《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二轉會員 #81
我除左青銅,乜都無xd
三星高級會員 #82
好悶ar.........
三星高級會員 #83
原帖由 kenkenmoz2233 於 2007-5-26 08:19 PM 發表
0雲 一開波 訓低左wo~_~

@@咁又點ar~?我有會員幫手wo~我唔介意一開始訓低wo~預左啦~
咁你又預唔預到我地差唔多點晒你名ar~?笨少
三星高級會員 #84
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-5-26 10:35 PM 發表
恕我直言= =大佬雲你好似一開波比我暈左,之後比笨少ko左=.=
唔怪得一護打得死笨jj,4行符-0-

呵呵~咁梗係啦~你試下比我同笨少單對單~我唔覺得自己會輸wo~
暈左無野講ge~不過~有會員~我地團結~咁咪證明比某人睇~
咩叫團結~唔係一個人打晒ga lo~~哈哈
三星高級會員 #85
原帖由 kenkenmoz2233 於 2007-5-27 01:17 AM 發表
我1張符刀冇食過-.-                       T^T

你咁講我咁聽la下^^你話無爆咪無爆lo~~
一星新手會員 #86
雲  我又要  我的蛋快死了=/\=
三星高級會員 #87
原帖由 乂飛蓬乂 於 2007-5-27 11:47 AM 發表
我除左青銅,乜都無xd

-.-"你ac岩岩收ga ma~加油努力搵裝^^~~
我收把刀~一套56裝成個月都無.../.\好無奈~~
三星高級會員 #88
原帖由 〝牙HeI﹁ 於 2007-5-27 12:50 PM 發表
雲  我又要  我的蛋快死了=/\=

哈哈~咁快d買吃給你蛋吃啦~~
三星高級會員 #89
云...............................................我整好左la

|
                                                                      |
                                                                      |
                                                                      |
                                                                      |
                                                                      |
                                                              \     |     /
                                                                 \  |  ノ
                                                                    \/
三星高級會員 #90
原帖由 947052055 於 2007-5-27 12:51 PM 發表
云...............................................我整好左la

|
                                                           ...

整走我笑死左果句ar=.=""
一星新手會員 #91
點解既a_a?  唔洗啦@_@
三星高級會員 #92
原帖由 〝牙HeI﹁ 於 2007-5-27 12:54 PM 發表
點解既a_a?  唔洗啦@_@

你地2個夾埋黎玩我/ . \哼.....
一星新手會員 #93
唔係呀=/\=  on墨香啦=.=
入面傾重好~"~
一星新手會員 #94
凌雲             唔鋸嗎?_?
三星高級會員 #95
原帖由 kenkenmoz2233 於 2007-5-27 03:26 PM 發表
凌雲             唔鋸嗎?_?

使咩唔倨^^我地打完果場都唔知幾開心~~
點會唔倨~我地團體黎wo~我輸唔緊要~我有一班會員~我有一班朋友~仲有錫我ge老婆~
我唔會唔開心ok~?^^多謝你有心啦~
二星初級會員 #96
冇計啦...對個個係你wo..邊個叫你激嬲我呀..仲有呀笨少..你好清楚發生咩事嫁..我講個一激嬲我好大件事嫁啦...係你唔信姐..不過點都好..過左去啦..算吧啦..最緊要大家開開心心..:smilie_:p:
二轉會員 #97
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-5-25 11:58 AM 發表

原來你係凝聚^^

係也...A_A,,,,
一星新手會員 #98
我都努力緊@_@
得閒傾電話^_^
三星高級會員 #99
原帖由 一阿文一 於 2007-5-27 07:14 PM 發表

係也...A_A,,,,

今日我特登去睇你地\"/點知唔齊人~
二轉會員 #100
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-5-27 07:26 PM 發表

今日我特登去睇你地\"/點知唔齊人~

我成班fd係度...掛住玩人msn唔記得on...on返已經打完==
回到最頂傳統版

選擇頁數