FreeStyle

主題列表 登入
二星初級會員 #121
我係版主,但唔係屬於FREESTYLE版
我同你對賽過不少於10次
同生哥一組對你對賽不少於5次
你未贏我或我地1次
我GAME名同我而家呢個名唔同,你認為自己有一定水準的話
邊個SM過你你應好清楚~
我覺得生哥d low板係勁..下下秒..但你有冇see我同he個d高板?..我冇同曬all台板人玩..但我到而家都唔會覺得生哥最勁..你可以自己問下生哥..我諗生哥都唔會話我係his手下敗將..同埋想問下你fs叫咩名..?而真正sm過我gar..到而家都只有ez陸號.不過我may同曬hk all勁人打..可能好多人都可以sm我^^

三星高級會員 #122
我係一個C,生哥勁係勁,不過香港咁多C,你淨係討論區已經搵到唔少勁C,仲唔計無上討論區個d,其實你係唔係見識少?我睇到個post都忍唔住開acc串你,你係唔係見過生哥一個勁,咁係咪代表佢就係全世界最勁的C?一山還有一山高,你無啦啦話人地最勁,不過事實唔係咁,就算連佢自己都唔覺得自己係最勁,你係唔係有d無賴?
二星初級會員 #123
另外到目前為止以C而言,未有一個人可以打得WIN佢
我諗只係你未see過..唔係冇
二星初級會員 #124
嘩~好好好熱鬧~咁先似OLG嘛~本人用SF~唔知道 【L.路易斯  (完美主義) 】 俾唔俾我討論

我好少番HK玩既~不過有時唔夠3個人都會番一番HK玩下~不過我又唔多覺你講到生哥咁勁喎~我同

DZ,佢地有向香港同佢打過(向台灣永遠見佢唔到/_\)~都係嬴多輸少喎~ 大家講到版,

BLK就好似C既一切咁....數值好等於勁!?FS世界冠軍隊既中鋒有一次接受訪問,佢俾人問C最重要係咩

野~佢既回答係~利用掩護協助隊友得分~ 一個成塊佛卡向個底度既C係最強(可能同我打果時佢打緊

野團啦)!? 【L.路易斯  (完美主義) 】你用最強形容生哥,好似馬貝利自稱係NBA第一PG咁囉~你仲

要放左生哥上神台,人地馬貝利都係自稱呀~生哥無辜架~講真玩FS到左咁上下技術都差唔多~比既就

係心態,電腦同網速,日日個發揮都唔同~如何可以【最強】呢? 好似NBA咁~  LeBron James,

Carmelo Anthony, Gilbert Arenas ,Dwyane Wade,Kobe Bryant,Tracy McGrady ,ETC.呢度一堆人

佢地有沒話自己係最強呀?點解?因為就係知道打波係講發揮既,唔係自己講左就係~jordan自己都沒

講左自己係最強囉~ 【L.路易斯  (完美主義) 】版主大大~你一開始用【最強】已經係錯左......

錯唔緊要~希望你知道就得啦~
三星高級會員 #125
嘩.....過黎hei下又見到咁具討論性既post~
:thup:
四星黃金會員 #126
原帖由 BeaSaGa 於 2007-7-13 10:21 PM 發表
嘩~好好好熱鬧~咁先似OLG嘛~本人用SF~唔知道 【L.路易斯  (完美主義) 】 俾唔俾我討論

我好少番HK玩既~不過有時唔夠3個人都會番一番HK玩下~不過我又唔多覺你講到生哥咁勁喎~我同

DZ,佢地有向香港同佢打過 ...

無錯,"最"字先係重點= =邊到有話邊個最勁咖,人外有人呀
二星初級會員 #127
t-mc勁唔勁 ?  佢無態個時就唔叫做勁 ?  勁唔勁 同有無態 有無關 ?.?

仲有同d傻仔一隊無心機打又叫唔叫做廢  ?

我覺得係FS中難已定義  勁/廢      face_l_18:
二星初級會員 #128
原帖由 BeaSaGa 於 2007-7-13 10:21 PM 發表

DZ,佢地有向香港同佢打過 ...

利用掩護協助隊友得分  :thup: :thup: :thup:
四星黃金會員 #129
原帖由 Ablaze_Yin 於 2007-7-13 11:07 PM 發表

利用掩護協助隊友得分  :thup: :thup: :thup:

不過有時隊友掩護一半等我好放心咁射= =換來的只是火抄!
依家都係唔敢100%相信隊友了
五星白金會員 #130
勁C :路易大帝:thup:
六星鑽石會員 #131
原帖由 SexMyLam 於 2007-7-13 10:36 PM 發表
嘩.....過黎hei下又見到咁具討論性既post~

而家既討論開始入正題
之前既6頁可以del晒佢

u know me mylam my baby- -+ XD

原帖由 etphonehome 於 2007-7-13 11:47 PM 發表
勁C :路易大帝:thup:

笨東唔好爆響口= =
搞事呀-3-

三星高級會員 #132
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 11:53 PM 發表

而家既討論開始入正題
之前既6頁可以del晒佢
目標完成,收工

u know me- -+ XD

哈哈~我都冇睇之前d野~太多字~

點解講台板既C冇人提下"EMAH嗶嗶"既?

