解迷任務&生活技能

主題列表 登入
七星元老會員 #341
點為之代替? 即係好似當初斗轉星移取代左乾坤大挪移咁?
定係好似九陰白骨爪咁替代左五毒爪?

(唔通出奇門五轉!?)
Originally posted by 家有小熊 at 2004-2-28 09:15:
請問現在自修九陽神功有前途嗎? 未來更新九陽會是否最強內功?

9陽現在好像比較少人在修了喔..現在大家好像多修新內功了.
三星高級會員 #343
9陽會強勁好多~~~~~~~~~~
七星元老會員 #344
咁九陰真經呢? 好似點計都無九陽神功咁勁既...... 但係楊過/歐陽峰等等都比張無忌技高一籌啵... (對比上)
Originally posted by rickyyau at 2004-2-29 02:58 AM:
最新反影
依家唔會再有人行去震人咁傻,不過我會同金庸過方面傾傾,加大內功震人ga area
同佢出招ga快度,到時再加上內傷+心法附加狀態,may be 幾好玩ga..ccc依個我會即時同台灣方面反影

我強烈反對出招ga快度,因為好似絕學甘,我個人認為絕學出招快是好,
都要見到個武功光影至得架,我對絕學的要求是要:  快 靚 勁   三個條件!!
絕學唔單止是要快 勁 還要靚  !!   如九劍奧義之少沖劍都好靚 !!
還有問題:   如下  !!
1.絕學的音效重复,光影又重复.如日月鞭法(少林派)和十八掌其中一招一樣
2.又多 Bug
3.物品的圖片又重复,技能物品相又重复 !1
[quote]Originally posted by [i]Gokou[/i] at 2004-8-23 03:36 AM:
rickyyau
仲未吹夠?
我晨早問過網龍的人
並沒有台灣的工程師來香港
但網龍他們確實有看過此post
不過...是令到他們捧腹大笑 [/quote]

網 龍 太 過 可 惡 了 , 浄 是 識 坤 我 地  D 錢 !! 那 些 什 么 包 包 !!
你 叫 佢 吃  X  拉  !!

我 想, 網 龍 再 過 不 久, 便 會 執 笠 !!  

網 龍 我 祝 你 吃 C  !!  :ro09:          祖  007
七星元老會員 #347
唔知金庸2又會引起d咩回響呢?
三星高級會員 #348
新ga資料cd
除了pk更新外
其他ga,一律...冇眼睇
佢地依家只投資技術在金庸2上
唉><.............
七星元老會員 #349
Originally posted by rickyyau at 2004-11-10 10:51 AM:
新ga資料cd
除了pk更新外
其他ga,一律...冇眼睇
佢地依家只投資技術在金庸2上
唉><.............

PK都有得更新!? 佢而家個系統都好絕嫁啦啵...
五星白金會員 #350
由我做緊至依家冇做,都仲咁多人陪吹=.=
五星白金會員 #351
Originally posted by Gokou at 2004-8-23 03:36 AM:
rickyyau
仲未吹夠?
我晨早問過網龍的人
並沒有台灣的工程師來香港
但網龍他們確實有看過此post
不過...是令到他們捧腹大笑

我最早期都post過依條link去內部討論版=.="""
二轉會員 #352
Originally posted by rickyyau at 2004-11-12 03:41 PM:
我都唔知why??
我講ga野十件8件係講中
^^你唔信唔緊要

10件8件中?一.一~~~~~
三星高級會員 #353
我都唔知why??
^^你唔信唔緊要
七星元老會員 #354
點解係任務版度無顥示rickyyau有留言既?
四星黃金會員 #355
我最鐘意金庸1.0   好好玩
四星黃金會員 #356
Originally posted by rickyyau at 2004-11-12 03:41 PM:
我都唔知why??
^^你唔信唔緊要

以下係rickyyau開post時ke post:

原來,金庸佢自己原本係set 死 150,180,200lv 3個絕學ga攻擊力,但金庸佢又怕150過d唔夠200打,so就俾大家可以自修到200lv,但後來.....200lv d 人覺得再up上去可能會勁d,就狂自修,係狂個隻,但你地就錯啦.......金庸本身就係200lv最勁,程式員講ga,佢又話,最慘ga就係d人修到鬼死咁高,so  金庸就小小調整d攻擊力,但其實個分別都唔係好大............依個調整就係上2次大更新時更新左<更新名門過次>,唔知d朋友記唔記得有個file好多人download唔到,好似第7個file.....過個就係絕學攻擊力調整file............<安撫d修到鬼死咁高ga玩家,唔想你地又話唔玩>但程式員話,later可能出新ga絕學防招,用黎做格,另外絕學都會更上一層次.....有新野出,佢話最重要ga係可以明確特出個別玩家特殊ga特徵如新絕學ga攻擊力會另其玩家在攻擊力上出色,
絕學格會使玩家在防上超勁<====<絕格係好難學,係好難,好難>
so即使你地絕學去到400lv,我用200ga話都唔大分別,因我有其他野做支援
但講小小秘密俾你地知,星宿,恆山同全真會係最先學得新絕學同絕格ga門派,在下幾次更新後,星宿<--一派會有大變更<金庸開始緊ga啦...留意宮綱>,詳細ga唔方便講
最後,同大家講聲新年快樂,望大家可以玩得開開心心,玩game都係求開心,大家加油啦~~~~~~~~~~

絕學格會使玩家在防上超勁<====<絕格係好難學,係好難,好難><--幾時出左?定係新招格?新招格好難學?

但講小小秘密俾你地知,星宿,恆山同全真會係最先學得新絕學同絕格ga門派,在下幾次更新後,星宿<--一派會有大變更<金庸開始緊ga啦...留意宮綱>,詳細ga唔方便講 <--幾時星宿,恆山同全真有新絕學? 幾時星宿有大變更?
四星黃金會員 #357
Originally posted by rickyyau at 2004-9-28 07:15 AM:
在未來2個月內
斗轉星移會有新的武功代替

有咩新武功代替? e+係2005年2月了
七星元老會員 #358
Originally posted by csslam at 2005-2-2 12:53 PM:

有咩新武功代替? e+係2005年2月了

我都想佢再出新武功~ 唔洗成街人都用斗轉咁寡
四星黃金會員 #359
究竟絕學200 lv 同埋 400 lv 威力上係咪真係冇咩分別...?
八星無敵會員 #360
點回復到果時咁
唔通 關番而家d野??
回到最頂傳統版

選擇頁數