《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
五星白金會員 #241
係掛   唔清楚    我唔係老師-.-
二星初級會員 #242
好似好多人都想入我地個幫wo~
1護有冇諗過開分幫呢=.=?
二星初級會員 #243
有句說話叫貴精不貴多..而且我仲有d盟友係到嗎..我好相信我既盟友都可以幫我收d有需要既人..而且而家既我已好忙..唔係話開就開..開一個幫..身為幫主就一定要用心去對每位幫員..睇下佢地有咩需要..就連佢地心境都要顧及..因為我當我既幫員同盟友一家人咁看待..仲有每個幫員係玩咩..幾多修呢..仲有d裝同eq..我地都要因佢地既需要..幫他們一把呢!:smilie_:D: :smilie_:p:
二星初級會員 #244
小妹妹,,,,我仲爭把+9暗^^
二轉會員 #245
邪派同盟橫飛驚l係唔係5x lv- -
四星黃金會員 #246
飛驚唔好口輕輕講左就算
係就入不滅啦
二轉會員 #247
我都唔係好高LV-0-同凌雲一護佢地差唔多ja
考完試先升啦...專心溫書呢,發貼之時離考試仲有4日
我無論入咩幫,都一定幫幫員(除非查到真係自己友衰先)
唔好嫌棄我廢,幫唔到咩手就得啦haha
笨jj唔係同一護反面嗎-0-?
三星高級會員 #248
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-6-7 11:02 PM 發表
我都唔係好高LV-0-同凌雲一護佢地差唔多ja
考完試先升啦...專心溫書呢,發貼之時離考試仲有4日
我無論入咩幫,都一定幫幫員(除非查到真係自己友衰先)
唔好嫌棄我廢,幫唔到咩手就得啦haha
笨jj唔係同一護反面嗎-0-?

呵呵~一時時啦佢~
我地2公婆為左保護個派同d盟d人~咩恐怖野都做得出~
自己人衰先就一定比我地教訓ge~
我地2個lv唔高ar~+.+勝在有....呵呵~~~
三星高級會員 #249
原帖由 eric499100 於 2007-6-7 06:38 PM 發表
飛驚唔好口輕輕講左就算
係就入不滅啦

拉人去掃地ga你~"~
二轉會員 #250
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-8 02:22 AM 發表

呵呵~一時時啦佢~
我地2公婆為左保護個派同d盟d人~咩恐怖野都做得出~
自己人衰先就一定比我地教訓ge~
我地2個lv唔高ar~+.+勝在有....呵呵~~~

綠神裝嗎:smilie_:10:
二轉會員 #251
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-6-7 10:03 AM 發表

夏天起d chicken skin有助散熱~kaka~

我已經開左冷氣...起埋chinken skin會傷風...唔好整病我呀:smilie_:10:
二轉會員 #252
勝在有錢-0-爆6行符
我剩係想入一護做會長個會-v-vv
除非祺d開返會啦~

笨jj9點搵我
今晚9點on

我都要快d沖48lv><
三星高級會員 #253
原帖由 一阿文一 於 2007-6-8 03:19 AM 發表

綠神裝嗎:smilie_:10:

白字+0@o@~~
三星高級會員 #254
原帖由 一阿文一 於 2007-6-8 03:20 AM 發表

我已經開左冷氣...起埋chinken skin會傷風...唔好整病我呀:smilie_:10:

我做醫生ga@o@搵我啦~我d藥....即時見效~~~
三星高級會員 #255
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-6-8 07:15 AM 發表
勝在有錢-0-爆6行符
我剩係想入一護做會長個會-v-vv
除非祺d開返會啦~

笨jj9點搵我
今晚9點on

我都要快d沖48lv>

呵呵~~6行符有錢我驚收唔齊~~墨訣2又唔送~
五星白金會員 #256
低b的   我夜晚12點仙玩得   你唔記得左-.-?
五星白金會員 #257
仲有  你係屎47lv       47+10lv  仙係@o@
二星初級會員 #258
如果搵到..就一定幫你搵..好似欣欣有把+9暗放緊..4哥係咪要姐..幫你問問呀..:smilie_:p:
二星初級會員 #259
我嬲人唔會耐..除非呢個人呃我仲傷透我既心..唔係一陣間就唔記得嫁喇..我記得有一次有個人密我同我say sorry..我當時更本唔記得左佢之前整過我d咩..大家都知我成日懵懵地嫁啦..有需要時我可好認真..但閒時玩game姐..最緊要開心咪得囉..:smilie_;): :smilie_:p:
二星初級會員 #260
飛驚..你想幾時入都得..講聲就得啦..但如果kb開番會既..你就一定要去幫佢..代我去撐住佢呢..因為kb永遠都係我既好姐妹..:smilie_:p:
回到最頂傳統版

選擇頁數