《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
二星初級會員 #321
多謝分亨~~~~~~~~~~~
三星高級會員 #322
我想問分解係咪一定分到
一星新手會員 #323
原帖由 kevinting 於 2006-7-24 04:15 PM 發表
我想問分解係咪一定分到

係1定分到的
二星初級會員 #324
我放左100粒根可去強化...d石冇晒...件裝冇強過...連(+1)都冇...連續幾件都係咁
三星高級會員 #325
有冇咩方法
可以易d成功架
我爆裝爆左 3000萬啦=.=凸
三星高級會員 #326
唉....今日爆左5件41杉 ..破產...有冇人有組合心得分享..我28組
三星高級會員 #327
組合,強裝有秘訣嫁:D

我13lv組,15lv強 組 jor 25+8槍*51:D

五星白金會員 #328
原帖由 ssko 於 2006-8-9 01:34 AM 發表

咁個秘訣係咩丫

你就咁講俾人既感覺係你係度晒命:ma1:
八星無敵會員 #329
原帖由 ssko 於 2006-8-9 01:34 AM 發表

組合係就係有d秘訣...但係都唔係你所講到咁誇= ="好似一定合到咁
三星高級會員 #330
原帖由 tung0607 於 2006-8-9 08:01 PM 發表

組合係就係有d秘訣...但係都唔係你所講到咁誇= ="好似一定合到咁

not一定....... but much easier lor...:o
四星黃金會員 #331
- -”難”州
5lv鞋都無玄玉!!!!!!!!!!!!!!!!
10lv鞋   $690!!!!!!!!!!!2粒玉+虎皮!!!!!!!

唔知重有邊樣野係抵分解呢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????
三星高級會員 #332
原帖由 Alan3333 於 2006-8-3 04:43 PM 發表
唉....今日爆左5件41杉 ..破產...有冇人有組合心得分享..我28組

你係咩ser....如果係墨魂既就pm下我...同你合作下
一星新手會員 #333
請問幾多層組合較好,70%成功到
由10紫玉轉逆根石
二星初級會員 #334
有無人可以答下幾多lv ga強化介子個d先可以強到15%以上ar:mad::mad:唔該哂
我16lv強化都係強得6,7%:cry::cry:

論壇乞丐 #335
我想問下強化幾多層左右,先可以將隻33護手強到5x左右呢??thx^^
一星新手會員 #336
我組合炸,想知幾多層先組到
三星高級會員 #337
我想問組合技同強化技的成功率有幾多呀~~~
如果組合技同強化技都30lv會唔會成功率100%架???
三星高級會員 #338
請問參雞湯點合的?..............
三星高級會員 #339
分解技係咪100%得架???
三星高級會員 #340
分解技係100% 分到
組合30強化30 唔係一定100%得 唔係要多福仲乜 ??????
16強化可以強到介子20%架喇 睇等級 睇運數 你30lv強40介緊係難衝 ←比例
至於 33護手 都係 都係睇等級 運數 16強化都得不過真係睇你地好唔好運啦
最好試下 係墨香維護後第一時間入去衝 ~ 最小人最唔lag 既時間就係呢個時間

至於雞湯 到而家都係合唔到架 唔洗晒時間去諗住合 雞湯點有 ? 買包送既全部都係
至於 有d人問 合綠野係咪要 100粒高石高玉  話你知唔係
高大石 用20粒 高玉用100粒 高寶石 100粒 0.0 唔好收100粒高大石去合綠野呀 破產都似
大家分解學 1次就完 ( 50m技點 )
至於有d人好多錢 其實可以自己用隻新手去玩 自己一個人開公會 升度3級公會 又多兩頁倉用 又可以放至小幾億既錢係銀行 ~ 係公會個倉 ~ 至於 要升度3級公會 要有 60m本錢 + 61m技點 就 ok

自己個倉至多放500m 真係小 = =

回到最頂傳統版

選擇頁數