..佢改左分解啦..咁呢家要分解玄玉..應該分咩裝...

最經濟係用10lv鞋 $690 可以分到2粒
四星黃金會員 #266
原帖由 牙花* 於 2006-6-6 05:33 PM 發表
我想問
有咩野可以分解到玄玉,7星玉紫玉,紅玉等等
仲有物分可唔可以分到石呢?
例如寶石,根石果d
有咩可以分到佢地?
高級石又係有冇得分??????

1. 玄玉 - 可以用10lv鞋分解,最平
2. 7星 / 紫玉 - 分唔到,要用2粒玄玉合 (要學組合,同埋有機會失敗同爆玉)
3. 紅玉 - 要用1粒玄玉轉 (要學組合,同埋有機會失敗同爆玉)
4. 逆根石等貴石係分唔到
5. 寶石,高級石,要用好高lv既原EQ先分到

希望以上資料幫到你:)2
四星黃金會員 #267
原帖由 滕本健太 於 2006-6-5 04:03 PM 發表
我想問強化左一把武器 例如29刀+1(+20)再強化得唔得嫁
如果得既話(+20)係咪會重新改變過~?同埋最多可以強化幾多次嫁~?

可以再強化,不過之前既數值就會冇左,例如你之前強化左+20,但再強化,可能會出高過+20,又或者底過+20,要睇你好唔好彩,以最後強化果次計算,強化係可以重複,幾多次都可以:P
一星新手會員 #268
新手一問,想問碳係打咩出嫁?????
二轉會員 #269
例如想將把刀又+1變+4咁啦,用咩玉or石沖架,thx
五星白金會員 #270
原帖由 ming12340 於 2006-6-14 07:27 AM 發表
新手一問,想問碳係打咩出嫁?????

可以睇番官網有講咩怪會跌乜
以我所知雷族會跌碳
五星白金會員 #271
原帖由 ~柏加~ 於 2006-6-15 07:13 PM 發表
例如想將把刀又+1變+4咁啦,用咩玉or石沖架,thx

你學左組合放件野上去佢就會講用咩野沖裝
例如刀就用紫玉
三星高級會員 #272
其實d 裝買好定自己沖好??
三星高級會員 #273
強化有冇上限架?組合上限機率?
五星白金會員 #274
有冇講點樣追+1+2+3+4個d架..唔該~
四星黃金會員 #275
我想知合26lv頭27lv衫 白狼裝幾lv做到呀@@? 唔會哂野
二星初級會員 #276
我想問
如果我用槍+1 沖到+2 (甘d料要用槍+1  加咩 先沖到+2)
甘槍+2 又加咩沖到+3

仲有如果槍1我直接係npc個度買個d 得唔得架
定係 一定唔可以有+1個d 要白字 +1都要自己沖

答下我問題 我就係差呢d唔知
三星高級會員 #277
原帖由 少英 於 2006-4-11 07:46 PM 發表
想問下合成最多幾lev?同埋我合成個時由未+升+1,失敗左,個eq冇爆,咁車係合成eq唔會爆eq,只會冇左$同材料,定係只係升+1失敗件eq會係番到,上其他級(如+2,+3)會爆eq?

你唔爆裝係你好彩!我15lv組都試過 未+1己爆  (最高記綠合到+6- -+)所以唔爆係你好彩昨
五星白金會員 #278
原帖由 邪. 於 2006-6-20 16:58 發表
我想知合26lv頭27lv衫 白狼裝幾lv做到呀@@? 唔會哂野

唔明你想問乜(可能係我中文能力差)
五星白金會員 #279
原帖由 kennytsang1990 於 2006-6-20 19:12 發表
我想問
如果我用槍+1 沖到+2 (甘d料要用槍+1  加咩 先沖到+2)
甘槍+2 又加咩沖到+3

仲有如果槍1我直接係npc個度買個d 得唔得架
定係 一定唔可以有+1個d 要白字 +1都要自己沖

答下我問題 我就係差呢d唔知

+1沖+2槍係要7星沖,
仲之把野唔係抽返泥/強化左都沖得
一星新手會員 #280
沖就平好多但好大機會爆
買就貴好多但係人地做好左沒風險
回到最頂傳統版

選擇頁數