天使之戀Online

主題列表 登入
五星白金會員 #41
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-28 12:24 PM 發表

法師要魔攻強
HP  如果好似我咁  緊係唔會咁白痴用法杖喇  緊係用名想換強身
因為強身 升一LV   加12HP同防禦加1   法師用精準無用架囉  又唔係弓手
我係混亂加強身   跟住左叫生命O個D幫你加技能
我E+76 ...

你冇左冥想會好小mp~  如果系我就用魔導換格鬥~系小左d防
但系都吾會咁小mp啦~又有得+hp
三星高級會員 #42
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-28 06:46 PM 發表

你冇左冥想會好小mp~  如果系我就用魔導換格鬥~系小左d防
但系都吾會咁小mp啦~又有得+hp

小mp唔係問題   買多d水囉    你咪換囉  法師低防唔係問題
一打團戰   一個幻v  你就訓低
我多血  我4千幾5千血  加千一防   左加我食一千水
我可以狂食幻v   都唔死    除非o個條友  把野加幻v  過2千到3千攻
可以秒我之外   其他戰士係殺我唔死

不過你中2換咩咪換咩囉   到時你自己後悔係你o既事
你辛苦又唔係我辛苦   我係比個見意你姐
五星白金會員 #43
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-29 09:31 AM 發表

小mp唔係問題   買多d水囉    你咪換囉  法師低防唔係問題
我可以狂食幻v   都唔死    除非o個條友  把野加幻v  過2千到3 ...

你之前個post話過精準對法師冇咩用...點解咁講?
你冇左精準好難打中佢wo~
五星白金會員 #44
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-29 09:31 AM 發表

我可以狂食幻v   都唔死    除非o個條友  把野加幻v  過2千到3 ...

同埋你話把野+幻v  幻v系咩意思?
三星高級會員 #45
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-29 03:32 PM 發表

你之前個post話過精準對法師冇咩用...點解咁講?
你冇左精準好難打中佢wo~

精準唔係法師用架
左講  你d杖有加架  
跟住  d怪難打係因為lv o既問題
你試下 一個50 lv o既人
去打我練o既地方  睇你打d怪  10下入面有幾多次係miss呀-_-
我練功地方怪o既lv係 70以上   我o係o個度升 可以升到85lv
三星高級會員 #46
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-29 03:34 PM 發表

同埋你話把野+幻v  幻v系咩意思?

幻v係一個好變態o既技能
戰士56lv就有得學
不過你要有錢= =
幻v係打王掉的
價錢去到5億-_-
五星白金會員 #47
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-30 09:22 AM 發表

精準唔係法師用架
左講  你d杖有加架  
跟住  d怪難打係因為lv o既問題
你試下 一個50 lv o既人
去打我練o既地方  睇你打d怪  10下入面有幾多次係miss呀-_-
我練功地方怪o既lv係 70以上   我o係o個度升  ...

咁姐系可以吾洗法杖呢個技?   同埋你系邊到練級?- -
上次見到你系晴空海岸到掛機-_-"
五星白金會員 #48
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-30 09:23 AM 發表

戰士56lv就有得學
不過你要有錢= =
幻v係打王掉的
價錢去到5億-_-

明解-_-"    幻影v    但幻v要5億咁多?- -    打咩怪有???
三星高級會員 #49
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-30 01:12 PM 發表

咁姐系可以吾洗法杖呢個技?   同埋你系邊到練級?- -
上次見到你系晴空海岸到掛機-_-"

法杖係換生命或者其他法師技能換的
好似我咁  我係混+強  就用名想換  
我自己會o係吞噬  吞噬係一個任務地點  要組先可以入
唔係我玩緊架   因為我屋企電腦壞左  我都係用公司電腦上網  不過就唔可以打機
我E+借左比我O個朋友玩之麻
三星高級會員 #50
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-30 01:15 PM 發表

明解-_-"    幻影v    但幻v要5億咁多?- -    打咩怪有???

當然要喇
因為有好多人想要  多人要O既野就緊係貴喇
唔係打怪  係打王
五星白金會員 #51
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-30 01:36 PM 發表

法杖係換生命或者其他法師技能換的
好似我咁  我係混+強  就用名想換  
我自己會o係吞噬  吞噬係一個任務地點  要組先可以入
唔係我玩緊架   因為我屋企電腦壞左  我都係用公司電腦上網  不過就唔可以打機 ...

吞噬點入?- -  上次我入到魔廚餐道就冇路行~~~  我有組隊ga~
三星高級會員 #52
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-30 02:40 PM 發表

吞噬點入?- -  上次我入到魔廚餐道就冇路行~~~  我有組隊ga~

魔廚唔係吞噬
2個地方答架
五星白金會員 #53
咁應該點入去?- -
同埋點解系海底升lv d人個個都有滑浪板妝扮......用左滑浪板有分別咩?
三星高級會員 #54
原帖由 悲傷的思念 於 2007-8-30 02:44 PM 發表
咁應該點入去?- -
同埋點解系海底升lv d人個個都有滑浪板妝扮......用左滑浪板有分別咩?

我唔記得左O個地方添-_-
你入去都無用   等死
你都識講喇  妝扮    無分別架
二轉會員 #55
原帖由 阿祖祖 於 2007-8-30 09:23 發表

戰士56lv就有得學
不過你要有錢= =
幻v係打王掉的
價錢去到5億-_-

5億 咁平 咩SERVER AR?

維納斯標到15億以上-.-
三星高級會員 #56
強身係邊招黎嫁...
新手唔識野...
我想問下
要是升得最快修咩好=.=
要賺錢賺得多...係咪要另開ac整野??要整d咩??
三星高級會員 #57
試問邊d人會盾甲修法技= =... 你出得技黎都死左,,,

通常d人都系玩生命+混亂- -
一星新手會員 #58
生命+混亂法師最好
一到80lv
一下大十字+放連技術
戰士同弓手唔死都得番半條人命
連技=大十字(生命80範圍)+天垂+雷電咆嘯1,2,3+混亂80範圍
所以比我既話
生命+混亂最好

盾甲呢
如果真係要雙修既話
我就唔會用法師技能雙修係盾甲身上
因為可以話係冇用
要雙修既話
我會雙修長槍
利用長槍既技能+物攻同血
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數