FreeStyle

主題列表 登入
四星黃金會員 #101
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-7-13 05:44 PM 發表

打一場囉,
你話呢個唔係一個好既方法既話我都無野好講

真係唔係好方法= =如果唔打就代表生哥係最勁= =?
就算真係打到EZ,仲有咁多HK+TW的C
生哥要做台服第1 C仲有一段長時間wo= =...
四星黃金會員 #102
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-7-13 05:47 PM 發表

閣下既呢一段文字
我所看到既就係你對ez既評價而已
每一場都唔一定係相同隊友,相同既發揮
憑同佢地玩過的經驗 我認為不足以證明任何強弱之分

唔止一場
我同親友團(固定C)
個C對過生哥同EZ
我係旁邊都睇到d野
我地個C打生哥,好似多版過生哥
不過打EZ就少版過EZ了...
我地個C攻擊方法一成不變= =...
當然比兩個C block= =...
不過EZ多block過生哥
我覺得數據加埋同兩個C對戰過的經驗話比我知EZ勁過生哥
二轉會員 #103
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 05:50 PM 發表

如果唔打就代表生哥係最勁= =?

嘩,做咩咁講, 唔好咁講, 咁講人地以為我話生哥最勁 我驚比人圍:smilie_:(:

原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 06:09 PM 發表

唔止一場
我同親友團(固定C)
個C對過生哥同EZ
我係旁邊都睇到d野
不過EZ多block過生 ...

畢竟我唔係用C對過佢地兩個
都係唔講了:redface:
二星初級會員 #104
事實..係到嘈都冇咩use 講真邊個勁d見人見智..我只係一個路人甲玩左吾係好耐 見個post咁有火藥名so想講d 野..你地咁嘈跟本吾會得到答案 到最後like生哥都係like番佢吾會轉.. 就好似現實你係stephy fans 同一個twins ga fans 問佢地 2者邊個靚d 我諗出黎結果吾洗講各位都知so 各位認為邊個勁d 咪為持己見吾洗係到講黎講去-o-" 本人只係講出自己意見 吾想引起罵戰                            本人game名:馬利安ex
六星鑽石會員 #105
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 04:55 PM 發表

技窮?無point?要開始人生攻擊?成日話人小伙子,小朋友
兜唔到咖啦

你睇下你
成個小朋友係度頼皮滾地沙咁既樣~~
都唔明白你係乜心態
由頭都尾廢話連篇,呢段野就更加豪無意義,對成個post一d幫助都冇

就連ez<==呢個例子都唔係你舉,真係唔明白你留個d post有乜意義
你好清晰咁指出生哥唔係最勁,咁好明顯你有遇過好多C係勁過生哥嫁啦
舉例子好難??定係冇呀??
你d留言一直都係離晒題

原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 06:09 PM 發表

唔止一場
我同親友團(固定C)
個C對過生哥同EZ
我係旁邊都睇到d野
不過EZ多block過生 ...

好一個理論同分折
你唔係c,你憑乜野叫人信服你既理論??正如我開頭講,你呢種人一d說服力都冇
你話係就係?咁得意?
你叫一個無論傳,版,blk,走位,對賽等等各方面係切切實實win過生哥
然後叫上黎講:生哥唔係最勁
咁你證明到生哥唔係最勁,都證明到我係講錯

六星鑽石會員 #106
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 05:50 PM 發表

同上
四星黃金會員 #107
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 07:46 PM 發表

你睇下你
成個小朋友係度頼皮滾地沙咁既樣~~
都唔明白你係乜心態
由頭都尾廢話連篇,呢段野就更加豪無意義,對成個post一d幫助都冇

就連ez

其實我想問下你又搵咩證明生哥係台服最強?
你有說服力嗎?你搵到我咪即刻認我係小朋友同收聲囉:)

二星初級會員 #108
請問板主大哥可唔可以答我...點解你話我係生哥手下敗將gar ?
三星高級會員 #109
我地由頭到尾都無話生哥廢
亦唔係講佢是非
只係話佢唔係最勁個位
唔明白你有乜咁不滿

我地有我地睇法
你有你睇法
你不斷強迫我地接受"生哥最勁"
係咪要全部人認同你你先收手
你咁專制
憑乜做版主
你都係退位罷啦
六星鑽石會員 #110
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 07:59 PM 發表

其實我想問下你又搵咩證明生哥係台服最強?
你有說服力嗎?

