FreeStyle

主題列表 登入
VIP會員 #61
再講落去我駛唔駛關post??:cool:
生哥係勁...都係果句..天外有天
我敢講最勁一定唔係生哥..
相信生哥都會認同:thup:
四星黃金會員 #62
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-11 06:10 PM 發表

少唔駛對唔住,因為我都覺得你既見解唔正確
閃抄??算吧啦~~
你講得出呢返說話睇黎閣下同高手既對戰既經驗應該係少之又少

對你黎講咩叫高手?
我本身玩開sg,都玩到36 lv,高手我真係成日都見到
尤其是係閃抄...點勁我相信講黎都無咩用啦,要知道高手有幾勁唔係聽返黎的
要自己去試下,如果你覺得我26-36 lv係閃抄玩都同高手既對戰既經驗少的話我無野好講
我唔知對你黎講,咩先叫高手?係唔係淨係得生哥一個?同得佢玩得多就係同高手玩得多
我自問自己唔係勁,都唔係廢...打開野團,間唔中先同fd組團打...我亦係因為同高手玩得多
先知道自己的不足,而去練過個C同PF...依d都係d高手改變我的...如果你話閃抄無高手
咁我想問下係唔係香港區先多?我都想搵個多高手的地方玩^^
我回返你一句
你講得出呢返說話睇黎閣下未見過真正玩得好勁的高手
你先至係同高手既對戰既經驗

對你黎講咩叫高手?
四星黃金會員 #63
原帖由 啊華 於 2007-7-11 09:22 PM 發表
再講落去我駛唔駛關post??:cool:
生哥係勁...都係果句..天外有天
我敢講最勁一定唔係生哥..
相信生哥都會認同:thup:

唔洗關,你睇下我幾理性討論
難得有個post可以吸引到我留言
二轉會員 #64
等我呢個fs最強黎講幾句啦
單數香港,勁過生哥既的確係有,但生哥係hk,算係比較知名同勁
台灣方面,勁既當然唔少,畢竟台灣人多,就算百中挑一,個人數都依然係唔少

最後,香港既高手唔一定不及台灣,只係台灣同級高手比較多
大家玩到差唔多級數,勝負好睇臨場發揮and運氣
(可能有人要講配合,但配合大家都知重要,唔洗再點講)

六星鑽石會員 #65
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-11 11:23 PM 發表

對你黎講咩叫高手?
我本身玩開sg,都玩到36 lv,高手我真係成日都見到
尤其是係閃抄...點勁我相信講黎都無咩用啦,要知道高手有幾勁唔係聽返黎的
要自己去試下,如果你覺得我26-36 lv係閃抄玩都同高手既對戰既 ...

如果以一個level<==去以為,或者覺得,個一個人係咪高手
仲以一個地區去區分個到有冇高手
反影出你係一d 高level人但心態只有1~15lv既新手人士
不過唔奇,香港大把高lv既人
輸左叫聲lag,拍拍屁股就走~

原帖由 封鎖心靈 於 2007-7-12 02:03 AM 發表
等我呢個fs最強黎講幾句啦
單數香港,勁過生哥既的確係有,但生哥係hk,算係比較知名同勁
台灣方面,勁既當然唔少,畢竟台灣人多,就算百中挑一,個人數都依然係唔少

最後,香港既高手唔一定不及台灣,只係台灣同級 ...

真的嗎??

四星黃金會員 #66
哈哈,我唔會輸左就叫Lag,反而會學習下對方@@
因為我仲係好廢掛~我唔係用lv去分高手唔高手
我個fd 30 lv都搶到45 lv 用洗的C,我亦唔覺得個C係高手
我唔明你講個d咩"以一個level"仲有咩用地區分
我承認每個地區都有高手~不過閃電最多高手無人否認吧?
個到雖然都有d係洗到咁高lv,不過大部份都係有經驗同勁的
一係你搵個多過閃電高手的地方比我玩啦
我想問下我心態點樣"1~15lv既新手人士"?你又係咩心態?
仲有香港大把高lv既人~輸左叫聲lag,拍拍屁股就走~
又關我咩事?你見到我咁樣做嗎?
其實你一開始講左
"我敢講生哥係台版最勁既中鋒"同埋
"因為真係未見過有人勁得過佢~~"
已經錯左= =你講落去都係無用咖啦
我都係勸你潛水算啦
六星鑽石會員 #67
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-12 10:31 AM 發表
我個fd 30 lv都搶到45 lv 用洗的C,我亦唔覺得個C係高手
我承認每個地 ...

有需要潛水嗎??
你既論點真係好似一班小朋友係度對罵,得把聲但無論點
你比我既感覺就好似當日明星比賽,kobe初出道對住jordan
輸左之後既一段說話
Jordan係一個偉大既球員,但唔係最強既pg.

個個都話生哥唔係最勁
如果有個人,係一個c
切切實實係勁過生哥,贏過不下數十次,然後出黎講:生哥唔係最勁
咁就有足夠說服力
好似你呢d咁既人,一d說服力都冇
就好似當日kobe一樣.
只係一班唔夠打但又唔服氣既人而已
二星初級會員 #68
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-12 10:31 AM 發表
我承認每個地 ...

我好同意你講gar野...話生哥係台板最勁就而經錯左..只係你未見過ja..我都勸你去多d閃抄玩啦
二星初級會員 #69
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-12 11:30 AM 發表

有需要潛水嗎??
你比我既感覺就好似當日明星比賽,kobe初出道對住jordan
輸左之後既一段說話

個個都話生 ...

