Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #41
點解我擺左scm落去..擺埋2g果個血計落code
都唔得既...開唔到金手指
二星初級會員 #42
點樣可以增加背包的物品?
VIP會員 #43
原帖由 無敵小肥倫 於 2008-4-1 02:39 PM 發表
點解我擺左scm落去..擺埋2g果個血計落code
都唔得既...開唔到金手指

on左 個93codes
L+select 唔得?

今日幫幾個fd入 都ok啵:face_l_17:
四星黃金會員 #44
唔知樓主可唔可以幫我改mhp2g個名呀!
VIP會員 #45
原帖由 雜賀 於 2008-4-1 05:51 PM 發表
唔知樓主可唔可以幫我改mhp2g個名呀!

求人不如求己
已更新教學 去望望
一步步黎 好易改  :smilie_:10:
四星黃金會員 #46
我想問下樓主大大 我依家用SCM0.7 按入去memory manager/view memory
之後可唔可以快去到個仳代碼到呀因為第一次用...現在用個R去搵個代碼位置好僈呀!
有咩可以快D的方法呀!(現在先去到第6個位..:cry: :cry:

四星黃金會員 #47
同怪物一下KO佢果到有D唔明!可唔可以講得二明D呀?
最好就有小小圍可以睇下啦!:ro09:
VIP會員 #48
原帖由 雜賀 於 2008-4-1 07:13 PM 發表
我想問下樓主大大 我依家用SCM0.7 按入去memory manager/view memory
之後可唔可以快去到個仳代碼到呀因為第一次用...現在用個R去搵個代碼位置好僈呀!
有咩可以快D的方法呀!(現在先去到第6個位..:cry: :cry:

按start :face_l_17:
果度都有英文講d制有咩用 睇清楚d

四星黃金會員 #49
我改到啦!...哈哈多謝指教
二轉會員 #50
真係好難明  d武器果d
二星初級會員 #51
我唔知點解 放左入張卡到 之後 入game 一入到game  去到lord自動數據時就佛左係到係.........好似hand左咁....
我係唔係我部機用唔到呀 我部係3.71 33-2
VIP會員 #52
原帖由 傑仔呀 於 2008-4-2 01:53 AM 發表
我唔知點解 放左入張卡到 之後 入game 一入到game  去到lord自動數據時就佛左係到係.........好似hand左咁....
我係唔係我部機用唔到呀 我部係3.71 33-2

係喎
唔記得講.. :ro03:
呢個金手指3.71-m33用唔到
3.71-m33有個專用版本

已更新
請重新下載
VIP會員 #53
原帖由 於 2008-3-27 09:34 PM 發表
想知變性個碼多d

已更新變性碼 :smilie_;):
二轉會員 #54
即死果個code同mhp2一樣既,,,,,,face_l_18:
二星初級會員 #55
樓主個怪物血量金手指如果有人用唔到
我已經改左下,可以用到e個
(我本身都用唔到,e家用到)
http://www.badongo.com/file/8592309
三星高級會員 #56
可以簡單講解下3.71m33 個野點用嗎 我完全唔明點用 唔該大大
四星黃金會員 #57
_C0身上全道具99個
_L 0x81200848 0x00180004
_L 0x00000063 0x00000000

點入?search value??

可唔可以教教=0=??
三星高級會員 #58
我用3.80m33
我想問下個金手指右上角有個pw : xx %
佢自己會下降有冇問題=.=?
VIP會員 #59
原帖由 風oO 於 2008-4-3 07:17 PM 發表
我用3.80m33
我想問下個金手指右上角有個pw : xx %
佢自己會下降有冇問題=.=?

pw=power
你部psp既電量 :smilie_:10:
一星新手會員 #60
我可以用到個cm 但係一出games 或 按home出去轉其他野既時候就再唔可以load 返個save:cry:

唔知其他人有冇咁既情況呢?

我而家用緊3.90 m33-2 唔該樓主幫下我 thx
回到最頂傳統版

選擇頁數