《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
三星高級會員 #341
分解完ga野係咪會以組合ga物資全部找到
e.g 5lv武器有5個玄玉,用物品分解之後,係咪會有番曬5個玄玉架???
六星鑽石會員 #342
原帖由 老林記 於 2006-9-26 08:07 PM 發表
分解完ga野係咪會以組合ga物資全部找到
e.g 5lv武器有5個玄玉,用物品分解之後,係咪會有番曬5個玄玉架???

但係10Lv鞋得2粒玄玉...

要合番 就要5粒玄玉-,-
三星高級會員 #343
最低lv的武器係咪最易+1或以上和強得更多??
四星黃金會員 #344
一個30強化同一個得1強化
所強出黎既ed會唔僧有分別,,
會唔會話緊係30強化勁D??
仲有分解會唔會失敗??
二星初級會員 #345
分解技係100% 分到,所以唔會失敗~
二星初級會員 #346
其實強化同組合..
會唔會有分咩時間好d..同埋咩時冇咁好架呢?!
三星高級會員 #347
原帖由 k1660 於 2006-10-24 12:46 PM 發表
其實強化同組合..
會唔會有分咩時間好d..同埋咩時冇咁好架呢?!

最好一維護完就上去合野
等待驗證 #348
組合= +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9   最多+9
↑冇話一定掂..睇你運氣同組合lv ...你問幾多組合最好..我答30lv=完↑

強化=裝備後面有粒*(??) 果個數值
↑強化..""可以話80%運氣"" =.= 你問幾多強化最好..我答30lv=完↑
====================================================
-組合完既裝備可以去強化-
-但強化完的裝備不可以組合-
-未組合都可以拎去強化-
-護手/斗蓬/腰帶/戒指 只可以強化,不能組合-

組合失敗=損毀了材料 (裝備不會消失)

組合失敗,物品粉碎=材料及裝備消失

強化失敗=材料消失 (裝備不會消失,強化最多失敗,不會把裝備消毀,失敗=冇晒d石)

強化-你一係就放足100粒石..一係就唔好強...仲有唔好混合石(逆根50同快意50)=廢 一係就100逆根...放100唔=一定勁
你唔放100就一定唔會勁。講完

有錯唔好X我 thx!

三星高級會員 #349
合野同強化有冇分幾多lv 先可以合到咩野幾多lv先可以強到咩野嫁??
五星白金會員 #350
我想問甲係咪真係比頭同鞋易沖好多?
我今日沖新手裝,甲接近無爆過,已經沖左幾件+3+4,但頭同鞋就連+2都好難沖到

(我15組合)
五星白金會員 #351
好奇咩!?
我件新手裝禁兩下爆左(我20lv組)
二星初級會員 #352
我想問強綠字手套要幾多粒高根石架= =:~: ?
VIP會員 #353
20粒高根 @@?

五星白金會員 #354
原帖由 narutofei 於 2006-12-7 11:32 AM 發表
我想問強綠字手套要幾多粒高根石架= =:~: ?

強化唔係你中意幾多就用幾多ga咩
只不過強綠字野
要用高石之麻
四星黃金會員 #355
我想問問呢= =
用左組合石 合野失敗爆唔爆架...如果唔爆我可以買幾廿粒
整個41綠暗-.-
三星高級會員 #356
原帖由 邪. 於 2007-1-4 09:59 AM 發表
我想問問呢= =
用左組合石 合野失敗爆唔爆架...如果唔爆我可以買幾廿粒
整個41綠暗-.-

組合 打 係 組合既材料 唔爆 ,但係 你放落去果件打 有機會爆

組合石 係原黎 組d 高lv 商店冇得買 既裝(+0 白裝)
四星黃金會員 #357
原帖由 蘋果梳打 於 2007-1-4 10:03 AM 發表

組合 打 係 組合既材料 唔爆 ,但係 你放落去果件打 有機會爆

組合石 係原黎 組d 高lv 商店冇得買 既裝(+0 白裝)

我知...姐係你咁講我放高金落去唔爆- -?
爆就係我個暗爆= =?
二星初級會員 #358
我倉庫已經冇位..
佢話要我買倉庫擴充卷..
但係我唔知系邊度買
有冇人可以話俾我知
thx
區域版主 #359
原帖由 ☆金粉仔★ 於 2007-1-5 06:51 PM 發表
我倉庫已經冇位..
但係我唔知系邊度買
有冇人可以話俾我知
thx

在官網用回數購買.

===>倉庫擴充卷<===
三星高級會員 #360
原帖由 ☆金粉仔★ 於 2007-1-5 06:51 PM 發表
我倉庫已經冇位..
但係我唔知系邊度買
有冇人可以話俾我知
thx

哥哥你離左題wo-.-
回到最頂傳統版

選擇頁數