FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #221
假投完o禁方向就可以行喇= =+
二轉會員 #222
原帖由 此後後 於 2007-5-14 10:06 PM 發表
我想問點樣假投完之後可以行番?

隊友傳左球俾你...第一個動作假投....咁就可以繼續行....
但係如果隊友傳左球俾你...但係你走左1步...再假投....咁就唔可以再行
一星新手會員 #223
點解佢話我
freestyle.exe file uncompress error
存取 c:\program files\freestyle\freestyle.exe 被拒 ??
二星初級會員 #224
y入到game,打完ac and pw之後就彈game既== ,要快,搵下人答我...唔該幫幫我.........我好想玩丫= =~~
二轉會員 #225
想問下韓板點註冊...
二轉會員 #226
原帖由 此後後 於 2007-6-27 10:38 AM 發表
想問下韓板點註冊...

2000FUN冇教學:devil:  不過...其他地方有:smilie_:10:
四星黃金會員 #227
我玩唔到fs牙...
我開fs個陣個卡巴斯機話fs有木馬...
搞到玩唔到...唔知有冇同我一樣...
仲有有咩解決方法...
四星黃金會員 #228
小弟係一名新手
我想問下,按start更新到2/21後,自動"山"左
四星黃金會員 #229
open唔到隻game
四星黃金會員 #230
可吾可以講下小前有咩一定要學既技,,
同埋小前要注重邊方面既技術,,*
仲有呢..有咩方法可以易d有人企藍底w住我都可以上到藍,,
成日俾人頂住..有時就上吾到,,企左係到亂射,,又吾入,,
慘慘
二轉會員 #231
原帖由 峰☆ˊ 於 2007-7-5 02:20 AM 發表
可吾可以講下小前有咩一定要學既技,,
同埋小前要注重邊方面既技術,,*
仲有呢..有咩方法可以易d有人企藍底w住我都可以上到藍,,
成日俾人頂住..有時就上吾到,,企左係到亂射,,又吾入,,
慘慘

射唔到咪傳囉:devil:  硬上冇用:~:
d技...來來去去又係果幾招=_____="~16lv前唔洗買太多技.....我淨係買左ss pass 同埋 tip in:cool:
二星初級會員 #232
好呀!講得好呀!做得好個post!
四星黃金會員 #233
我開fs個陣係無問題,更新完入game個陣就彈個黑色畫面
我只見到我個滑鼠變左漏斗,跟住我等左好耐都係咁
但係我check過晒我既電腦設備符合晒要求
有冇人幫到我呀?
二轉會員 #234
原帖由 markboy1016 於 2007-7-12 04:45 PM 發表
我開fs個陣係無問題,更新完入game個陣就彈個黑色畫面
我只見到我個滑鼠變左漏斗,跟住我等左好耐都係咁
但係我check過晒我既電腦設備符合晒要求
有冇人幫到我呀?

咁樣可能係你張display有問題@@"~
二星初級會員 #235
我正係想問...單手虛扣點樣用?
我買左,放左fs戈行野到,但係唔識點用=.=

身高190..前峰- -

未16lv

二轉會員 #236
原帖由 殺乂仔 於 2007-7-27 09:37 AM 發表
我正係想問...單手虛扣點樣用?
我買左,放左fs戈行野到,但係唔識點用=.=

身高190..前峰- -

未16lv

灌籃時隨機出:cool:
二星初級會員 #237
fs 琴日 維護完
我一入去就話   安裝hack shield相關錯誤檔案  請重新安裝程式
我重裝過  冇開防毒  都係入唔到... 幫下我...
三星高級會員 #238
點樣係FS入面打速成??個網址唔得喎
一星新手會員 #239
我想問尼.
而加我8LV
學佐招胯下轉身運球1.
仲要學D咩.
我系想做SG*
我冼吾冼學3分球訓練?!?!?!
四星黃金會員 #240
我174cm   g轉咩好????
回到最頂傳統版

選擇頁數