Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #41
原帖由 *鋒仔~ 於 2008-4-13 07:37 PM 發表

武器    斬空珠*1
劍聖頭
角龍身Z    名人珠*1
蒼火龍手Z    绝音珠*1
角龍腰Z    名人珠*1
蒼火龍腳Z    斬铁珠*1
技能:高级耳栓    見切+2    心眼    業物

效果好正=.=

但係要3洞武器/__\
四星黃金會員 #42
銀火z 頭,身,腰,蒼火z 手,leg +格 有心眼+高眼 我覺得雙劍用幾好
二轉會員 #43
有冇裝有高耳同裝填數UP,搵左好耐都冇...
二轉會員 #44
原帖由 heieh1206 於 2008-4-13 03:05 AM 發表

打錯左字
係唔係黑角Z?

比你發現到添face_l_18:
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-14 01:25 AM 發表

紅電 蒼火混 + 增彈頭 應該得

原帖由 純蒼.闇影 於 2008-4-13 10:08 PM 發表
銀火z 頭,身,腰,蒼火z 手,leg +格 有心眼+高眼 我覺得雙劍用幾好

可唔可以講明d:ro08:

銀火裝
蒼火手?
四星黃金會員 #45
好 驚 呀 宜 家 = =
銀 火 裝 有 蒼 火 手 T^T
五星白金會員 #46
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-14 01:25 AM 發表

黑狼鳥偽裝頭    剩1洞
霸龍身    彈穴珠*1
霸龍手   彈穴珠*1
霸龍腰    防音珠*2
蒼火龍脚Z    彈穴珠*2
技能:高级耳栓    装填数UP    見切+1
※:配2洞武器出 見切+2 ,配 迅龍弓 會心60%.
二轉會員 #47
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-14 01:47 PM 發表
好 驚 呀 宜 家 = =
銀 火 裝 有 蒼 火 手 T^T

你幾時驚到老:em012:
四星黃金會員 #48
冇 呀 搞 下 爛 g a g 姐 = ="
如 果 我 要 1 套 有 高 耳
集 中 既 弓 手 裝
有 冇 人 願 意 幫 我 配 ? =3=
( p s : 好 用 既 我 加 g d )
VIP會員 #49
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-14 06:59 PM 發表
集 中 既 弓 手 裝

你試下霸龍裝+黑狼頭...

怒suck防音得唔得a_a?

唔得話我知...我幫你諗諗
二轉會員 #50
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-14 06:59 PM 發表
集 中 既 弓 手 裝

大家咁話:smilie_/):

集中用入珠
紅電/蒼火
蒼火手 紅電腰 都6個洞 一定夠既:em012:
VIP會員 #51
嗚-__-

我混果套火事拔刀裝...

冇by偉哥ge字眼-3-

好傷心:smilie_O_o:
二轉會員 #52
原帖由 chunwailui 於 2008-4-14 08:14 PM 發表
嗚-__-

我混果套火事拔刀裝...

冇by偉哥ge字眼-3-

好傷心:smilie_O_o:

唔記得加番:smile_13.gif:
二轉會員 #53
不死炮手裝....太強了,天火蛇行通通硬食

雖然技能逆天...但犧牲的是美觀度,抉擇如何自己想吧:smilie_/):

武器不用洞

頭 : 增彈頭  
身 : 熔岩龍X  無反珠X1
手 : 不動 真  抑反珠X2
腰 : 不動 真  無反珠X1
腳 : 不動 真  抑反珠X2

VIP會員 #54
原帖由 『傲魂』 於 2008-4-14 08:26 PM 發表

唔記得加番:smile_13.gif:

咁就差唔多a_a
VIP會員 #55
原帖由 阿爾比昂 於 2008-4-14 09:00 PM 發表

雖然技能逆天...但犧牲的是美觀度,抉擇如何自己想吧:smilie_/):

武器不用洞

腰 : 不動 真  ...

同我fd果套一樣 佢又係女仔人物=.=

我而家用緊成套鋼龍插根性珠
效果差唔多
個look好勁多 :smilie_:10:
二轉會員 #56
原帖由 阿爾比昂 於 2008-4-14 09:00 PM 發表

武器不用洞

腰 : 不動 真  ...

原來要落不動裝:em012:
咁我決定唔整依套face_l_18:
VIP會員 #57
原帖由 『傲魂』 於 2008-4-14 09:08 PM 發表

原來要落不動裝:em012:
咁我決定唔整依套face_l_18:

下身成舊種咁-_______-"
四星黃金會員 #58
我又睇下有咩裝岩用先:smilie_:D5:
二轉會員 #59
原帖由 小殺殺 於 2008-4-14 09:05 PM 發表

同我fd果套一樣 佢又係女仔人物=.=

我而家用緊成套鋼龍插根性珠
效果差唔多
個look好勁多 :smilie_:10:

如果鋼龍能配那3個技能我絕對會整,因為反動+1和+2差好多....

為什麼好裝總是....:face_l_16:
二轉會員 #60
原帖由 阿爾比昂 於 2008-4-14 09:15 PM 發表

如果鋼龍能配那3個技能我絕對會整,因為反動+1和+2差好多....

為什麼好裝總是....:face_l_16:

而家d z裝 x裝:em012:
超柒:em012:
原帖由 chunwailui 於 2008-4-14 09:11 PM 發表
下身成舊種咁-_______-"

男仔..........:em012:
超膠的說
回到最頂傳統版

選擇頁數