《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #61
原帖由 一阿文一 於 2007-5-24 03:04 AM 發表

有玩呀...龜速升lv中-0-....

仲係用無名同空隔果個ar=.=""?
二轉會員 #62
ya....估中左:thup:
三星高級會員 #63
原帖由 一阿文一 於 2007-5-25 02:02 AM 發表
ya....估中左:thup:

原來你係凝聚^^
三星高級會員 #64
型仔..............前田報導\./
三星高級會員 #65
原帖由 947052055 於 2007-5-25 12:14 PM 發表
型仔..............前田報導\./

報到可以...型仔就....會引起公眾恐慌=.=""

三星高級會員 #66
唉.....早g5好咁型la-.-.....又搞到云云善務~''~
二轉會員 #67
弓起你地江湖戰第一場贏左@o@
下次一定唔會輸=_=今次全身都無用裝的
三星高級會員 #68
原帖由 947052055 於 2007-5-25 05:03 PM 發表
唉.....早g5好咁型la-.-.....又搞到云云善務~''~

晒氣la^^我都唔型~而且~我有個好老婆~你羨慕無先^0^?
三星高級會員 #69
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-5-25 08:41 PM 發表
弓起你地江湖戰第一場贏左@o@
下次一定唔會輸=_=今次全身都無用裝的

^0^多謝~我地都係第一次記得參加~下次再努力~你地都加油吧~
三星高級會員 #70
原帖由 947052055 於 2007-5-25 05:03 PM 發表

is"羨慕"ok=.=""?
一星新手會員 #71
尋晚好好玩^_^
二星初級會員 #72
雲咁樣係咪爆3行符:dump:
三星高級會員 #73
原帖由 〝牙HeI﹁ 於 2007-5-26 12:09 AM 發表
尋晚好好玩^_^

贏左第一場好興奮^^
一星新手會員 #74
雲 點樣整到自己回post下面有圖??
我整唔到=_=
二轉會員 #75
話說凌雲一沖埋黎就比我暈左呢A____A哈哈
一護係咪爆左符?,好勁=3=殺左笨JJ
二星初級會員 #76
哈哈...總之個晚就好好玩啦..天賜崎緣第一次出賽..我只想同我既幫員一齊玩下..我呢班細佬妹有DD緊張嫁..不過有一樣野我又証明到..團結就有力量...用心對人係一定有回報..我一直堅持到而家..終於冇白費..:smilie_:D:
至於個晚我咪同以往攻城一樣..爆足4行符囉...冇咩分別..不過多謝你地承讓..大家一起加油..下次一定再有機會同你地再玩呢!!:smilie_:p:
三星高級會員 #77
原帖由 我行我素傻一護 於 2007-5-26 01:00 PM 發表
哈哈...總之個晚就好好玩啦..天賜崎緣第一次出賽..我只想同我既幫員一齊玩下..我呢班細佬妹有DD緊張嫁..不過有一樣野我又証明到..團結就有力量...用心對人係一定有回報..我一直堅持到而家..終於冇白費..:smilie ...

老婆你好似多我幾張符ga~我食少左幾張~本身就5行ge~d分制果d完晒la不過~~
好玩ar~我都唔係成日爆咁多行ge~不過有需要ge話~~我地2公婆6行符都可以照爆ga^^v
一星新手會員 #78
0雲 一開波 訓低左wo~_~
二轉會員 #79
恕我直言= =大佬雲你好似一開波比我暈左,之後比笨少ko左=.=
唔怪得一護打得死笨jj,4行符-0-
一星新手會員 #80
我1張符刀冇食過-.-                       T^T
回到最頂傳統版

選擇頁數