《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二轉會員 #221
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-6-6 10:19 PM 發表
我入得會嗎>_

你叫咩name@@
二轉會員 #222
邪派同盟橫飛驚>_<
三星高級會員 #223
原帖由 乂飛蓬乂 於 6/6/07 10:37 PM 發表
邪派同盟橫飛驚>_

不如我入你幫丫....kakakakakaka
三星高級會員 #224
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-6-6 10:19 PM 發表
我入得會嗎>_

隨時歡迎~~呵呵~不過呢兩日大定直接搵我就ok~
三星高級會員 #225
原帖由 小瑩子‧瑩b 於 2007-6-7 09:45 AM 發表

不如我入你幫丫....kakakakakaka

嫂嫂入黎ar@@?
三星高級會員 #226
原帖由 ybb005412 於 2007-6-6 04:10 PM 發表
入我幫,我出糧ka仲好好收入ka,hehehe,但是我解了law woo:~:

咁4哥之後會有咩打算呢~?
三星高級會員 #227
原帖由 一阿文一 於 2007-6-6 04:52 PM 發表

唔知點解聽完你lee句我會起哂chicken skin:smilie_:10:

夏天起d chicken skin有助散熱~kaka~
三星高級會員 #228
原帖由 無情劍客多情劍 於 2007-6-6 06:37 PM 發表

原來隻豬王都做左d好野=0="
等你美救英雄-口-v

哈哈~我老婆係好錫我ga...><好愛佢~
四星黃金會員 #229
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-7 10:03 AM 發表

哈哈~我老婆係好錫我ga...>

聽到都打冷震
三星高級會員 #230
原帖由 eric499100 於 2007-6-7 10:16 AM 發表

聽到都打冷震

夏天ya ma/.\幫緊你地咋~~~
二星初級會員 #231
哈哈..好令好型wo...:smilie_:p: :smilie_:D:
五星白金會員 #232
好悶-_-:mad:                          /.\
二星初級會員 #233
你唔嫌棄我個幫冇勁人..仲有入得我個幫..就要當幫同盟既人一家人,,但一有事就會全力反抗到底wo...不過點都好..隨時歡迎..最緊要係開開心心嗎..:smilie_:p:
二星初級會員 #234
吹水=講了又好像有講又好像無講,今先叫吹水,,,,,呵呵,,,,,,,,,,,我無咩打算,,,,,,凌雲,間5中上下,,,,,eric 我遲d去選特首,我叫埋你去做助選團^^
三星高級會員 #235
原帖由 ybb005412 於 2007-6-7 10:58 AM 發表
吹水=講了又好像有講又好像無講,今先叫吹水,,,,,呵呵,,,,,,,,,,,我無咩打算,,,,,,凌雲,間5中上下,,,,,eric 我遲d去選特首,我叫埋你去做助選團^^

哈哈~選特首~~岩岩自選完無耐咋wo~~
二星初級會員 #236
=.=''你又唔番學啦..笨笨..到底你想緊咩呢..你話細唔細話大唔大..乖啦..想下自己既將來嗎..
五星白金會員 #237
今日唔洗返-.-              嘿:smilie_:p:
三星高級會員 #238
原帖由 笨b》 於 2007-6-7 11:10 AM 發表
今日唔洗返-.-              嘿:smilie_:p:

=.=""我信ar~~學校假期
五星白金會員 #239
教師專業xx日-.-                         嘿
三星高級會員 #240
原帖由 笨b》 於 2007-6-7 11:16 AM 發表
教師專業xx日-.-                         嘿

哦~~同區老師去晒發展果d ar=.=""?
回到最頂傳統版

選擇頁數