光之冒險

主題列表 登入
二轉會員 #1
希望各位公會收人可以係到留言, 放出去既POST一律會被刪除

留言之後我會做整理 謝謝

==============

公會名稱:

條件:

聯絡方法:

伺服器:

==============

#2 橙之光 - 2000FUN (冰映)

#3 紅之光 - 靈堂 (§火魂仔§)

#4 紫之光 - ☆幸運星☆ (mo仔§)

#5 紫之光 - Future (yeungtszon)

#6 紅之光 - Rarity (~笨蝦~)

#7 紅之光 - 星夜ζ樂曲 (雀巢)

#8 黃之光 - 墮落 (〝鬼門﹏豪)

#9 黃之光 - ┌玫瑰§烙印┘ (kissgreentea)

#10 紫之光 - 虛夜宮 (-小男-)

#11 紫之光 - 我們這一家 (ken007001)

#12 彩之光 - 唯一一個香港家族 (wonghoyam)

#13 紅之光 - 夢幻.軍團 (§愛.作戰♂】)

#14 紅之光 - -☆╭龍虎╯★   (風之步)

#15 紅之光 - ﹏Naku〞樂古 (月影*風)

#16 紅之光 - 挑釁全世界 (命運的主宰)

#17 黃之光 - *楓花雪月* (┌楓┘)

#18 紅之光 - 廢柴族 (芝士~倫)

#19 紫之光 - 無盡的雷鳴 (Henry~)

#20 紅之光 - 2000Fun (cktung)

#21 紅之光 - 侵略者 (~怕凍既企鵝~)

#22 紫之光 - 菇兒園 (ricky-fai)

#23 紅之光 - 兒【童】樂園 (笨小童)

二轉會員 #2
已解散        

六星鑽石會員 #3
會長: 剎魂

公會名稱:   靈堂

伺服器:紅之光

條件: 想入會既最好成日玩啦~因為我會定期踢d 成日唔online既玩家~

如果一早講知原因俾我知果d就唔會踢~ 最好36Lv以上啦~

聯絡方法: 如下↓↓↓

有意留言^^”  

可以係Game密 我/小理/阿生/艾石石/少爺聰/虎虎仔

都可以係Game寄信俾 我/小理/阿生/艾石石/少爺聰/虎虎仔

我叫 剎魂

現時56Lv弓手~

會入面有17,18個人左右 4x Lv~ 10幾個5x Lv~

其他都係4x同埋 小部份3x~

好耐冇推啦@v@

最近了又踢左好多成日唔on既人~

公會既人又叫我收多d人 所以就黎依度召下人啦~

最好就40以上啦~同埋多d on呀 講多d野^^

有冇人想入會呀?? 

多多指教~~~~

五星白金會員 #4
伺服器紫之光

公會名稱:   ☆幸運星☆

條件:常上線 30lv上 口多

聯絡方法:遊戲中密     灼炎‧贄殿遮那/黃師傅/蓮之勇者/灰色十字泉☆此方

現在空缺太多 請你們快加入

三星高級會員 #5
紫之光
Future
想收一些常on.36級以上.當然要一起玩的玩家.男女也可..[女的當然最好吧..嘿嘿= =]
[如有認識的朋友在我們的公會..則不作等級限制]
我們多在分流一,四出沒喔^^
我們公會常常會一起玩PK.遠征.解任^^
有意加入者
男的請找紫月
女的請找少爺LO

如兩個都不在才找我小藍吧...:smilie_:p:

現在公會出現空缺喔^^
想找一班香港人一起玩.一起聊天.一起練功打王.是時候了!

四星黃金會員 #6
公會名稱: Rarity

條件: 常ONLINE ,,口水多"" 男女不拘 LV不限 =]

聯絡方法:密  呀BOY / aRKaii  /啊路 /  LightBear / 影月葵

希望可以識多D FD ..玩個陣都開心D...冇咁悶 ^_______^ 我地係吹水兵團

升LV一定樂趣多@_@"

三星高級會員 #7
公會名稱:  星夜ζ樂曲

條件:  *常上線 *善吹水者佳 *不限lv *男女老幼無任歡迎

聯絡方法: 密&寄信比 赤子   夏傑  Siu財

伺服器: 紅之光 - 2分流

二星初級會員 #8
公會名稱: 墮落

條件: 等級不限,但要常上線,鐘意出聲~~無任歡迎~

聯絡方法:在遊戲密 (會長)壞孩子,(副會)〝鬼門﹏豪。,(副會)羽山己海/係2000FUN  PM比我都可以~

伺服器:黃之光
一星新手會員 #9
公會名稱: ┌玫瑰§烙印┘

條件: 長上線(分流一)...多吹水xD

聯絡方法:密 妃比雪 or ~冰仔~

伺服器:黃之光
一星新手會員 #10
公會名稱: 虛夜宮

條件: LV不限~~要常上~男女不拘!!

聯絡方法: 密 牛奶糖4號/市丸銀/一小男一
                  我地多數係分流1,分流4活動^^

伺服器:紫之光---分流1,分流4
一星新手會員 #11
公會名稱: 我們這一家

條件: 我地家族係自由open~so等級不限,男女老小都可以,但係最好常上,同埋得閒大家吹下水解下練功之悶~

聯絡方法:加入者可以密 逝風/優草/翼藍
我地個會主分流係3~

伺服器:紫之光
二星初級會員 #12
[彩之光]唯一一個香港家族

本家族是台灣家族§夢想.起飛§的分會,歡迎大家加入

game名:瀧川悠緣

家族名:身驕。肉貴
二星初級會員 #13
公會名稱: 夢幻.軍團

條件: 有36s卡

聯絡方法:想入可以密天仔v/無極戰王/§愛.作戰2】

二星初級會員 #14
會長: 粉紅+"

公會名稱:   ☆╭龍虎╯★

條件:不限

定期舉辦 打雞團

升lv 練功隊

家人PVP 賽呀………

等等...

入 呢個家族 最緊要成日出聲 

大家一齊吹下水你話幾好呢~
三星高級會員 #15
紅之光
◇漫天〃雪*      香港+少量台
不限lv~~~女生優先...唔收英文佬...
要入請密。墮落︴風﹏ 神舞秋風 aR笙Sang" 膠膠地  ◎紅※毛◎   
非必要請勿爆粗~~~

三星高級會員 #16
公會名稱: 挑釁全世界

條件: 沒有

聯絡方法:密其實我才是寵物或命運的主宰

五星白金會員 #17
*楓花雪月*
可以到ser4搵任何一個族員
黃之光
四星黃金會員 #18
公會名稱:廢柴族

條件: 長on

聯絡方法:      峰峰

三星高級會員 #19
公會名稱: 無盡的雷鳴

條件: 港人-- 無限等級..職業..

聯絡方法:可以去紫5搵我 我叫Crazy小聰♂,或者搵劍豬/笨影

伺服器:紫光
二星初級會員 #20
公會名稱: 2000Fun
伺服器: 紅之光
家長是 卍小強卍
條件:香港2000FUN會員
聯絡方法:搵  卍小強卍
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數