Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #141
我係用3.71的
上一輯都用到 , 但唔知點解次次一開CHEAT MASTER就HEAD左咁(成部機冇曬反應,要重開)
係唔係玩正版所以唔得 ?

五星白金會員 #142
聽人講話- -"用金手指既話,,,,
同人連機個陣,,,會影響埋人地個save,,,係咪真咯-﹏-!?
如果我正係想影下相咁-﹏-算唔算金手指??
---------------------------------------------------------------
另問 --"邊到有影相既教學"?
二星初級會員 #143
遠戰碼down唔到呀
VIP會員 #144
原帖由 freddylau 於 2008-5-3 09:46 AM 發表
聽人講話- -"用金手指既話,,,,
同人連機個陣,,,會影響埋人地個save,,,係咪真咯-﹏-!?
如果我正係想影下相咁-﹏-算唔算金手指??
---------------------------------------------------------------
另問 --" ...

1.金手指邊會影響到人地既save =.=
2.影相唔算係金手指 因為都有其他插件有同樣既功能
3.教學就唔駛喇 因為一開金手指 有項就係影相 :smilie_:D5:
VIP會員 #145
原帖由 強人是我 於 2008-5-3 11:48 AM 發表
遠戰碼down唔到呀

我仲dl到啵
試多幾次就ok
又或者遲多幾粒鐘先dl :smilie_:D5:
VIP會員 #146
原帖由 destinyivan 於 2008-5-2 05:45 PM 發表
我係用3.71的
上一輯都用到 , 但唔知點解次次一開CHEAT MASTER就HEAD左咁(成部機冇曬反應,要重開)
係唔係玩正版所以唔得 ?

改左機就用到
umd都用到
同埋你用果個係唔係371專用版本?
一星新手會員 #147
點解我用左你個2個睇怪血既都睇唔到既
五星白金會員 #148
姐係跟住你呢個指示,,,就可以影相-﹏-"?
VIP會員 #149
原帖由 freddylau 於 2008-5-3 05:57 PM 發表
姐係跟住你呢個指示,,,就可以影相-﹏-"?

成功開到金手指就ok :smilie_:D5:
二星初級會員 #150
新手問:唔好意思想問下DL左個scm7落黎之後解壓...我唔明之後做乜先可以開啟到佢定放入邊到呀?謝謝解答
VIP會員 #151
原帖由 暴走~偉 於 2008-5-4 12:12 AM 發表
新手問:唔好意思想問下DL左個scm7落黎之後解壓...我唔明之後做乜先可以開啟到佢定放入邊到呀?謝謝解答

1.解壓至根目錄(即係你張卡)
2.完全關機  再禁實R開機  入recovery mode
3.去plugins  (禁X)
4.將三舊野Enabled   (禁X)
5.再EXIT就OK   (禁X)
6.入遊戲禁音符開金手指 (select隔離)
四星黃金會員 #152
都係唔識用- -...想整農場pt....
VIP會員 #153
原帖由 nono仔仔 於 2008-5-5 04:52 PM 發表
都係唔識用- -...想整農場pt....

去地址 011FF088
輸入 3F 42 0F

咁就農場999999 P
二轉會員 #154
劍聖頭有冇碼架:smilie_:10:
VIP會員 #155
原帖由 ~David~ 於 2008-5-5 10:17 PM 發表
劍聖頭有冇碼架:smilie_:10:

:funk:
一星新手會員 #156
怪物一擊殺

首先把搜索範圍限定為 0x00780000到0x00900000 搜索16843009

點解我search 唔到野架:em012:  佢話not found
二轉會員 #157
原帖由 小殺殺 於 2008-5-7 09:25 PM 發表

:funk:

唔岩既:cry:
三星高級會員 #158
任務完成
01202238 輸入32(當任務條件有兩個時才使用此條代碼)<-------依個我用唔到啊@@””
VIP會員 #159
原帖由 Ke123 於 2008-5-8 07:15 PM 發表
怪物一擊殺

首先把搜索範圍限定為 0x00780000到0x00900000 搜索16843009

點解我search 唔到野架:em012:  佢話not found

咁神奇 有not found
正常係會搵到數個地址的

另外..有顯血..直接search怪物的血量2次就得..當然..血量要有變更
VIP會員 #160
原帖由 ~David~ 於 2008-5-8 07:54 PM 發表

唔岩既:cry:

01 01 35 01 :loveliness:
回到最頂傳統版

選擇頁數