FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #81
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-30 01:57 AM 發表

1年半前我係無名小子
你講笑咋掛
新版FS就叫無名小子啦...
呵:devil:

舊版我只記得SF穎嵐同C靜嵐ONLY^^

3x c:cry:
果陣拎住你隻3x c係新手區比人sm:cry:
實力不夠
---------------------------------------------
其實打波都好睇feel
feel一黎時,實力至少會係100%發揮,話知你邊個,遇人過人,點打都順手

冇feel時,實力自然打折扣,好似食左隻死[烏英]咁

關得po

五星白金會員 #82
會考完之後....
Luva話要玩番...
fs從此要改寫....
史上2分最準,籃板最屈,唔鬼入樽,只有170 CM ge 女PF就快誕生la!!!:mad:

p.s.唔洗理我ga-.-

二轉會員 #83
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-29 09:39 PM 發表

前排見到7ming係魔獸版活躍...因為我都玩緊XD
nc比wai拉左玩其他野XD
我冇比WAI拉到...
我玩緊魔獸XD

咁又唔好話不值一提既
因為仲有人氣搭夠...

好似歌星咁..出鏡率高..起碼都有人識先!_!:cool:

/.\你地班友仔個個去曬玩其他野~_~雖然我都玩緊天外0.0

唔用不值一提
用...縱然生得好皮囊 腹內原來草莽~_~
五星白金會員 #84
原帖由 水影~ 於 2007-4-29 03:43 PM 發表

鬼叫NC 7MING唔上:redface: :redface:
佢地講既某D人我都有同佢地打過
不值一提就四個字

講真 , NC,7MING都係人氣搭夠 , 係我地唔識玩果陣咪覺得佢地勁LOR , 仲要係舊舊板果陣 .......
姐係我講事實咋 .....
FS都出左2年喇(剩係台板) , 仲NC , 7MING , 我連佢地係新板叫咩名都唔知 ,  恕我見識唔夠廣
五星白金會員 #85
原帖由 封鎖心靈 於 2007-4-30 05:29 AM 發表

3x c:cry:
果陣拎住你隻3x c係新手區比人sm:cry:
實力不夠
---------------------------------------------
其實打波都好睇feel
feel一黎時,實力至少會係100%發揮,話知你邊個,遇人過人,點打都順手

...

唔好再提...del左我隻野..
仲未傷心完
五星白金會員 #86
原帖由 胡屎仔 於 2007-4-30 12:10 PM 發表

講真 , NC,7MING都係人氣搭夠 , 係我地唔識玩果陣咪覺得佢地勁LOR , 仲要係舊舊板果陣 .......
FS都出左2年喇(剩係台板) , 仲NC , 7MING , 我連佢地係新板叫咩名都唔知 ,  恕我見識 ...

所以呢!!!!!!!!!!!!
同現實一樣
係最人氣最勁..技術最強個一刻黎唔玩

咁樣又紅又有型XD
:devil: :devil:
五星白金會員 #87
原帖由 水影~ 於 2007-4-30 12:09 PM 發表

/.\你地班友仔個個去曬玩其他野~_~雖然我都玩緊天外0.0

唔用不值一提
用...縱然生得好皮囊 腹內原來草莽~_~

放棄天外...
會考完一齊魔獸吧:thup:
二轉會員 #88
原帖由 胡屎仔 於 2007-4-30 12:10 PM 發表

FS都出左2年喇(剩係台板) , 仲NC , 7MING , 我連佢地係新板叫咩名都唔知 ,  恕我見識 ...

你地所謂既新版咪即係kr既舊版~_~
你唔通要人長玩返舊版本既fs?
得閑鬆弛下就得既~o~
台版出左2年又如何呢?
兩邊d人我都打過,差距如何自己都知啦~_~
我地以前玩韓版有鬼人氣個d野-.-
成個2kfun得10幾條友玩~_~
同埋講真=.=我雖然識7ming
不過我無講過佢係pf最勁=.=

二轉會員 #89
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-30 12:25 PM 發表

放棄天外...
會考完一齊魔獸吧:thup:

war3我都會玩=.=
不過天外另有用途
五星白金會員 #90
原帖由 水影~ 於 2007-4-30 12:46 PM 發表

你地所謂既新版咪即係kr既舊版~_~
你唔通要人長玩返舊版本既fs?
得閑鬆弛下就得既~o~
台版出左2年又如何呢?
兩邊d人我都打過,差距如何自己都知啦~_~
我地以前玩韓版有鬼人氣個d野-.-
成個2kfun得10幾 ...

