《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #101
原帖由 一阿文一 於 2007-5-27 08:45 PM 發表

我成班fd係度...掛住玩人msn唔記得on...on返已經打完==

=.=""打死我都諗唔到呢個就係原因~~
二轉會員 #102
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-5-27 08:49 PM 發表

=.=""打死我都諗唔到呢個就係原因~~

哈哈..無計啦...成5個人上我屋企--
三星高級會員 #103
原帖由 一阿文一 於 2007-5-27 08:51 PM 發表

哈哈..無計啦...成5個人上我屋企--

今次唔算數~~下次努力啦^^~~
二轉會員 #104
原帖由 ☆♂凌雲♀☆ 於 2007-5-27 09:01 PM 發表

今次唔算數~~下次努力啦^^~~

好A_A............
一星新手會員 #105
翹左第2個簽名@_@
二星初級會員 #106
人情人情:idea: 諗爆頭:donno:
二星初級會員 #107
點樣可以係下面加圖ga
同埋自己個名果度:smilie_??: :smilie_??: :smilie_??:

區域版主 #108
原帖由 三去令糸文 於 2007-5-27 11:51 PM 發表
點樣可以係下面加圖ga
同埋自己個名果度:smilie_??: :smilie_??: :smilie_??:

===>2000fun會員備忘<===
三星高級會員 #109
原帖由 〝牙HeI﹁ 於 2007-5-27 10:46 PM 發表
翹左第2個簽名@_@

呵呵~幾時映左我入去ga~~
三星高級會員 #110
原帖由 三去令糸文 於 2007-5-27 11:51 PM 發表
點樣可以係下面加圖ga

同埋要回一次post先可以見到個簽名~上次我都整爆頭/.\
三星高級會員 #111
支持下個妹先
二星初級會員 #112
4行符真係好少事..個時因為要幫不死..學識既..點都好kb係我既好姐妹..不論以往至現在什至將來都係..就當我地玩一場遊戲..而呢個遊戲根本冇話邊個win or lose...你地加油啦..我地都要...下次有機會再玩過..:smilie_:p:
二星初級會員 #113
哈哈...嫂嫂..你終於黎喇..最近同海哥哥好嗎..多謝你呀..祝嫂嫂同海哥哥永遠快樂開心..:smilie_:p:
三星高級會員 #114
原帖由 小瑩子‧瑩b 於 2007-5-28 11:48 AM 發表
支持下個妹先

嫂嫂都黎支持我地嗎^^thx~~
三星高級會員 #115
原帖由 我行我素傻一護 於 2007-5-28 11:52 AM 發表
4行符真係好少事..個時因為要幫不死..學識既..點都好kb係我既好姐妹..不論以往至現在什至將來都係..就當我地玩一場遊戲..而呢個遊戲根本冇話邊個win or lose...你地加油啦..我地都要...下次有機會再玩過..:smil ...

的確~平時我地無爆足4行符ge需要~~不過亦有咁ge能力~
好似老婆如果有事~點止4行~6行我都會去搵出黎爆~
錢係重要~不過我老婆~我d朋友~我個會d會員~通通重要過呢個"錢"字~
二星初級會員 #116
哈哈...我老公晨早留留又發作喇..不過點都好..你錫我同我幫員..我既盟友同朋友..呢點我一早知..而最令我開心既係你一路都信我而又冇呃我..希望唔會好似之前我最鐘意個個咁..因一個人既幾句說話就放棄左我..佢有事時我對佢不離不棄..等足佢一個星期有多..但倒頭來我為佢做既野就係輸在一個人既幾句說話..
老公..你琴晚講左2句說話..我覺得好岩..(我會為我既另一半付出所有,但我絕對唔可以接受佢有丁點兒唔信任我)........................................
三星高級會員 #117
原帖由 我行我素傻一護 於 28/5/07 11:55 AM 發表
哈哈...嫂嫂..你終於黎喇..最近同海哥哥好嗎..多謝你呀..祝嫂嫂同海哥哥永遠快樂開心..:smilie_:p:

我放ac喇...同你哥都
心淡了....sor
三星高級會員 #118
原帖由 我行我素傻一護 於 2007-5-28 12:36 PM 發表
哈哈...我老公晨早留留又發作喇..不過點都好..你錫我同我幫員..我既盟友同朋友..呢點我一早知..而最令我開心既係你一路都信我而又冇呃我..希望唔會好似之前我最鐘意個個咁..因一個人既幾句說話就放棄左我..佢有 ...

老婆~人地點講都好~我唔會動搖~最愛ge人我都唔信~我可以信邊個?
我成日講愛一個人~唔係要為佢放棄一切~而係要同佢一齊面對同承擔一切~
再辛苦都好~以後我同妳都會扶住對方~遷就對方~信任對方~錫對方~愛對方~
好多野我地2個人心裏明白就可以^^唔使同其他人解釋~~

我愛妳ar~!!!!老婆
三星高級會員 #119
原帖由 小瑩子‧瑩b 於 2007-5-28 12:45 PM 發表

我放ac喇...同你哥都
心淡了....sor

嫂嫂樂觀d啦...你同海哥要撐住呢...
二星初級會員 #120
點解會咁嫁.:cry: 唔制呀..嫂嫂..哥又哈你呀..我幫你打佢..唔夠打都幫你打:devil:
回到最頂傳統版

選擇頁數