新垣結衣

主題列表 登入
三星高級會員 #261
因為我覺得online game要人多先好玩,揀左ser1
四星黃金會員 #262
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-21 06:25 PM 發表

下...好廢:smilie_:10:
玩古龍囉...古龍好玩...
不過SER7死城咁搞到冇FEEL玩:em012:

過黎sev1啦@.@
而家有相就可以轉sev
四星黃金會員 #263
原帖由 MrSatan 於 2008-4-21 10:26 PM 發表
因為我覺得online game要人多先好玩,揀左ser1

冇錯....online game係要人多先好玩
七星元老會員 #264
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-22 01:25 AM 發表

過黎sev1啦@.@
而家有相就可以轉sev

古龍嗎:em014:
三星高級會員 #265
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-22 01:25 AM 發表

冇錯....online game係要人多先好玩

ser1長期都紅色,ser2長期見到綠色.....
七星元老會員 #266
原帖由 MrSatan 於 2008-4-22 06:55 PM 發表

ser1長期都紅色,ser2長期見到綠色.....

ser2你唔好睇表面....真係幾多人下...
但係你係ser1唔會識晒d人掛...so我諗咁多人都冇用:em012:
三星高級會員 #267
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-22 11:18 PM 發表

ser2你唔好睇表面....真係幾多人下...
但係你係ser1唔會識晒d人掛...so我諗咁多人都冇用:em012:

多人俾我殺r~~~~~:em014:
想試下俾人追殺:smilie_:D4:
四星黃金會員 #268
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-22 04:44 PM 發表

古龍嗎:em014:

當然啦@.@好多時都有人開片:ma1:
四星黃金會員 #269
原帖由 MrSatan 於 2008-4-23 01:32 AM 發表

多人俾我殺r~~~~~:em014:
想試下俾人追殺:smilie_:D4:

比人追殺死左會唔會跌裝ga:ro08:
七星元老會員 #270
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-23 02:10 AM 發表

當然啦@.@好多時都有人開片:ma1:

冇晒d高lv ac..得返隻6xlv:em012:
三星高級會員 #271
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-23 02:11 AM 發表

比人追殺死左會唔會跌裝ga:ro08:

我唔紅名俾人殺咪唔會帶刀lor~~~~~
四星黃金會員 #272
原帖由 MrSatan 於 2008-4-23 06:40 PM 發表

我唔紅名俾人殺咪唔會帶刀lor~~~~~

唔多明你講乜:ro08:
四星黃金會員 #273
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-23 04:53 PM 發表

冇晒d高lv ac..得返隻6xlv:em012:

收ac lo-.-而家d ac平到咩咁
三星高級會員 #274
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-24 12:48 AM 發表

唔多明你講乜:ro08:

講錯,係唔紅名名咪唔會跌裝lor~~~~~~~~~
七星元老會員 #275
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-4-24 12:48 AM 發表

收ac lo-.-而家d ac平到咩咁

你幫我搵個又平又正:em012:
三星高級會員 #276
你地係度買A/C r~~~~~~~~?
四星黃金會員 #277
原帖由 LAM@豪 於 2008-4-24 08:35 PM 發表

你幫我搵個又平又正:em012:

http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
自己係呢到搵:ro08:
四星黃金會員 #278
原帖由 MrSatan 於 2008-4-24 11:13 PM 發表
你地係度買A/C r~~~~~~~~?

緊係唔係啦
傻豬黎既 我地點會係到買ac姐:loveliness:
三星高級會員 #279
邪刀,咁你玩唔玩天龍r~~~~?
六星鑽石會員 #280
天龍 - -"
玩左陣- -" 感覺上很煩= ="
都唔知練心法好定升lv好:em014:  有冇人教下我玩姐:em014:
回到最頂傳統版

選擇頁數