咁你睇下個標題先 , 係台板冇出現仲提佢地個名有咩意思
韓板我都有打 , 事實2個版唔同係好難比較 , 玩韓板果陣進攻方法多好多 , 跟本係2回事黎
要數人名我都識 , 只係講出黎跟本同呢個post一d關係都冇 ~

五星白金會員 #91
原帖由 胡屎仔 於 2007-4-30 01:17 PM 發表

咁你睇下個標題先 , 係台板冇出現仲提佢地個名有咩意思
韓板我都有打 , 事實2個版唔同係好難比較 , 玩韓板果陣進攻方法多好多 , 跟本係2回事黎
要數人名我都識 , 只係講出黎跟本同呢個post一d關係都冇 ~

我覺得你誤解左-_-
選舉 香港Freestyle之最<<我相信佢地都有玩過香港版既fs
仲有就係...我同水影講緊既都係...
自己意見姐...我地2個都唔需要人地應同
係心入面我地都已經有答案姐

ps:如果nc都叫人氣搭夠既話
咁其他人d人氣都幾誇張下:devil:
五星白金會員 #92
原帖由 水影~ 於 2007-4-30 12:48 PM 發表

war3我都會玩=.=
不過天外另有用途

not war3..
is wow!!!!!
五星白金會員 #93
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-30 01:43 PM 發表

我覺得你誤解左-_-
選舉 香港Freestyle之最

咁我講聲 sorry 先  , 其實我講咁多野真正意思都係想講時代已經唔同左 , 係07年出呢個post應該講番d近期小小既人lor
但唔講佢地唔代表佢地唔勁 , 只不過已經係人都知 , 唔需要再多提了 .......
正如而家都唔會再頒獎比譚校長 , 小鳳姐咁 , 但唔代表佢地唔叻 , 只係係人所知佢地既實力 , 冇必要再誇獎了 ~
二轉會員 #94
原帖由 胡屎仔 於 2007-4-30 01:54 PM 發表

咁我講聲 sorry 先  , 其實我講咁多野真正意思都係想講時代已經唔同左 , 係07年出呢個post應該講番d近期小小既人lor
但唔講佢地唔代表佢地唔勁 , 只不過已經係人都知 , 唔需要再多提了 .......
正如而家都 ...

咁你明唔明何謂"最"?
近期小小既人當然講得
只要係個個"最"就得
二轉會員 #95
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-30 01:43 PM 發表

not war3..
is wow!!!!!

玩WOW即係要其他GAME掂都唔掂得啦= ="
玩死人都似...雖然都好有興趣:redface:
五星白金會員 #96
原帖由 胡屎仔 於 2007-4-30 01:54 PM 發表

正如而家都 ...

但係10個人的話..都起碼有我同水影2個人提下佢地
唔係會比世人遺忘XD

唔洗sorry..唔係話你-_-....
我估唔到叫人放眼世界都引起咁多回應-_-
VIP會員 #97
原帖由 水影~ 於 2007-4-30 02:03 PM 發表

玩WOW即係要其他GAME掂都唔掂得啦= ="
玩死人都似...雖然都好有興趣:redface:

WOW...升60好快
升完洗副本..之後打戰場:thup:
基本上好free:smilie_:):
二轉會員 #98
原帖由 啊華 於 2007-4-30 02:09 PM 發表

WOW...升60好快
升完洗副本..之後打戰場:thup:
基本上好free:smilie_:):

不過如果要勁就......:redface:
五星白金會員 #99
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-30 02:03 PM 發表

但係10個人的話..都起碼有我同水影2個人提下佢地
唔係會比世人遺忘XD

唔洗sorry..唔係話你-_-....
我估唔到叫人放眼世界都引起咁多回應-_-

咁又係 , 你唔提真係唔記得 XD
VIP會員 #100
原帖由 水影~ 於 2007-4-30 02:10 PM 發表

不過如果要勁就......:redface:

想勁都係洗副本...-_-"
同埋睇技術:devil:
回到最頂傳統版

選擇頁數