FreeStyle

主題列表 登入
二星初級會員 #1
規矩問題此post已被刪除
意者請移玉步至...
最後只能感慨一句
目光太短淺 小動作太多

VIP會員 #2
籃板王 我選 神人東   
我同佢打俾佢屈籃板GA:cry:

最強SG 我選 封鎖心靈
同我一隊打果陣~打得好勁,好識過人

最強PF 我選  二
好全面~ 包括進攻,防守都好好
二轉會員 #3
生哥咁謙既:smilie_:10:   籃版王唔係你就係神人東啦:smilie_:D4: 不過當然仲有其他人選@@
封鎖心靈我未同佢打過:ro03:
我好少同人打完會記住人名= =.....所以......其實都唔係好知:ro06:
二星初級會員 #4
我玩freestyle日子尚淺
而且通常都系同fd一起去台ser玩
所以比較少認識香港玩家
不過....其實....
我對火鍋王有個人選....生哥....佢火鍋好勁好冷靜
...本人俾佢封過無數球..學左唔少野 呵
八星無敵會員 #5
又話依d野...n年前都玩過哂
二轉會員 #6
其實咁樣好唔全面啵-o-" 因為.......天外有天....人外有人.....一山還有一山高......
所以其實有返咁上下實力的人......多到數之不盡@_@"

另補一個pg @@---> 雞翼囧
之前同佢打過@@ 好勁:ro02:

二星初級會員 #7
原帖由 hot-boy 於 2007-4-24 10:06 PM 發表
又話依d野...n年前都玩過哂

時代不斷變遷
長江後浪推前浪
此選舉只為張揚別人
也為大家帶來一點點樂趣

二轉會員 #8
肥生D BLK 真係玩到人講粗口 =[
三星高級會員 #9
最強C  EZ陸號 ...
三星高級會員 #10
有人話我係最勁TT 成日俾人話我屎  終於有人話我勁  我愛你呀!!!!!
你幾咩名 我送禮物俾你      我就係果個柒頭EZ........
二轉會員 #11
原帖由 teddywong 於 2007-4-24 10:36 PM 發表
有人話我係最勁TT 成日俾人話我屎  終於有人話我勁  我愛你呀!!!!!
你幾咩名 我送禮物俾你      我就係果個柒頭EZ........

你好勁呀 =]

有咩野送
VIP會員 #12
生哥係個post度比人讚唔少:ro09:
八星無敵會員 #13
可能我見識少..
你地講個名都咪見個既:smilie_!!: :dump:
二轉會員 #14
原帖由 啊華 於 2007-4-24 10:43 PM 發表
生哥係個post度比人讚唔少:ro09:

咁生哥係唔係應該多d手下留情先T口T
八星無敵會員 #15
原帖由 @@MMM-C2 於 2007-4-24 11:22 PM 發表
又係小圈子post....

你都可以提出黎:thup:
四星黃金會員 #16
又係小圈子post....
VIP會員 #17
原帖由 孤天~ 於 2007-4-24 10:47 PM 發表

咁生哥係唔係應該多d手下留情先T口T

唔得..手下留情係學唔到野的:thup:
二星初級會員 #18
藍板:EZ陸號
得分:咩西吹咩帝
大前鋒:最緊要型
小前鋒:MrEverything
空衛:小肥西
二星初級會員 #19
原帖由 鈴玲 於 2007-4-25 12:24 AM 發表
藍板:EZ陸號
得分:咩西吹咩帝
大前鋒:最緊要型
小前鋒:MrEverything
空衛:小肥西

我覺得炸~
二轉會員 #20
選乜鬼:~:
愈高lv愈勁:mad:
40幾lv sg 偷波 速度 3分屈晒:mad:

我得果27lv,仲要冇鞋冇衫,點夠你玩:thup:
下一頁