天使之戀Online

主題列表 登入
三星高級會員 #21
原帖由 vicky2004 於 2007-5-31 06:23 PM 發表
混亂+生命
我想問個生命點升LV=.=
我升左好
耐.只係得混亂個D先升LV.而生命冇升過

好易姐
你用生命o個d技能咪升lv囉= =
等待驗證 #22
我係單修生命
都好易升呀又無咁易死XD
三星高級會員 #23
點解無得簡混亂+強身o既?????
三星高級會員 #24
我本人係混亂加強身
可以高防同多血
仲可以食幻v呀^_^
五星白金會員 #25
長槍+弓箭好吾好? 定系劍+弓箭好or斧+弓箭好?
比d意見~
三星高級會員 #26
長槍+弓手好
因為精準同攻擊加好多
五星白金會員 #27
我想問~~如果我盾甲+混亂  我1開頭職業選盾甲定混亂?
選左之後吾要邊招???
五星白金會員 #28
盾甲+大地??? 吾要邊招技?   要邊招技?
五星白金會員 #29
原帖由 蔚藍的天空 於 2006-11-27 05:06 PM 發表
你盾甲唔好雙修==你出魔法會勁慢==差唔多6-7秒一下==會死人,你升技升到....
弓修生命or 大地都ok 因為佢輕裝出魔技4秒到,都可接受...我星期6先換生命番呢...
now 都24lu...(係咁升pet 用技....升到好累==)如法 ...

大地有技補mp咩?- -
幾lv先可以學到補mp技???
三星高級會員 #30
你地唔該唔好咁傻
戰士修魔法係好白痴o既事
你咁做係等死=]
五星白金會員 #31
點解冇人混亂+死靈?  
混亂勁吾洗講~死靈又可以吸hp&吸mp,,,仲要1定吸到
藥水錢都吾洗~:smilie_:D3:
三星高級會員 #32
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-22 08:51 PM 發表
點解冇人混亂+死靈?  
混亂勁吾洗講~死靈又可以吸hp&吸mp,,,仲要1定吸到
藥水錢都吾洗~:smilie_:D3:

一定吸到 但係夠唔夠你用先
你有血 無mp又係死
你有mp無血都係死
咁點解要辛苦自己呢???
五星白金會員 #33
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-23 12:46 PM 發表

一定吸到 但係夠唔夠你用先
你有血 無mp又係死
你有mp無血都係死
咁點解要辛苦自己呢???

最小吾洗買水:smilie_:D3: ~~我呢d窮鬼冇錢ma:cry:
三星高級會員 #34
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-23 02:48 PM 發表

最小吾洗買水:smilie_:D3: ~~我呢d窮鬼冇錢ma:cry:

唔會唔洗買水囉
唔通次次無MP/HP 你坐O係度咩
如果你食左卡/技能卡 O個D
你仲咁晒時間坐O係度等佢回咩???
五星白金會員 #35
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-24 11:07 AM 發表

唔會唔洗買水囉
唔通次次無MP/HP 你坐O係度咩
如果你食左卡/技能卡 O個D
你仲咁晒時間坐O係度等佢回咩???

咁如果死靈+大地呢?  咁就真系吾洗買水啦~:smilie_:D:    2個都有+hp同mp技:ro01:
三星高級會員 #36
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-24 01:54 PM 發表

咁如果死靈+大地呢?  咁就真系吾洗買水啦~:smilie_:D:    2個都有+hp同mp技:ro01:

哎呀  真係唔夠用架
你知定我知-_-
當你法師高lv o既時候(70以上)   好多人都會去吞噬升
但係一定要買水囉   就算一個80以上   去打都要買水  我講緊係死靈+大地  因為真係唔夠血用
唔會唔洗買水
五星白金會員 #37
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-25 10:07 AM 發表

哎呀  真係唔夠用架
你知定我知-_-
當你法師高lv o既時候(70以上)   好多人都會去吞噬升
但係一定要買水囉   就算一個80以上   去打都要買水  我講緊係死靈+大地  因為真係唔夠血用
唔會唔洗買水

就算要買都吾洗買hp&mp水~~~~只系買hp水就夠    咁都慳吾小:smilie_8):
三星高級會員 #38
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-25 02:50 PM 發表

就算要買都吾洗買hp&mp水~~~~只系買hp水就夠    咁都慳吾小:smilie_8):

唉  算喇  
我唔同你講-_-
講極你都唔明
你中2點就點喇
五星白金會員 #39
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-27 09:52 AM 發表

唉  算喇  
我唔同你講-_-
講極你都唔明
你中2點就點喇

咁點解冇人用個法杖換格鬥~格鬥升1lv+8hp同1精準,,,同法杖都系1樣+精準
而且仲+8hp~咁樣吾好咩?
三星高級會員 #40
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-27 10:05 PM 發表

咁點解冇人用個法杖換格鬥~格鬥升1lv+8hp同1精準,,,同法杖都系1樣+精準
而且仲+8hp~咁樣吾好咩?

法師要魔攻強
HP  如果好似我咁  緊係唔會咁白痴用法杖喇  緊係用名想換強身
因為強身 升一LV   加12HP同防禦加1   法師用精準無用架囉  又唔係弓手
我係混亂加強身   跟住左叫生命O個D幫你加技能
我E+76LV   全吃HP有4千幾就到5千 防全吃過千1
你話換格鬥定係換強身好????
回到最頂傳統版

選擇頁數