FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #241
想 問 下 控 球 後 衛 幾 高 好 ?
仲 有 點 解 我 用 視 窗 模 式 個 陣 佢 話 連 唔 到 ser
一星新手會員 #242
我好耐冇玩FS
我想玩番....我禁左FS之後...
佢冇loaD 野...之後話操作等候逾時...
又話CAN NOT DOWNLOAD THE SERVER LIST...
有咩辦法可以玩到?
六星鑽石會員 #243
我想問下...係game入面要禁咩制係隊頻 ?

仲有...有冇咩 快制 係開始用 ?

因為我隻mouse 壞壞地 ~.~

幫到手既+2個 good @@
五星白金會員 #244
我想問下點樣可以轉free style 入面既背景音樂...
一轉左佢又同我download反.....
thx
四星黃金會員 #245
原帖由 frank0212 於 2008-1-10 01:39 PM 發表
我好耐冇玩FS
我想玩番....我禁左FS之後...
佢冇loaD 野...之後話操作等候逾時...
又話CAN NOT DOWNLOAD THE SERVER LIST...
有咩辦法可以玩到?

我都想知點解阿?
四星黃金會員 #246
sg身高175cm= ="
射三分係咪會唔得-.-
我依家球球都唔入
VIP會員 #247
原帖由 天天涯 於 2008-1-19 08:20 AM 發表
sg身高175cm= ="
射三分係咪會唔得-.-
我依家球球都唔入

不太關事吧 頂多都係1-2 點差 3pt 能力方面
VIP會員 #248
我想問31lv pg技幾錢到?
VIP會員 #249
原帖由 【P‧字‧頭】 於 2008-1-31 01:03 PM 發表
我想問31lv pg技幾錢到?

sg就係25000-30000
五星白金會員 #250
我想問,點解有d人既上衣或下衣或鞋既數值可以去+9另加一個+3既?
五星白金會員 #251
原帖由 sky5132 於 2008-1-16 07:16 PM 發表

我都想知點解阿?

我都係,拜託大大可以告訴我嗎???
五星白金會員 #252
原帖由 kenma18 於 2008-2-13 06:55 AM 發表
我想問,點解有d人既上衣或下衣或鞋既數值可以去+9另加一個+3既?

個d應該係31lv裝
一星新手會員 #253
唔該版主...
可唔可以教一教我反抓牙= =
唔係太明...
d人話識左版會屈機好多xd
我係pf
可以add我msn~kelvin0022003@yahoo.com.hk
同我詳細講下...我都算是老手的...
但真係唔識反抓-因一直冇人教我xd
VIP會員 #254
反抓唔會勁d.
三星高級會員 #255
原帖由 ○●永生●○ 於 2008-3-30 05:35 PM 發表
反抓唔會勁d.

何以見得?
VIP會員 #256
原帖由 poopo13142003 於 2008-3-30 10:22 PM 發表

何以見得?

何以見得會勁D?         
一星新手會員 #257
我想問~我小前~4月3日會有個白牛角(選任一能力+5)
我冇咩錢 應該買到一套衫到ja...

我諗我身會+3分(但唔知點解d 2分好似變左冇咁準~有少少 想+中距ge 衝動 )
         褲+火鍋/籃板
         鞋+7速度 & 2彈跳
個白牛角+咩好~?

速度(變+12速有冇諗頭)?  中距(平均返d)?  3分(3分變準d)?

希望有人答下
VIP會員 #258
俾我會加三分.
一星新手會員 #259
板主兄  其實 呢. 有野更正下你= =     PG 170 - 180  都OK 的- - 170至173 係偏3分進攻型
174-177 係 中等 型  177- 180 偏向 BLOK/ 板/ 入樽
三星高級會員 #260
識用反抓只會比你多一個搶籃版ge方式....但唔係搶籃版ge實力呢....
回到最頂傳統版

選擇頁數