FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #61
原帖由 鈴玲 於 2007-4-25 12:24 AM 發表
藍板:EZ陸號
得分:咩西吹咩帝
大前鋒:最緊要型
小前鋒:MrEverything
空衛:小肥西

尋日同佢打完,算係ok la(佢同2個sg玩,發揮唔到?)

不過有一樣野肯定,佢唔算nice= =
等待驗證 #62
C      NC
PF    7Ming
SF    BeASaga
PG   31Miller
SG   -------------
二轉會員 #63
原帖由 封鎖心靈 於 2007-4-26 03:11 AM 發表
明顯地係小圈子:thup:
我咁屎都有名- -
今日係閃電先比人sm完,防既對象全部接近40lv:~:
我得27ja,又冇衫鞋:mad:

好憎d高lv sg/pg:kill: :kill:

我19lv/.\.......我好廢
二星初級會員 #64
前田SF 系我見識過最強SF
可惜最近都無見過佢
唔知仲有無玩
一星新手會員 #65
其實呢d有咩好選,每個人都有不同的優點
五星白金會員 #66
除左水影講個d係最凸出之外
其他都係差不多
串d都係咁話...橫掂冇玩講多句...
唔好咁小圈子..多d放眼世界:cool:

什麼路易...7lun...婆婆等等
(感覺上好似上線時間非常多令你地印象深刻吧)
點解會咁少人提nc...7ming等等...@_@
八星無敵會員 #67
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-29 04:03 AM 發表
其他都係差不多

點解會咁少人 ...

C 無名小子:thup:

放眼世界
有邊個唔識無名
二轉會員 #68
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-29 04:03 AM 發表
其他都係差不多

點解會咁少人 ...

貞鷹??追月??XDDD
二轉會員 #69
原帖由 hot-boy 於 2007-4-29 04:11 AM 發表

放眼世界
有邊個唔識無名

我唔能識佢喎:cry:
五星白金會員 #70
mak仔<====以前我既籃板目標,tip波都係睇佢學,叫極佢都唔教我
夜雨rain,追月<====以前好隊友
oO傳板射Oo<===都是老隊友,現在很小見
猿人,貞鷹,monster,b女唔想lose,7ming,squall,牙匡,古達,都好早已經識,也是很好的玩家
後期先識到miller,phi,bbcheung,myself,mylam,真迅帝,大個女,7lun,sasa,婆婆,臭東,momo,飛影
以前成日對敵又唔識都有好多,sexlady,宋方,雀仔,ballack,asknowas,加素,yao, -.-一時間記唔到咁多,有時間post番d舊相出黎先

八星無敵會員 #71
原帖由 商台份子 於 2007-4-29 09:06 AM 發表
mak仔

我有b女唔想lose張相 哈哈

依張相有4個都係你講既人

二轉會員 #72
原帖由 hot-boy 於 2007-4-29 11:43 AM 發表

我有b女唔想lose張相 哈哈

依張相有4個都係你講既人

Phi-.-....婆婆呀哥-.-.....
好在冇我份果陣...後2次先有=.=
一星新手會員 #73
封鎖心靈

我同佢玩過xd

唔記得左比佢屈定係我地都係果場做得好好xdd
二轉會員 #74
d相邊度搵0,0,,唔記得邊個post
二轉會員 #75
其他都係差不多

點解會咁少人 ...

鬼叫NC 7MING唔上:redface: :redface:
佢地講既某D人我都有同佢地打過
不值一提就四個字
二轉會員 #76
原帖由 水影~ 於 2007-4-29 03:43 PM 發表

鬼叫NC 7MING唔上:redface: :redface:
不值一提就四個字

哈哈!!!!!
不堪一
五星白金會員 #77
原帖由 水影~ 於 2007-4-29 03:43 PM 發表

不值一提就四個字

前排見到7ming係魔獸版活躍...因為我都玩緊XD
nc比wai拉左玩其他野XD
我冇比WAI拉到...
我玩緊魔獸XD

咁又唔好話不值一提既
因為仲有人氣搭夠...

好似歌星咁..出鏡率高..起碼都有人識先!_!:cool:
五星白金會員 #78
原帖由 hot-boy 於 2007-4-29 04:11 AM 發表

放眼世界
有邊個唔識無名

係囉....
都唔知邊個玩無名小子個ac
玩到咁鬼出名:dump:

ps:好彩我個ac唔係叫無名小子喔
叫靜嵐ga姐:devil:
八星無敵會員 #79
原帖由 【無名小子】 於 2007-4-29 09:41 PM 發表

係囉....
都唔知邊個玩無名小子個ac
玩到咁鬼出名:dump:

ps:好彩我個ac唔係叫無名小子喔
叫靜嵐ga姐:devil:

扮野 你1年半前果隻係叫 無名小子
五星白金會員 #80
原帖由 hot-boy 於 2007-4-30 01:04 AM 發表

扮野 你1年半前果隻係叫 無名小子

1年半前我係無名小子
你講笑咋掛
新版FS就叫無名小子啦...
呵:devil:

舊版我只記得SF穎嵐同C靜嵐ONLY^^
回到最頂傳統版

選擇頁數