《灣岸》車種區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
咩SETTING大家都可以講下...而家就用緊原裝AERO + 57F + GT WING...都幾勁:smilie_:10:
六星鑽石會員 #2
車身全原裝+三爪or57<----無敵:ro07:

五星白金會員 #3
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 01:24 AM 發表
車身全原裝+三爪or57

我而家架F仔用緊...ADVAN RS...好似聽講RCII RGII 同TCII..都唔錯:smilie_:)3:
五星白金會員 #4
嘩呢度冇人渣F仔架-.-?:ro08: :face_l_17:
四星黃金會員 #5
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 01:24 AM 發表
車身全原裝+三爪or57

同路人啵....我都係全原裝+3爪:smilie_/):
二轉會員 #6
全原裝+CE28N:ro07:
六星鑽石會員 #7
原帖由 kobekou12 於 2008-3-6 23:21 發表
嘩呢度冇人渣F仔架-.-?:ro08: :face_l_17:

講真,f呢架車,外型方面係難睇左d,因為車身太高了,勁都無用:ro00:
二星初級會員 #8
原aero + 57f + 3d翼  <- 定過抬油
原aero + 3爪 + 3d翼  <- 有番少少速度感 -_-
三星高級會員 #9
我用aero C + 3爪...-3-
你地個個都用原aero搞到我想轉番-___-
六星鑽石會員 #10
原帖由 杰仔^^ 於 2008-3-8 21:28 發表
我用aero C + 3爪...-3-
你地個個都用原aero搞到我想轉番-___-

原裝同aero c,係一樣,指係外觀,原裝型d姐
四星黃金會員 #11
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-7 08:13 PM 發表

講真,f呢架車,外型方面係難睇左d,因為車身太高了,勁都無用:ro00:

我都覺得係....如果打ta 同vs 用第三身 真係收得皮= =

e家用緊原裝set+3爪+原裝翼
加速ok快
五星白金會員 #12
原帖由 asdasdhk 於 2008-3-9 12:25 PM 發表

我都覺得係....如果打ta 同vs 用第三身 真係收得皮= =

e家用緊原裝set+3爪+原裝翼
加速ok快

但其實三爪本身係未一條甩既軨:ro08: ?
四星黃金會員 #13
睇你用咩車.....如果你用z33果d一定甩
但用gdb-f...就好咬
我自己feel三爪都好咬地...57f果d咬到我唔識用..成日撞灣心
六星鑽石會員 #14
原帖由 kobekou12 於 2008-3-9 13:24 發表

三爪用係F,好定同轉灣唔錯,但係加速方面係慢左D
二轉會員 #15
原帖由 kobekou12 於 2008-3-9 01:24 PM 發表

琴日同你傾果個setting啦 !!原裝加星鈴就夠face_l_18:
四星黃金會員 #16
原帖由 ○希文● 於 2008-3-9 04:42 PM 發表

琴日同你傾果個setting啦 !!原裝加星鈴就夠face_l_18:

用星鈴ge gdbf 會唔會豆腐
二轉會員 #17
原帖由 asdasdhk 於 2008-3-9 09:15 PM 發表

用星鈴ge gdbf 會唔會豆腐

夾車係用技術 !!:ro07:
五星白金會員 #18
由57F手多多換左條星玩下之後
發現過彎真係差好遠= =" 可能係我習慣左57F個種咬地感
平時57F可以25x過既彎  換左星之後得返24x  失速失到喊=__=
準備換返57F~"~[/COLOR]
二轉會員 #19
原帖由 §~*幻幻||| 於 2008-3-10 10:08 AM 發表
由57F手多多換左條星玩下之後
發現過彎真係差好遠= =" 可能係我習慣左57F個種咬地感
平時57F可以25x過既彎  換左星之後得返24x  失速失到喊=__=
準備換返57F~"~

57f係衰無黑色face_l_18:
三星高級會員 #20
GDB-F用原裝翼定用GT翼好=3=
下一頁

選擇頁數