FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #41
原帖由 0o玲o0 於 2007-7-10 01:29 AM 發表
生哥,同你打過既都知你咩料啦,洗咩咁謙呀
籃板又屈,blk又屈
同你敵對既人真辛苦~.~

牛角:em014: :em053: :em053:
二轉會員 #42
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-7-10 02:28 AM 發表

.....一隻少少的角竟然會令到你不禁地流口水= =......-------------->:em014:  :em014:
二轉會員 #43
原帖由 孤天~ 於 2007-7-10 10:35 AM 發表

.....一隻少少的角竟然會令到你不禁地流口水= =......-------------->:em014:  :em014:

正呀嘛:thup: :thup: :thup:
三星高級會員 #44
生哥wow wow  wow  生哥bu bu za   生哥 bomb bomb  bomb 生哥我愛你
三星高級會員 #45
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-7-10 02:28 AM 發表

變態佬呀:mad: :mad: :mad: :mad:
二轉會員 #46
原帖由 0o玲o0 於 2007-7-10 04:58 PM 發表

變態佬呀:mad: :mad: :mad: :mad:

你知唔知我係邊個 :em053:
VIP會員 #47
生哥而家係咪有少少飄飄然既感覺:cool:
七星元老會員 #48
原帖由 ○●永生●○ 於 2007-7-10 12:39 AM 發表

NONO,,,咁講好易惹起一堆人反感:dump:
況且勁過我既人都唔少:mad:

生哥就岩喇 = =
生哥邊到係最勁丫 =0=
雖然我係一個卒仔.- -
不過我知有好多人都勁過生哥
生哥最勁? 你咪玩我啦 =____=
二星初級會員 #49
呢個post都係廢,由我呢到開始停止,讓post慢慢下沉吧!
二轉會員 #50
樓上是豬,樓下也是豬
二轉會員 #51
豬來了~~~:cool:
二星初級會員 #52
原帖由 0o玲o0 於 2007-7-10 01:29 AM 發表
生哥,同你打過既都知你咩料啦,洗咩咁謙呀
籃板又屈,blk又屈
同你敵對既人真辛苦~.~

講真..生哥係勁..但都may至於好似你講咁屈..可能你太low lv
七星元老會員 #53
有好多人都勁過生哥架 - -
不過未見到ja
六星鑽石會員 #54
原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-11 11:45 AM 發表

講真..生哥係勁..但都may至於好似你講咁屈..可能你太low lv

我敢講生哥係台版最勁既中鋒

原帖由 #)無名(+ 於 2007-7-11 12:03 PM 發表
有好多人都勁過生哥架 - -
不過未見到ja

因為真係未見過有人勁得過佢~~

四星黃金會員 #55
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-11 04:53 PM 發表

對唔住,我覺得你的見解唔正確
生哥真係幾勁,不過你話台版最勁真係太誇張啦
人外有人= =...hk都可能有d人勁過生哥
不過我可以肯定生哥一定係hk C最top果幾個@@
*你咁講令人有點兒對生哥反感= =...

仲有,你未見過唔代表無@@去多d閃電玩啦

23 lv C 4takenori字@@

六星鑽石會員 #56
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-11 05:45 PM 發表

對唔住,我覺得你的見解唔正確
生哥真係幾勁,不過你話台版最勁真係太誇張啦
人外有人= =...hk都可能有d人勁過生哥
不過我可以肯定生哥一定係hk C最top果幾個@@
*你咁講令人有點兒對生哥反感= =...

仲有 ...

唔駛對唔住,因為我都覺得你既見解唔正確
閃抄??算吧啦~~
你講得出呢返說話睇黎閣下同高手既對戰既經驗應該係少之又少

三星高級會員 #57
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-11 06:10 PM 發表

閃抄??算吧啦~~

我可能見識少/  \     我見生哥 進攻好似唔係幾勁wo    防守ok既  不過更強既防守我都見過  可能我廢先覺得人地勁掛...
二星初級會員 #58
人外有人~天外有天~講完~
無聊post~
二星初級會員 #59
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-11 04:53 PM 發表

第一:你同曬all台板人玩?.如果唔係.你又知生哥最勁?
第二:係你未見過有人勁得過佢,唔 = 冇
三星高級會員 #60
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-11 06:10 PM 發表

閃抄??算吧啦~~

敢問一句 你係咪路易大帝
回到最頂傳統版

選擇頁數