新垣結衣

主題列表 登入
二轉會員 #481
原帖由 吉田龍二 於 2009-7-3 07:30 PM 發表
受唔受新人

入fans club:victory: :victory:

YUI s既 FANS:smilie_:10:
歡迎:smilie_:10: :victory:

原帖由 ~邪刀~ 於 2009-7-4 12:28 AM 發表

個人睇法lo....有心一定儲到既:ro07:

唉- -..
AL差D至入到U..
而家煩緊讀副學士D錢:smilie_O_o:
1年4皮幾野:face_l_16:
七星元老會員 #482
原帖由 吉田龍二 於 2009-7-3 07:30 PM 發表
受唔受新人

入fans club:victory: :victory:

受嫁.,..歡迎:handshake: :cheers:
七星元老會員 #483
原帖由 alanip2003 於 2009-7-4 08:43 AM 發表

AL差D至入到U..
而家煩緊讀副學士D錢:smilie_O_o:
1年4皮幾野:face_l_16:

唔係有得同政府借嫁咩.../
二轉會員 #484
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-4 10:03 AM 發表

唔係有得同政府借嫁咩.../

有借有還
我煩緊還o個part:face_l_16:
七星元老會員 #485
原帖由 alanip2003 於 2009-7-4 11:26 AM 發表

有借有還
我煩緊還o個part:face_l_16:

呢d野出到黎先算啦..讀書緊要...知識型社會...
做咩唔讀ive既..?
二轉會員 #486
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-4 08:05 PM 發表

呢d野出到黎先算啦..讀書緊要...知識型社會...
做咩唔讀ive既..?

我覺得讀完中7冇可能讀ive= =
否則o個2年好似side左咁..
寧願讀asso博番上degree
七星元老會員 #487
原帖由 alanip2003 於 2009-7-4 11:44 PM 發表

我覺得讀完中7冇可能讀ive= =
否則o個2年好似side左咁..
寧願讀asso博番上degree

咁都好既...但係你要做好上唔到出黎社會認受性低既覺悟wo...
點都好....支持你:cheers: :cheers: :cheers:
VIP會員 #488
原帖由 ~邪刀~ 於 2009-7-4 12:29 AM 發表

受....點解唔受@.@"
我地仲要開party黎歡迎你tim-v-

有冇禮物先
二轉會員 #489
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-5 12:56 AM 發表

咁都好既...但係你要做好上唔到出黎社會認受性低既覺悟wo...
點都好....支持你:cheers: :cheers: :cheers:

係:victory:
我已有覺悟:victory:
七星元老會員 #490
原帖由 alanip2003 於 2009-7-5 11:10 AM 發表

係:victory:
我已有覺悟:victory:

咁加油啦...:cheers:
咁你識唔識人買asso功課- -?
七星元老會員 #491
原帖由 吉田龍二 於 2009-7-5 02:06 AM 發表

有冇禮物先

咁就要睇你想要咩啦...:smilie_:10:
四星黃金會員 #492
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-5 02:58 PM 發表

咁就要睇你想要咩啦...:smilie_:10:

我要@.@.....:smile_13.gif:
二轉會員 #493
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-5 02:56 PM 發表

咁加油啦...:cheers:
咁你識唔識人買asso功課- -?

買功課?:smilie_O_o:
唔識人呀= =
七星元老會員 #494
原帖由 alanip2003 於 2009-7-5 10:01 PM 發表

買功課?:smilie_O_o:
唔識人呀= =

有d人會買..不過唔係個個有得買...
買親都A- -
二轉會員 #495
原帖由 LAM@豪 於 2009-7-6 07:47 PM 發表

有d人會買..不過唔係個個有得買...
買親都A- -

呢d野唔係我風格:redface:

今日結衣版既回覆帖數多過20:redface:
人流開始增加了:ro07:
七星元老會員 #496
原帖由 alanip2003 於 2009-7-8 10:28 PM 發表

呢d野唔係我風格:redface:

今日結衣版既回覆帖數多過20:redface:
人流開始增加了:ro07:

我都發覺人流多左小小.....大家既努力成果
四星黃金會員 #497
入會有咩條件:loveliness:
二轉會員 #498
原帖由 lamlam@@ 於 2009-7-9 08:06 PM 發表

1.喜愛結衣
2.非常喜愛結衣
3.超級喜愛結衣

如果你符合以上條件即可:smilie_/):
七星元老會員 #499
原帖由 lamlam@@ 於 2009-7-9 08:06 PM 發表

:cheers: :cheers: :cheers:
鍾意咪得...歡迎加入
七星元老會員 #500
呢到有冇人有學樂器:smilie_:)3:
回到最頂傳統版

選擇頁數