海王之門

主題列表 登入
VIP會員 #1
大家係度鍾意講咩都得,
只係唔可以罵戰&講粗口&呃post
二星初級會員 #2
第一名~~:ro08:
六星鑽石會員 #3
大家諗住做咩職??
第二名:smilie_/):
五星白金會員 #4
我啱啱申請左帳號, download 緊game...

唔知好唔好玩呢?....d 圖擺明抄海盜王架啦...希望玩起上黎會有番d 個人風格啦
七星元老會員 #5
我可以話比你聽個遊戲任務好多bug,公仔又樣衰
不過個遊戲真係好好玩,真係睇唔出~佢會比到d驚喜你
一星新手會員 #6
我想問下點樣先入到陣營呀?我做左陣營呀 陣營呀 (個名好似係咁)但係都冇入到陣營既,,
仲有經驗寶典點樣用
最後就係  XP技點先有
VIP會員 #7
原帖由 天水圍人 於 2008/1/29, 1/29 10:35 PM 發表
我想問下點樣先入到陣營呀?我做左陣營呀 陣營呀 (個名好似係咁)但係都冇入到陣營既,,
仲有經驗寶典點樣用
最後就係  XP技點先有

XP技點未出.
一星新手會員 #8
原帖由 *CHUN* 於 2008-1-29 11:50 PM 發表

XP技點未出.

唔係喎..我見到有人用xp技能呀
二星初級會員 #9
原帖由 天水圍人 於 2008-1-30 01:01 AM 發表

唔係喎..我見到有人用xp技能呀

XP技係你畫面下面,快捷鍵有f1-f8同1-8,係e兩行之間,殺死怪會增加(行野紫色),full左就出到
不過轉地圖/死亡會由頭計過
一星新手會員 #10
原帖由 sanji207 於 2008-1-30 03:11 AM 發表

XP技係你畫面下面,快捷鍵有f1-f8同1-8,係e兩行之間,殺死怪會增加(行野紫色),full左就出到
不過轉地圖/死亡會由頭計過

唔該晒..用到xp技lu  
仲有呀..點樣先入到陣營?
七星元老會員 #11
陣營即係公會
而家仲未有公會 (50萬唔係人人都出得起)
四星黃金會員 #12
槍好唔好玩?!..我見到好似好多人玩槍咁既@o@
七星元老會員 #13
槍廢唔好玩,要玩就法師,劍士
四星黃金會員 #14
頂..幾時先入到架.....:smilie_/(:
五星白金會員 #15
由早等到晚都入唔到..

琴晚見隻game好像準備賣下廣告咁,我諗都會多d人玩嫁喇掛遲d

於是down返隻game la..點知裝完都玩唔到:smilie_/(:
四星黃金會員 #16
原帖由 祖祖_+ 於 2008-2-2 05:13 PM 發表
由早等到晚都入唔到..

琴晚見隻game好像準備賣下廣告咁,我諗都會多d人玩嫁喇掛遲d

於是down返隻game la..點知裝完都玩唔到:smilie_/(:

我今日先dl 點知安完玩唔到-.-
我想玩牧師
一星新手會員 #17
我又想問下..我見到d人個身有d紅色好似火既光..點樣先有架?
四星黃金會員 #18
完左公測未 我好想玩.....
五星白金會員 #19
講真..就算隻game無問題但仍然有不少玩有玩唔到

官方係咪都應該查下咩事呢?係咪點都係官網講d野先呢?
而家完全比唔到信心我地
一星新手會員 #20
我想知版主係隻game到叫咩名@@?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數