我係一個C
同佢比賽不下數百次都係輸比佢
同佢同隊時,對方既C都係一樣唔夠佢打
不下數十位既高LV C
WIN8成輸2成
多數野團組到KAI子但都會穩定咁WIN

仲有,係邏輯學上你呢條問題根本唔成立
而家係閣下去證明生哥唔係最勁
唔係本人證明生哥係最勁,因為我大前提以經講左生哥係最勁
加上以經開左用乜野條件去證明生哥唔係最勁
本應你呢條問題我係唔需要答你,但我讓你更清楚明白,姑且答一下
未免你又回一D毫無意義既POST,浪費2000FUN FREESTYLE版既資源

咁請你回答我以上幾首向你提出過既問題
謝謝

原帖由 →食屎狗← 於 2007-7-13 08:10 PM 發表
我地由頭到尾都無話生哥廢
亦唔係講佢是非
只係話佢唔係最勁個位
唔明白你有乜咁不滿

我地有我地睇法
你有你睇法
你不斷強迫我地接受"生哥最勁"
係咪要全部人認同你你先收手
你咁專制
憑乜做版主
你 ...

係一個良性既討論
你詞窮可以唔出聲
版主都可以有自己立場
同退位專制無關係
版主唔比討論??我冇強制性要你地對生哥做D乜,乜封POST乜都冇做過,如何專制之有?
請閣下多讀書,養成良好的心志發展

原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-13 08:10 PM 發表
請問板主大哥可唔可以答我...點解你話我係生哥手下敗將gar ?

我係版主,但唔係屬於FREESTYLE版
我同你對賽過不少於10次
同生哥一組對你對賽不少於5次
你未贏我或我地1次
我GAME名同我而家呢個名唔同,你認為自己有一定水準的話
邊個SM過你你應好清楚~

三星高級會員 #111
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 08:12 PM 發表

我係一個C
不下數十位既高LV C
WIN8成輸2成

而家係閣 ...

你迴避左我問題
三星高級會員 #112
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 08:12 PM 發表

我係一個C
不下數十位既高LV C
WIN8成輸2成

而家係閣 ...

係邏輯學上你講既野一樣係唔成立
因為你假設左自己係第二勁
先會得出"贏你數百次等於係第一勁"呢個結果

另外,生哥係贏左好多人
但完全證明唔到佢係最勁

請你反省下先學人講邏輯學
六星鑽石會員 #113
原帖由 →食屎狗← 於 2007-7-13 08:25 PM 發表

係邏輯學上你講既野一樣係唔成立
因為你假設左自己係第二勁
先會得出"贏你數百次等於係第一勁"呢個結果

另外,生哥係贏左好多人
但完全證明唔到佢係最勁

請你反省下先學人講邏輯學

同上
詞窮既人只會改一改人地既語言
當成自己既論點
等於小朋友一直重覆別人的說話一樣

另外到目前為止以C而言,未有一個人可以打得WIN佢
咁唔係最勁應該叫乜?你係咪有小小自打咀巴??
如果照你既理論佢講既話,世界性既比賽冠軍咁咪無意義??
WIN都唔叫第一,唔叫最勁,咁睇黎閣下先係最勁,把咀.

三星高級會員 #114

我係一個C
不下數十位既高LV C
WIN8成輸2成

而家係閣 ...

