新垣結衣

主題列表 登入
七星元老會員 #281
原帖由 hugo0048 於 2008-4-25 07:56 PM 發表
天龍 - -"
玩左陣- -" 感覺上很煩= ="
都唔知練心法好定升lv好:em014:  有冇人教下我玩姐:em014:

最好45lv自升心法:em014:
六星鑽石會員 #282
咁其他係咪又得佢唔理 定有心情就升下a_a?.?
六星鑽石會員 #283
其實心法係咪即係門派技能:em012: ??
四星黃金會員 #284
原帖由 MrSatan 於 2008-4-25 05:47 PM 發表
邪刀,咁你玩唔玩天龍r~~~~?

等我換左部先啦
(迷之聲:換左果時又有d新game出lu:smilie_:p: )
六星鑽石會員 #285
其實隻game都唔係要好勁姐=v="
我512 ram 都夠做-.-" 多人就難免有小小lag 0v0
七星元老會員 #286
原帖由 hugo0048 於 2008-4-25 08:39 PM 發表
其實心法係咪即係門派技能:em012: ??

係....
-----------------------------------------
技既話45lv之前都冇咩人會計較你技高定唔高嫁啦..
不過你想打怪勁d既就30lv開始加...峨嵋30lv之前已經要加如果唔係冇人組:em012:
六星鑽石會員 #287
唔知10lv有d咩任要做呢:em012:
六星鑽石會員 #288
終於升到20LV (做跑任:em012: )
隻鷹真貴 一野就冇曬D錢:em012:
七星元老會員 #289
原帖由 hugo0048 於 2008-4-26 11:40 AM 發表

唔記得叫你唔好甿:em012:
果隻垃圾冇咩用:em014:
六星鑽石會員 #290
:em012: 但感覺上幾型:em012:
反正d錢都唔係好難搵姐:em012: :em012:
三星高級會員 #291
原帖由 hugo0048 於 2008-4-26 11:40 AM 發表

咩鷹r~~~~~~?
七星元老會員 #292
原帖由 MrSatan 於 2008-4-26 10:55 PM 發表

咩鷹r~~~~~~?

陸行:smilie_:10:
三星高級會員 #293
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-27 09:24 PM 發表

陸行:smilie_:10:

抵玩r~~~~~~~~1金
我係大6哥邊10金一隻~~~~~~~€
七星元老會員 #294
原帖由 MrSatan 於 2008-4-28 06:17 PM 發表

抵玩r~~~~~~~~1金
我係大6哥邊10金一隻~~~~~~~€

但係冇咩用:em012:
三星高級會員 #295
所以我決定用元宝買左隻坐騎~~~~~~~~~
七星元老會員 #296
原帖由 MrSatan 於 2008-4-28 08:46 PM 發表
所以我決定用元宝買左隻坐騎~~~~~~~~~

岩岩升到40lv>..用左30金買:em012:
三星高級會員 #297
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-28 09:28 PM 發表

岩岩升到40lv>..用左30金買:em012:

升得咁快GE~~~~~
我仲係38LV,我要打寶圖賺錢~~~~~~~~~
三星高級會員 #298
尋晚同D FD練到41級先OFFLINE~~~~~~~~
七星元老會員 #299
原帖由 MrSatan 於 2008-4-29 09:10 PM 發表
尋晚同D FD練到41級先OFFLINE~~~~~~~~

而家搵錢多...200金中..冇咩升lv:smilie_:10:
三星高級會員 #300
錢高級左就好易賺架喇~~~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數