新垣結衣

主題列表 登入
四星黃金會員 #241
你地玩緊天龍八部@.@?
七星元老會員 #242
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-18 09:06 AM 發表
你地玩緊天龍八部@.@?

係呀:victory:
三星高級會員 #243
我都係R~~~~~~~~~:victory:
七星元老會員 #244
原帖由 MrSatan 於 2008-4-18 07:15 PM 發表
我都係R~~~~~~~~~:victory:

幾lv呀你:smilie_8):
三星高級會員 #245
我係24LV 逍遙~~~~~~~~~
七星元老會員 #246
原帖由 MrSatan 於 2008-4-18 10:08 PM 發表
我係24LV 逍遙~~~~~~~~~

哦:smilie_8):
三星高級會員 #247
唔好睇少我,我係大6 SER,有玩過架~~~~~~~~~
七星元老會員 #248
原帖由 MrSatan 於 2008-4-19 12:52 AM 發表
唔好睇少我,我係大6 SER,有玩過架~~~~~~~~~

冇睇小你:face_l_17:
我冇係大陸ser玩過..不過我個fd有...
香港ser都係佢叫我玩
六星鑽石會員 #249
隻GAME好玩嘛:smilie_:)3: ??
呢排都冇乜野攪 想DL多D GAME黎玩:smilie_:D5:
七星元老會員 #250
原帖由 hugo0048 於 2008-4-19 11:54 AM 發表
隻GAME好玩嘛:smilie_:)3: ??
呢排都冇乜野攪 想DL多D GAME黎玩:smilie_:D5:

我覺得幾好玩..因為本人最鍾意玩金庸game:smilie_:)3:
不過冇咩時間玩就真既:smilie_8):

六星鑽石會員 #251
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-19 12:31 PM 發表

我覺得幾好玩..因為本人最鍾意玩金庸game:smilie_:)3:
不過冇咩時間玩就真既:smilie_8):

咁你玩咩ser a_a?
玩咩職易上手-3-?
六星鑽石會員 #252
諗到做咩派了 就係 星宿0v0"
希望快d dl完a_a" 希望唔好太lag-.-(爛機)
七星元老會員 #253
原帖由 hugo0048 於 2008-4-19 05:38 PM 發表

咁你玩咩ser a_a?
玩咩職易上手-3-?

我就玩2ser既..因為1ser太多人:smilie_:)3:
七星元老會員 #254
原帖由 hugo0048 於 2008-4-19 06:39 PM 發表
諗到做咩派了 就係 星宿0v0"
希望快d dl完a_a" 希望唔好太lag-.-(爛機)

比msn我呀:smilie_:D4:
六星鑽石會員 #255
hugo200320032003@yahoo.com.hk -.-"
但係我唔多上a_a" 有咩事係2kf pm我重好:victory:
七星元老會員 #256
原帖由 hugo0048 於 2008-4-20 11:09 AM 發表
hugo200320032003@yahoo.com.hk -.-"
但係我唔多上a_a" 有咩事係2kf pm我重好:victory:

咁我唔add你啦:em012:
六星鑽石會員 #257
你而家幾lv :em012:
我10而已:em012: :em012:
七星元老會員 #258
原帖由 hugo0048 於 2008-4-20 05:54 PM 發表
你而家幾lv :em012:
我10而已:em012: :em012:

31:em012:
ser幾:smilie_:D4:
四星黃金會員 #259
我都想玩>.<
可惜部腦........:fire:
七星元老會員 #260
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-21 09:11 AM 發表
我都想玩>.<
可惜部腦........:fire:

下...好廢:smilie_:10:
玩古龍囉...古龍好玩...
不過SER7死城咁搞到冇FEEL玩:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數