又發現左你一個問題
點解你文中要強調高LV C
印象中你講過高lv唔代表乜

你係咪自相矛盾
你話人小朋友之際
原來你自己先係小朋友

你把嘴仲勁
六星鑽石會員 #115
原帖由 →食屎狗← 於 2007-7-13 09:03 PM 發表

又發現左你一個問題
點解你文中要強調高LV C
印象中你講過高lv唔代表乜

你係咪自相矛盾
你話人小朋友之際
原來你自己先係小朋友

你把嘴仲勁

在我既回應入面有講過 高LV代表乜野 嗎??
係無.
你就假設左我既意思,睇黎你比那位一直跟我討論既會員思維仲有一段既距離
睇黎同你無辦法做一個良性既討論
因你既留言比呢個POST既任何一位留言更無義意
口舌之爭既POST就係由你呢D咁既程度既會員開始的.

想續論不妨回答我問過既問題~
三星高級會員 #116
如果以一個level<==去以為,或者覺得,個一個人係咪高手
仲以一個地區去區分個到有冇高手
反影出你係一d 高level人但心態只有1~15lv既新手人士
不過唔奇,香港大把高lv既人
輸左叫聲lag,拍拍屁股就走~

出自你手筆
五星白金會員 #117
hk最top vs tw最top
又咪係tw羸~"~
六星鑽石會員 #118
原帖由 →食屎狗← 於 2007-7-13 09:20 PM 發表
如果以一個level

我發現你理解上有少少問題
係我既回應裡面我指高同高LV既C打過
以上有指什麼意思嗎?
你可以指出我講過呢返說話,就應該明白我要表達:高LV C又算得乜野<===呢個論點
難度你不明白嗎??

人唔同機械,人識思考,唔好只係識得COPY AND PASTE
再者
你還有什麼其他的論點嗎?
三星高級會員 #119
你自己都識講
你既論點係"高LV C又算得乜野"

咁你寫"不下數十位既高LV C"有乜意義呢?

錯左唔緊要,最緊要識收手

以免泥足深陷

四星黃金會員 #120
我係一個C
(咁係你廢,唔代表無人打得低生哥,比我同佢打幾百次我一定會win幾場)
(同上,你只係好主觀咁睇,你肯定無人打到生哥,不過事實唔係咁,係唔係生哥每場比賽你都睇住?)
高lv唔代表d咩,我前面都講左30 lv都搶到45 lv,係技術問題
WIN8成輸2成(個兩成係唔係最勁中的最勁?)
你係唔係肯定生哥玩咁耐,無論傳,版,blk,走位,對賽都無C打低過,係唔係呀?
多數野團組到KAI子但都會穩定咁WIN(你點知?他野團組你嗎?)
你覺得他本人講個d野算唔算數?

原帖由 ○●永生●○ 於 2007-7-10 12:39 AM 發表

NONO,,,咁講好易惹起一堆人反感
況且勁過我既人都唔少

人地都講埋勁過我既人都唔少
你又做咩屈人地最勁?

另外到目前為止以C而言,未有一個人可以打得WIN佢
咁唔係最勁應該叫乜?你係咪有小小自打咀巴??
如果照你既理論佢講既話,世界性既比賽冠軍咁咪無意義??
WIN都唔叫第一,唔叫最勁,咁睇黎閣下先係最勁,把咀.

依段真係正野,未一人打低過他
你咁講,生哥真係咁勁就去左代替台服EMAH個堆人去世界性既比賽啦
拎到FS世界杯冠軍當然係生哥最勁,最勁就係生哥啦
不過生哥拎到未?連2000fun個比賽都未打完就話最勁?
EMAH嗶嗶[EMAH首席中鋒]<~~代表台灣去打比賽的C都無生哥咁勁/0\?
咁下次去打就 EMAH嘎嘎+EMAH吉吉+生哥 去FS世界杯好唔好?

其實對你黎講,係唔係win左你就係第1??
咁生哥真係第1 咖^^
回到最頂傳統版

選擇頁數