新垣結衣

主題列表 登入
三星高級會員 #221
懶可以做少好多野嘛~~~~~~~~~
四星黃金會員 #222
原帖由 MrSatan 於 2008-4-14 05:46 PM 發表

你睇哥D書,點解我一本都冇睇過ge~~~~~~~~:smile_13.gif:

你睇錯字wo-.-我打果d係動漫 唔係書:ro08:
四星黃金會員 #223
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-14 08:49 PM 發表

本人只睇
反叛的魯魯修R2
噬魂者
BLASSREITER
幻影少年
唔得閒睇得多:em012:

慢慢睇lo
來日方長呀嗎
四星黃金會員 #224
原帖由 MrSatan 於 2008-4-14 09:15 PM 發表
懶可以做少好多野嘛~~~~~~~~~

正一懶人一個:ro00:
三星高級會員 #225
動漫係咪即係動畫或者漫畫書R~~~~~~~?
七星元老會員 #226
原帖由 MrSatan 於 2008-4-15 05:47 PM 發表
動漫係咪即係動畫或者漫畫書R~~~~~~~?

識動既漫畫:em012:
三星高級會員 #227
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-15 05:46 PM 發表

正一懶人一個:ro00:

做懶人不錯r~~~~~~~
三星高級會員 #228
我都冇自我介紹添~~~~~~
其實我係澳門人黎架~~~~~~:victory:
七星元老會員 #229
原帖由 MrSatan 於 2008-4-15 07:25 PM 發表
我都冇自我介紹添~~~~~~
其實我係澳門人黎架~~~~~~:victory:

歡迎:smile_38.gif: :smile_38.gif: :smile_38.gif:
三星高級會員 #230
咁行ge~~~~~~~
好似來來去去都係幾個人係度吹~~~~~~
七星元老會員 #231
原帖由 MrSatan 於 2008-4-15 10:20 PM 發表
咁行ge~~~~~~~
好似來來去去都係幾個人係度吹~~~~~~

無計..無可否認我定呢個板係小人..
但係你睇下其他板:em012:
三星高級會員 #232
我去到堀北哥都係好少人~~~~~~~
七星元老會員 #233
原帖由 MrSatan 於 2008-4-16 06:35 PM 發表
我去到堀北哥都係好少人~~~~~~~

so...結衣板算係咁:victory:
三星高級會員 #234
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-16 07:51 PM 發表

so...結衣板算係咁:victory:

其實我都好鍾意堀北,但係冇人陪我吹水~~~~~
三星高級會員 #235
LAM你玩天龍玩邊個ser r~~~~~?
七星元老會員 #236
原帖由 MrSatan 於 2008-4-17 07:06 PM 發表
LAM你玩天龍玩邊個ser r~~~~~?

2:em012:
三星高級會員 #237
我仲留左係1度r~~~~~~~
七星元老會員 #238
原帖由 MrSatan 於 2008-4-17 10:33 PM 發表
我仲留左係1度r~~~~~~~

同我去2吧...:cheers:
1咁鬼死多人..又多小學生:face_l_17:
三星高級會員 #239
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-17 11:00 PM 發表

同我去2吧...:cheers:
1咁鬼死多人..又多小學生:face_l_17:

點解話好多小學生r~~~~~~?
我入左幫喇,個幫係樂古哥邊架~~~~~
我係玩逍遙架~~~~
同埋我覺得邊度越多人就越好玩~~~~~
七星元老會員 #240
原帖由 MrSatan 於 2008-4-17 11:20 PM 發表

點解話好多小學生r~~~~~~?
我入左幫喇,個幫係樂古哥邊架~~~~~
我係玩逍遙架~~~~
同埋我覺得邊度越多人就越好玩~~~~~

我覺得姐..因為d人講野太小學生..我推測出黎:loveliness:
----------------------------------------------------------------------------------------------
我玩既係天下武功都出至佢地既......
不過開頭真係難升:ro09:
回到最頂傳統版

選擇頁數