敢問一下..一個sg點贏一個中鋒數十次 ?
三星高級會員 #70
生哥羸邊個多輸邊個多~佢自己最清楚
既然佢都認為自己唔係最勁~
咁我都信佢既 (雖然佢勁過我:smilie_/): )
無理由皇帝唔急太監急face_l_18:
二轉會員 #71
硬係覺得有人比人擺左上台=.=
六星鑽石會員 #72
原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-12 11:31 AM 發表

我好同意你講gar野...話生哥係台板最勁就而經錯左..只係你未見過ja..我都勸你去多d閃抄玩啦

睇黎閣下都係我以上講個堆人既其中一個
閃抄根本唔算得係d乜
成日都話我未見過未見過
請你比個例子我~~

原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-12 11:35 AM 發表

敢問一下..一個sg點贏一個中鋒數十次 ?

咁我都想問下
佢係sg憑乜野話生哥唔係最勁??
唔同範疇既人憑乜野話人地唔係呢樣唔係個樣.

二轉會員 #73
你地嘈夠未=.=...睇都唔想睇呢個post!!!
冇話邊個勁既..見仁見智姐!!!!!!!!!!!!!!!!
一星新手會員 #74
原帖由 籃球之子bb 於 2007-7-7 01:28 PM 發表

你玩到幾多a_a....
不如挑下8k!!!或者bp..領舞,,自由,,b-boy4,,c4 150a_a

188我玩到27萬咋/.\

我又想挑188 w0r

自由  得78w   吾好串我丫..
四星黃金會員 #75
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-12 11:30 AM 發表

有需要潛水嗎??
輸左之後既一段說話

個個都話生 ...

我覺得你有需要潛水,你先至係小朋友..死頂,我無論點?自己睇多次啦^^
回翻你個例子先,kobe當時無說服力,大部份有都覺得佐敦勁
不過你個例子其實想表達d咩?依家大部份人都覺得生哥係最勁?
仲有,點解要講生哥被一個人打敗先至唔係最勁?
生哥可能無同過最top個d高手交手過,咁就算係最勁?
要話生哥最勁就等生哥ko完台灣d高手先至由他自己開聲
而唔係由你話生哥係最勁,你一d說服力都冇
贏過不下數十次依句真係好無聊,邊個咁多時間同生哥玩幾十鋪?
高手一定要出黎講:生哥唔係最勁?你想點,依家只係你覺得生哥係最勁
可能對高手黎講,生哥都唔係d咩,只係一個普通C,無必要咁做^^
咩叫"好似你呢d咁既人,一d說服力都冇"
你好勁嗎?你又好有說服力嗎?你係邊個?
我唔識你0.0對不起,小人物
當日高比係唔夠打又唔服氣,同我有咩關係?
最唔gur你係話我唔夠打?你又好好打嗎?
我唔會唔服氣0.0因為同生哥打我都未必唔夠打^^
不過你夠唔夠打我就唔知啦~哈哈
不過你唔夠打唔服氣就唔唔好以為我都唔夠打都唔服氣呢^^
四星黃金會員 #76
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-12 04:32 PM 發表

睇黎閣下都係我以上講個堆人既其中一個
閃抄根本唔算得係d乜
成日都話我未見過未見過
請你比個例子我~~

咁我都想問下
佢係sg憑乜野話生哥唔係最勁??
唔同範疇既人憑乜野話人地唔係呢樣唔係個樣.

上面:"閃抄根本唔算得係d乜"
咁係唔係生哥先係算係d乜^^?
點解要比例子你?自己唔識試下,搵下?
我係sg又點?d講波佬,又唔係自己落場打,又憑咩話人勁同唔勁?
就係經驗,對得多自然知道邊個係最勁,邊個唔勁
我就憑對得多勁C,話有人勁過生哥,有無問題?
三星高級會員 #77
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-12 09:49 PM 發表

我覺得你有需要潛水,你先至係小朋友..死頂,我無論點?自己睇多次啦^^
仲有,點解要講生哥 ...

佢玩fs 你都唔知知唔知有fs e隻game未XD'
四星黃金會員 #78
原帖由 ~細粒~ 於 2007-7-12 10:02 PM 發表

咁玩得耐代表d咩?就可以話生哥係最勁
又有說服力?
三星高級會員 #79
生哥係勁,不過唔係最勁
唔明點解你要堅持佢係"最"勁:~:
你幾時做左佢代言人
六星鑽石會員 #80
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-12 09:49 PM 發表

仲有,點解要講生哥 ...

所以你連我既例子都未有能力去理解~~
睇黎都係對牛彈琴
邊個乜野潛水,holy jesus,我都唔知係咪同緊10歲既人討論緊
無point既文章睇100次都係無point
d思想唔係太成熟既小朋友,詞窮既時候就會好似你咁
大大聲講一堆完全無意思既說話,以後就以為自己好有道理.

仲有,講波佬個例子真係荒謬到極點
如果你覺得個d無經歷講球員時代既講波佬係好有說服力既話
好明顯你既思想既程度只屬一般或以下
明就明唔明都預左你唔明.

原帖由 0olokloko0 於 2007-7-12 09:54 PM 發表

上面:"閃抄根本唔算得係d乜"
咁係唔係生哥先係算係d乜^^?
點解要比例子你?自己唔識試下,搵下?
我係sg又點?d講波佬,又唔係自己落場打,又憑咩話人勁同唔勁?
就係經驗,對得多自然知道邊個係最勁,邊個唔勁
我 ...

呢個仲荒謬
而家係閣下否定生哥係最勁,唔係應該由閣下去搵證據既咩??
你要我搵證據去證明生哥唔係最勁??你的思維有問題嗎?
我好懷疑閣下既思想層面係去到邊個程度

原帖由 ~細粒~ 於 2007-7-12 10:02 PM 發表

= =+估唔到仲有人記得:redface:

回到最頂傳統版

選擇頁數