佢係玩咁耐見過最全面同靈活既C

可能有人勁過佢啦~不過佢參加過世界賽~

我諗都會係高手級人馬黎既:redface:
六星鑽石會員 #133
原帖由 SexMyLam 於 2007-7-13 11:54 PM 發表

哈哈~我都冇睇之前d野~太多字~

點解講台板既C冇人提下"EMAH嗶嗶"既?

佢係玩咁耐見過最全面同靈活既C

可能有人勁過佢啦~不過佢參加過世界賽~

我諗都會係高手級人馬黎既:redface:

你知唔知我個名佢地個個都話好特別同好型= =+
話有氣勢,XD
你之前,應該係好耐之前,講個個百萬身價
交手過好幾次,佢成日拍住一個pg定sg打,我諗係長期拍擋
打得好辛苦先贏到,百萬唔錯
你講呢個唔太清楚
我玩返既呢段時間未有固定波友,過唔到台灣打

三星高級會員 #134
其實補充一樣野~呢個係親身經歷~

EMAH呢隊波可能唔多人知咩料~但係主將果幾個~

真係好勁~默契~戰略~靈活度~一流~

但係佢地一散開左~實力就減半~

因為我地試過同佢地D人成日打~

佢地一齊時真係好難打~但係佢地落單時~

就好易俾人封死~因為試過一次同EMAH吉吉打~佢係主將之一~

俾我同MON封死佢~但係佢同隊友一齊~技術完全唔同~

點補位都俾佢扲過10分~罵次我地俾佢抄好多....

因為佢地此終係世界賽選手~我地係佢地面前好似細路仔咁....

所以我覺得冇最勁玩家(一打一除外)

只有最強隊伍~因為3打3好難一個人玩哂咖....(高手對高手時....)

以上係我既睇法~錯既米插咁狠:redface:
三星高級會員 #135
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 11:54 PM 發表

你知唔知我個名佢地個個都話好特別同好型= =+
話有氣勢,XD
你之前,應該係好耐之前,講個個百萬身價
交手過好幾次,佢成日拍住一個pg定sg打,我諗係長期拍擋
打得好辛苦先贏到,百萬唔錯
你講呢個唔太清楚
...

百萬身價呢隻C係神級之中唔算最TOP~

只係比其他好好多~通常一定要有長期隊友咖~

組野團你幾勁都死:redface:

PS : 我唔覺你個名有氣勢喎......老二:em014:

六星鑽石會員 #136
原帖由 SexMyLam 於 2007-7-14 12:06 AM 發表
其實補充一樣野~呢個係親身經歷~

EMAH呢隊波可能唔多人知咩料~但係主將果幾個~

真係好勁~默契~戰略~靈活度~一流~

但係佢地一散開左~實力就減半~

因為我地試過同佢地D人成日打~

佢地一齊時真係好 ...

我都補充一點

有一隊叫 綠帽軍團
佢地又係好似佢地咁既情況
同隊夾波時一個打法,分開打野團時又係一個打法
其中有個pf得分能力超強,各方面,傳,補,走位,意識,reb 都唔錯
可以話係高手級,平均每場10分以上
大家有興趣可以挑戰一下呢隊野.

原帖由 SexMyLam 於 2007-7-14 12:08 AM 發表

百萬身價呢隻C係神級之中唔算最TOP~

只係比其他好好多~通常一定要有長期隊友咖~

組野團你幾勁都死:redface:

PS : 我唔覺你個名有氣勢喎......老二:em014:

大老二嗎:redface: ??

三星高級會員 #137
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-14 12:16 AM 發表

我都補充一點

有一隊叫 綠帽軍團
其中有個pf得分能力超強,各方面,傳,補,走位,意識,reb 都唔錯
可以話係高手級,平均每場10分 ...

哈哈~都係離開呢到啦~

有機會再吹過水~88:em014:
五星白金會員 #138
路易大帝都算神既級數啦:ro04:
二轉會員 #139
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-14 12:16 AM 發表

我都補充一點

有一隊叫 綠帽軍團
可以話係高手級,平均每場10分 ...

老大呢??? 老大去左邊=.=

p.s. 呢度好似少左人咁既...
二轉會員 #140
原帖由 etphonehome 於 2007-7-14 12:38 AM 發表
路易大帝都算神既級數啦:ro04:

以前有幸同佢1team玩過下..
yeah! 又贏喇

-_-""
回到最頂傳統版

選擇頁數