Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
VIP會員 #161
原帖由 「成﹏。 於 2008-5-8 08:41 PM 發表
任務完成
01202238 輸入32(當任務條件有兩個時才使用此條代碼)

先試試其他任務得唔得
可能有d任務係用唔到:~:
二星初級會員 #162
唔該各位幫幫手>_<
我唔知金手指改錯d咩代碼
入到廚房唔見曬d貓
但係出去外面做任果時d貓仲係度
煮野食果時都煮到
但係入到廚房d貓唔見曬>口<
幫幫手~︿~
二轉會員 #163
我3.71-m33 禁賽R都開唔到機既..
我熄左機啦= =
五星白金會員 #164
請問有冇無限子彈cheat碼....??
四星黃金會員 #165
點 樣 可 以 改 貓 攻 架 ?
係 邊 個 位 改 ?
八星無敵會員 #166
原帖由 【邦】 於 2008-5-14 04:41 PM 發表
我3.71-m33 禁賽R都開唔到機既..
我熄左機啦= =

係禁實R制 黎開機
五星白金會員 #167
點樣變性架??
一星新手會員 #168
無敵個code有無人試到?我打唔到個字頭,用008AF404得唔得?
_C0 無敵      
_L 0x108AF404 0x00000000
一星新手會員 #169
點樣將背包物品d數目lock住?我識改,但係你個到冇教到點lock住d物品數
二星初級會員 #170
help>.< 我想一擊殺訓練所隻角龍,我同雙刀,之後search
搵到29個= =跟住我係個79xxxx同一個80bxxx入面將一d字變做0 之後條龍無死到
之後我就無打落去 番到去home d貓仔隱形曬= =點樣先搞番好= =vv"
二轉會員 #171
每次按音符就死機...有什麼原因?
四星黃金會員 #172
個 樓 主 都 唔 回 人 既 宜 家 =3= "
回 1 7 1 #
你 係 唔 係 d l 錯 左 呀 ?
3 . 7 1 要 用 番 3 . 7 1 果 個
用 非 3 . 7 1 果 個 會 死 機
二轉會員 #173
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-5-25 02:24 PM 發表
個 樓 主 都 唔 回 人 既 宜 家 =3= "
回 1 7 1 #
你 係 唔 係 d l 錯 左 呀 ?
3 . 7 1 要 用 番 3 . 7 1 果 個
用 非 3 . 7 1 果 個 會 死 機

係3.71的 每次O係電腦將O個兩個FILE放入PSP度之後通常就用得一次

但係熄左機/出左GAME再用就一直死機
二轉會員 #174
原帖由 艾西路斯 於 2008-5-25 08:18 PM 發表

係3.71的 每次O係電腦將O個兩個FILE放入PSP度之後通常就用得一次

但係熄左機/出左GAME再用就一直死機

你psp咩版本

如果係咁真係有機會係psp版本同埋個cm版本唔同所致
四星黃金會員 #175
怪的血量應在800000~900000之間~
在一堆0101010101010101之上有個特別蝦一堆000000000包圍既~~先係怪物既血

例:
紅字才是血量~~
00 00 00 00 4D 1A 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 02 20 F3 21 00 03  95 00 A0 A1 03 03 DE 00
01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01
01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01

明?

至於貓貓唔見晒...
我就唔知啦...
試下炒左一隻再買番一隻番黎睇下~
四星黃金會員 #176
是3.71M33邊個VERSION?
唔得就試下用SCEP~
六星鑽石會員 #177
我想問點樣save個已經改好左既金手指碼
小弟係用scm0.7
因為唔識睇英文..搞佢唔掂...整黎整去都save唔到個金手指碼
四星黃金會員 #178
你整好左個金手後~~下去cheat code~~
下面有一個叫save既
按3角就可以save~個名就唔好改啦~~
直接按enter啦
咁你之後每次load game個個金手就會出黎~~但係會係disable
自己再去lock/enable番佢~
二星初級會員 #179
我宜家 一禁取出物品就hand機  有咩方法解決呀??  幫幫手
一星新手會員 #180
原帖由 wkh801 於 2008-5-21 09:32 PM 發表
無敵個code有無人試到?我打唔到個字頭,用008AF404得唔得?
_C0 無敵      
_L 0x108AF404 0x00000000

得,太大的碼先試試第一碼改為0,試左唔得先再問,ok?
回到最頂傳統版

選擇頁數