新垣結衣

主題列表 登入
二轉會員 #461
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-6-25 10:41 PM 發表

送貨費收幾錢-.-?

唔知點解唔駛收送貨費

http://www.yesasia.com/global/se ... %A3-zh_TW/list.html

因為我見d人話信和買好貴,加上近排冇咩機會出mk..所以咪訂囉
a版:~HK$177.00
b版:~HK$250.91
normal:~HK$291.67
二轉會員 #462
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-6-25 10:39 PM 發表

又關我事-.-我買左你就唔買-.-?

我意思係信和買比較貴= =
七星元老會員 #463
原帖由 alanip2003 於 2009-6-25 11:36 PM 發表

我意思係信和買比較貴= =

信和一dd啦...有d比較貴...同埋快有果d都會貴
二轉會員 #464
原帖由 LAM@豪 於 2009-6-26 12:02 PM 發表

我都覺得出奇
唔知點解今次上網訂會平過信和買
四星黃金會員 #465
原帖由 LAM@豪 於 2009-6-25 11:18 PM 發表

隻隻都好正...最普通真係普通果隻- -

ya-.-普通到唔買都得-.-
四星黃金會員 #466
原帖由 LAM@豪 於 2009-6-26 12:02 PM 發表

信和我行過晒 間間都係賣330
四星黃金會員 #467
原帖由 alanip2003 於 2009-6-25 11:35 PM 發表

唔知點解唔駛收送貨費

http://www.yesasia.com/global/se ... %A3-zh_TW/list.html

因為我見d人話信和買好貴,加上近 ...

-口-咁平.......蝕左d tim-﹏-
算...豪比佢

七星元老會員 #468
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-6-26 11:07 PM 發表

-口-咁平.......蝕左d tim-﹏-
算...豪比佢

鍾意都冇計啦..~_~
二轉會員 #469
睇左SMILE ENDING未呀:em014:
結衣個LOOK好正呀:smilie_:D5: :smilie_:D5:

結局非常好!等我打包左SMILE佢先
七星元老會員 #470
原帖由 alanip2003 於 2009-6-28 12:42 AM 發表
睇左SMILE ENDING未呀:em014:
結衣個LOOK好正呀:smilie_:D5: :smilie_:D5:

結局非常好!等我打包左SMILE佢先

未呀.....而家去睇先..見你咁講:em014:
四星黃金會員 #471
原帖由 LAM@豪 於 2009-6-28 11:06 AM 發表

未呀.....而家去睇先..見你咁講:em014:

我dl都未dl tim-v-
而家走去dl先@.@
四星黃金會員 #472
原帖由 LAM@豪 於 2009-6-27 09:25 PM 發表

鍾意都冇計啦..~_~

ya....有時d野好中意:loveliness:  幾貴都要買-v-
七星元老會員 #473
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-6-30 01:03 AM 發表

ya....有時d野好中意:loveliness:  幾貴都要買-v-

不過下次都係買一隻好啦:cry:
四星黃金會員 #474
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-2 04:40 PM 發表

不過下次都係買一隻好啦:cry:

錢姐-.-....冇左咪搵過lo-o -"
二轉會員 #475
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-7-3 11:46 AM 發表

日文d碟真係好貴= =...
咁買法好難儲錢:smilie_O_o:
七星元老會員 #476
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-7-3 11:46 AM 發表

唔洗養自己..而家我咩都係食自己嫁:cry:
VIP會員 #477
受唔受新人

入fans club:victory: :victory:
四星黃金會員 #478
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-3 02:25 PM 發表

唔洗養自己..而家我咩都係食自己嫁:cry:

唔係-.-....我自己都要養自己, 但我個人就比較少洗錢姐-.-
四星黃金會員 #479
原帖由 alanip2003 於 2009-7-3 01:36 PM 發表

日文d碟真係好貴= =...
咁買法好難儲錢:smilie_O_o:

個人睇法lo....有心一定儲到既:ro07:
四星黃金會員 #480
原帖由 吉田龍二 於 2009-7-3 07:30 PM 發表
受唔受新人

入fans club:victory: :victory:

受....點解唔受@.@"
我地仲要開party黎歡迎你tim-v-
回到最頂傳統版

選擇頁數