光之冒險

主題列表 登入
二轉會員 #1
我想問火屬性精靈同要點商買既火精靈有咩差別=.=??
三星高級會員 #2
任務的火精靈最多只可以升到50%
160點的火精靈由0%開始,可升至70%
400點的火精靈由40%開始,可升至70%
五星白金會員 #3
甘如果用160點精靈升到40%會唔會變高階:smilie_:):
二轉會員 #4
原帖由 自由蚊 於 2007-5-29 10:46 PM 發表
甘如果用160點精靈升到40%會唔會變高階:smilie_:):

高階意思應該係指一買回來就是40%果隻
五星白金會員 #5
原帖由 自由蚊 於 2007-5-29 10:46 PM 發表

唔會變做高階o個隻外形,同樓上位大大講o既一樣,只係高階一開始有40%加成,160點o個隻只係要你由0%開始養,所以高階貴就貴在呢一度。
三星高級會員 #6
原帖由 深閃晴 於 2007-5-30 04:12 AM 發表

高階意思應該係指一買回來就是40%果隻

其實高階精同普通點商精外型上根本唔覺得有任何分別‥ = ="..

我最初買咗隻高階水精,之後轉刺客,家族個個都話高階精呃錢,

話唔使兩日就40%。囧..

所以跟住我買暗精同火精都買160點就算了!="=
四星黃金會員 #7
兩日40%係冇可能既事 頂多比佢升到31%
五星白金會員 #8
係咩= =我一日半都36%
四星黃金會員 #9
哈 咁你一定24小時冇訓喇
不過呢個論有個人講過唔知打到隻精幾%要打成萬幾隻怪(40%以下架)
三星高級會員 #10
原帖由 !Van! 於 2007-5-31 10:46 AM 發表

嗰個人‥我諗佢真係24小時不停咁練。@@"..

因為有一排佢現實生活中有事要忙所以LV一直卡喺51。

到佢歸隊嘅第二日已經聽到家族嘅人話佢56LV了‥囧..

佢好似係無間斷不停打兩條線甚至三條線嘅狼嚟升,

所以佢可以2日40%啩‥XD..
五星白金會員 #11
原帖由 !Van! 於 2007-5-31 11:12 PM 發表
哈 咁你一定24小時冇訓喇
不過呢個論有個人講過唔知打到隻精幾%要打成萬幾隻怪(40%以下架)

差唔多啦XDD
二星初級會員 #12
商城買精靈大好多可以升到70%
二星初級會員 #13
任務的火精靈最多只可以升到50%
160點的火精靈由0%開始,可升至70%
400點的火精靈由40%開始,可升至70%
二星初級會員 #14
問一下....
買了精靈後有沒使用時間天數限制的?
三星高級會員 #15
會勁d掛,^^可以升多d%
六星鑽石會員 #16
商城最高升到70%
五星白金會員 #17
原帖由 cch0429 於 2008-4-9 03:36 AM 發表
問一下....
買了精靈後有沒使用時間天數限制的?

當然沒有:smilie_:P2:
三星高級會員 #18
一日係可以既,不過會好煩囉,狂開冒險家組人打豆挽到15lv重開,咁就升到

包保2小時就得,不過會好悶咁解
二轉會員 #19
原帖由 !Van! 於 2007-5-31 10:46 AM 發表

唔好呃細佬啦
40%1日都得
不過我驚你升到手抽筋
一星新手會員 #20
有精靈兩個字個d係任精靈
冇個d係商品
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數