《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
三星高級會員 #281
組合係咩加咩係咩呀?
三星高級會員 #282
幾多組合先可以合到把lv21 ge +1/+2/+3??
三星高級會員 #283
今日,第三次強化,將防身16lv+2頭 ,強到加54防,呢個數值好似算幾唔錯,但係算唔算係非常好?

又大約值幾多錢呀?

thx

論壇乞丐 #284
d武器好難合................
五星白金會員 #285
點樣整到佢+1 +2 +3架??係咪要組合升定1個指定lv先有得整+1 +2 有冇人可以講下點整
五星白金會員 #286
原帖由 艾錫 於 2006-6-27 11:59 PM 發表
今日,第三次強化,將防身16lv+2頭 ,強到加54防,呢個數值好似算幾唔錯,但係算唔算係非常好?

又大約值幾多錢呀?

thx

我尋日拎16帽組合到+4 (45) (39)

哈哈^^        我組合20  強化8級
六星鑽石會員 #287
技能等級 幾多lv先至系頂級??
四星黃金會員 #288
30 先 係 頂 丫
慢 慢 升--
三星高級會員 #289
高級玄玉 高級紫玉有咩用
四星黃金會員 #290
要幾多lv強化
先可強武器40up

大家分享下你地幾lv強化
強左d咩武器
三星高級會員 #291
我想問強化介子最多加幾%屬性攻...有人知道嗎..我只見過最多20% @@
一星新手會員 #292
原帖由 royyimxx 於 2006-7-3 04:20 PM 發表
我想問強化介子最多加幾%屬性攻...有人知道嗎..我只見過最多20% @@

我見過人2隻30..   抗鏈32 .
三星高級會員 #293
七星玉買好定用其他用組合好???
二星初級會員 #294
我想問下...
組合:14lv~如果當大家經驗咁睇...你認為我+到幾多會爆????例防身白狼
強化:16lv~我成日頂多都係+到45ge???點解d人可以咁高架..同埋我e+成日強得+13-+29=.=前排獲獲都係+3x-4x架bo~(27lv護手)我係用100粒的
同埋如果有d咩技巧可唔可以教下小弟呀????

二星初級會員 #295
如果1樣裝備/武器已經強化過,但又強化到不好
可以再次強化過同樣的物品嗎?
三星高級會員 #296
打到個 綠字 21護手
係咪普通咁強化就得嫁啦?
二星初級會員 #297
其實點樣將d武同eq上+1(用咩石)
三星高級會員 #298
我宜家15lv組合,合30lv鞋and31lv頭and32lv衫+幾會爆,仲有我14lv強化,強唔強29lv槍and27lv手套
四星黃金會員 #299
15lv組合好易爆,我合白狼都合唔到+1,E嫁努力升組合
VIP會員 #300
原帖由 艾錫 於 2006-7-5 12:52 PM 發表
打到個 綠字 21護手
係咪普通咁強化就得嫁啦?

nono=口=
要用高級石先強到
回到最頂傳統版

選擇頁數