Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
喂係呢..
如果係GAME度入要禁音效再禁咩野入?
四星黃金會員 #22
想知變性個碼多d
四星黃金會員 #23
有人無人可以幫我改名...
事發係...我自己本身個save 打算拎去2g打...
但我backup本身save時...搞錯左張卡 搞到咩都冇哂
e+搵左個咩都有齊既save...我自己本身果個差唔多...
但名唔岩...所以 我想搵人幫我改...可以嗎?
msn:  jeffhktigercat@yahoo.com.hk
三星高級會員 #24
動作取消O+R
0xE0012200 0x0031C5DC
0x108AF354 0x00000003

有咩用架???
VIP會員 #25
原帖由 43B巴士站 於 2008-3-27 09:12 PM 發表
我個人去用金手指一件一件裝就咁睇個頭
發現好多裝都係冇聽覺保護呢個技能-.-
仲有mhp2g多左好多新技能@_@我見到有力匠!?怒!?仲有好多同閃有關ga技
仲有我搵到最後果隻可能係霸龍亞種ga頭-.-
匠+3劍術+1力護 ...

應該係崩龍裝黎
hr9 最後緊急任
五星白金會員 #26
有冇mhp2g改名地址:ro03:
我好想要呀><”

六星鑽石會員 #27
原帖由 鬼瓦真緒o^-^o 於 2008-3-28 04:08 PM 發表
有冇mhp2g改名地址:ro03:
我好想要呀><”

頭頂:01195E40
工會:011FD0F8
:ro07: :ro07: :ro07: :ro07:
五星白金會員 #28
我想知呢點解比幾個地址既?
如:
體力max
0x108AF6DA 0x000001C2
0x108AF7AE 0x000001C2
唔係只係打得一個架咩:smilie_O_o:

二星初級會員 #29
我比較想要防具既cm碼- -"
我試親都死機- -"唔識試防具...
六星鑽石會員 #30
能夠告訴我按了音效後禁邊度入~.~..
我入地址入到淨低最尾果個入唔到-,-唔夠位
定係我搵錯地址..謝謝-.-"
三星高級會員 #31
各位用邊隻CM
可唔可以俾條LINK我下載?

一星新手會員 #32
個顯示怪物血量插件有冇人下到? 我下唔到  同嘛全部碼都入唔到既 我打唔到個2字= ="
一星新手會員 #33
我想問下咁多位大大 我依家用SCM0.7 按入去memory manager/view memory之後
我舉例入碼:  裝備箱子    01195ee8 之後
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               +0  +1  +2  +3  +4  +5  +6  +7  +8  +9  +A  +B  +C  +D  +E  +F

1195ee0
1195EF0

要由邊到打碼先 我第一次用SCM 我上集MHP2係用CM0.6  可以幫下我嘛><"
VIP會員 #34
原帖由 johnaphen 於 2008-3-31 03:07 AM 發表
個顯示怪物血量插件有冇人下到? 我下唔到  同嘛全部碼都入唔到既 我打唔到個2字= ="

岩岩試過 下載到啵 :face_l_17:

如果入唔到 應該係唔同版本既金手指問題(SCM SMF SW等等)
VIP會員 #35
原帖由 johnaphen 於 2008-3-31 03:21 AM 發表
我想問下咁多位大大 我依家用SCM0.7 按入去memory manager/view memory之後
我舉例入碼:  裝備箱子    01195ee8 之後
---------------------------------------------------------------------------------- ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               +0  +1  +2  +3  +4  +5  +6  +7  +8  +9  +A  +B  +C  +D  +E  +F

1195ee0                                                 01  05   74  02                                     (第一件裝)
1195EF0                           01  05  77  02                                                            (第二件裝)

每隔8個雙碼一件裝

01 代表有裝
05 代表裝備類型  05是近戰+炮類 06是弓弩笛類 防具(00~04是腳頭身手腰)
74 02 代表件裝代碼
四星黃金會員 #36
樓主大大可以比個金手指主程式我嗎?:cry: :cry:
我msn係rexcheng001@hotmail.com
ps:我部機係3.71 m33-2(1000機)

六星鑽石會員 #37
用金手指玩 不如唔好玩   個人意見
四星黃金會員 #38
咁你入黎做咩姐!你又唔用...入黎睇做咩先!face_l_18:
四星黃金會員 #39
樓主我搵到程式啦..不過都係唔大明白點用..可唔可以比d圍黎睇下呀..?幫下手..:loveliness:
二轉會員 #40
有無套裝板既老金...
唔想打code -_-
回到最頂傳統版

選擇頁數