FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #121
原帖由 野狐狸 於 2007-4-29 12:39 PM 發表

保持距離有咩用= ="||
我去到相差兩個人ge位置望住隻sg 佢左右扭果招..唔記得係咩招名
都腳軟狂退= ="||

行得越後,死得越快 , 最好係保持一個人位 , 唔好壓前 , 對正個 g 黎 mark ~
行得太後 , 一個後插已經訓低左   ~
三星高級會員 #122
原帖由 胡屎仔 於 2007-4-29 12:47 PM 發表

行得越後,死得越快 , 最好係保持一個人位 , 唔好壓前 , 對正個 g 黎 mark ~
行得太後 , 一個後插已經訓低左   ~

=口="||但係有時都中招..
二轉會員 #123
原帖由 野狐狸 於 2007-4-29 12:39 PM 發表

保持距離有咩用= ="||
我去到相差兩個人ge位置望住隻sg 佢左右扭果招..唔記得係咩招名
都腳軟狂退= ="||

2個人啵= =|||如果你同個sg隔2個人.....個sg仲扭-.-?傻架-.-? 直接射啦-.-..........
仲有......你講既係唔係大跨?.....咁遠都fake到-.-?點解我隻pg fake唔到人既- -||

如果你同個sg隔住差唔多一個人的距離......佢走去邊......你又走去邊....跟死佢.....佢就唔敢投3分架喇@@"
如果有pg/sg想fake我.....我多數會企係度-.-....(好似好傻:devil: )  因為反正都唔識防....跟住佢郁又會俾佢fake到腳軟....
所以索性企係度仲好= =.....等佢fake完再跟住佢@_@"
三星高級會員 #124
原帖由 孤天~ 於 2007-4-29 06:22 PM 發表

2個人啵= =|||如果你同個sg隔2個人.....個sg仲扭-.-?傻架-.-? 直接射啦-.-..........
仲有......你講既係唔係大跨?.....咁遠都fake到-.-?點解我隻pg fake唔到人既- -||

如果你同個sg隔住差唔多一個人的距 ...

有次玩1on1..
隻sg係度狂扭 我禁w貼埋去都腳軟:cry:
五星白金會員 #125
大跨步我最唔識防/.\"
次次人地一用我就有8成跟佢唔到
五星白金會員 #126
全能型!!:thup: :thup: :thup:
哈哈
三星高級會員 #127
小前鋒好玩.. 又3分 有時又拎下籃板
五星白金會員 #128
有位就射,冇位就傳
岩位就搶版,唔岩就唔跳

咁係咩型?
四星黃金會員 #129
我同人1on1 點解條友可以按W mark 死我 佢係直頭貼到我實   我真係郁唔到咁濟

有咩技巧可以好似佢咁mark 人架?
二星初級會員 #130
個個玩得小前~都會話自己係全能型架啦- -
~但係隊友睇~你就係一個獨食~2分空晒都唔射
係都要去射3 or上籃底DD扮型~冇空先傳波既人~
我覺得我自己係禁~雖然冇人話過我- -"
四星黃金會員 #131
我想問下~~如果我個小前要加能力(例:灌籃/速度....)的話....應該加d咩~?
二星初級會員 #132
小前係最好的位置 !
二星初級會員 #133
小前蜂打3.3先好..
五星白金會員 #134
原帖由 黑魔道師 於 2007-5-18 08:31 PM 發表
我想問下~~如果我個小前要加能力(例:灌籃/速度....)的話....應該加d咩~?

能力裝黎講
本身二分夠高
衫可以買加三分
褲可以買加籃板
鞋可以買加速
最好係咁
四星黃金會員 #135
真係唔該哂你呀~^^
二轉會員 #136
原帖由 Elber 於 2007-5-19 11:41 PM 發表

能力裝黎講
本身二分夠高
衫可以買加三分
褲可以買加籃板
鞋可以買加速
最好係咁

籃板....莫非你想同pf 鬥練??
就算買左籃板...都硬係覺得比上不足 比下有餘
三星高級會員 #137
原帖由 .有今生無來世 於 2007-5-21 06:39 PM 發表

籃板....莫非你想同pf 鬥練??
就算買左籃板...都硬係覺得比上不足 比下有餘

同意
籃板仲要比點數~唔多化算
用F幣買傳波好過(i think)
二轉會員 #138
原帖由 jazyfamily 於 2007-5-21 06:44 PM 發表

同意
籃板仲要比點數~唔多化算
用F幣買傳波好過(i think)

我就買左blk啦^^
去搵d sg 著數
四星黃金會員 #139
原帖由 .有今生無來世 於 2007-5-22 12:46 AM 發表

我就買左blk啦^^
去搵d sg 著數

你講得岩=.=成日比d g扭到訓低,唔block返佢地會不爽
二轉會員 #140
原帖由 淺川龍太 於 2007-5-23 12:06 PM 發表

你講得岩=.=成日比d g扭到訓低,唔block返佢地會不爽

其實sg 都唔係麻...
見到pg 就真係頭痛...
大轉2+相同方向假動作...
簡直係惡夢
回到最頂傳統版

選擇頁數