FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #21
嗚嗚
同意#16 :cry:

小圈子小圈子 :mad:
二轉會員 #22
C     NC
PG  WAI
SG  最早期既38

差唔多係尼d
三星高級會員 #23
我玩果陣時

C 路易大帝
pf Phi
sf 衛蘭
sg 右手
pg sexmonster / 31miller
五星白金會員 #24
點解pg 係入樽王既???

乜唔係pf 先係.....??
二轉會員 #25
原帖由 milk-傻鬼 於 2007-4-25 12:55 AM 發表
我玩果陣時

C 路易大帝
pf Phi
sf 衛蘭
sg 右手
pg sexmonster / 31miller

呢個我認同..
不過sf 同 pg 呢兩個位 有待商榷~
因sf 未同佢打過... 我反而覺得4adam 勁

pg 就... 31Miller 優先
VIP會員 #26
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-4-25 01:44 AM 發表

呢個我認同..
不過sf 同 pg 呢兩個位 有待商榷~
因sf 未同佢打過... 我反而覺得4adam 勁

pg 就... 31Miller 優先

衛蘭果陣係公認最勁咁滯架wor...:smilie_:):
三星高級會員 #27
華我今日有同你地打過呀:smilie_;): 幾勁:thup:
二星初級會員 #28
最受歡迎公會我投 綠帽團 一票  :ro07:
VIP會員 #29
原帖由 superpkdd 於 2007-4-25 04:42 AM 發表
華我今日有同你地打過呀:smilie_;): 幾勁:thup:

你係..:smilie_:): ?
你唔好咁講..一陣比心靈呀生哥呀果班神人見到實笑大佢個口:mad:
二轉會員 #30
原帖由 啊華 於 2007-4-25 04:41 AM 發表

衛蘭果陣係公認最勁咁滯架wor...:smilie_:):

無計...
少同 衛蘭 打~
三星高級會員 #31
原帖由 @@MMM-C2 於 2007-4-24 11:22 PM 發表
又係小圈子post....

MM SIR你up d野好到point@@"
三星高級會員 #32
原帖由 ○●永生●○ 於 2007-4-24 09:57 PM 發表
籃板王 我選 神人東   
我同佢打俾佢屈籃板GA:cry:

最強SG 我選 封鎖心靈
同我一隊打果陣~打得好勁,好識過人

最強PF 我選  二
好全面~ 包括進攻,防守都好好

生哥太嫌虛啦,你籃板球好勁啊, 我同你玩過一場甘大把啦:smilie_:p:
我個PF同你玩過  ......(都系唔留名啦)
三星高級會員 #33
版主ngwingwai  好勁嘎,不過唔知佢有冇玩,好想同佢玩

C:生哥
PF:二
PG:   (唔記得啦)
SG:   (都唔記得) = =

PG and SG 好多都好勁,我就.唉:cry:
八星無敵會員 #34
如果我同大家講.....一名tw新手C已經可以有好強既技術...大家信唔信?
禁止發言 #35
原帖由 水影~ 於 2007-4-25 12:51 AM 發表
C     NC
PG  WAI
SG  最早期既38

差唔多係尼d

同你差唔多
c nc
sf 7ming
xcax唔知sg定pg
重有bbcheng好似禁串
三星高級會員 #36
原帖由 串人王 於 2007-4-25 04:16 PM 發表
如果我同大家講.....一名tw新手C已經可以有好強既技術...大家信唔信?

tw有d都玩得幾好,not bad :smilie_:):
VIP會員 #37
係台灣閃抄SER  求其抽幾個3XLV中鋒
都可以屈我機=]

所以上大聯升,會有明顯既進步.
二星初級會員 #38
原帖由 ○●永生●○ 於 2007-4-25 05:20 PM 發表
所以上大聯升,會有明顯既進步.

同意
如果有2個HK朋友一齊
我都會上閃抄俾人羞辱下:redface:
知恥近乎勇 :ro07:
三星高級會員 #39
原帖由 teddywong 於 2007-4-24 10:36 PM 發表
有人話我係最勁TT 成日俾人話我屎  終於有人話我勁  我愛你呀!!!!!
你幾咩名 我送禮物俾你      我就係果個柒頭EZ........

我咪尻ming 囉/  \  我要電單車衫 +10籃版 +8彈 /  \
二轉會員 #40
原帖由 水影~ 於 2007-4-25 06:18 PM 發表

7ming係pf先-.-後來有無轉sf我唔知
xcax係sg
bb唔算最勁個類,算係ok有凸個種啦

-.-...thx.....多謝你咁講我
回到最頂傳統版

選擇頁數