Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
VIP會員 #61
原帖由 阿爾比昂 於 2008-4-14 09:15 PM 發表

如果鋼龍能配那3個技能我絕對會整,因為反動+1和+2差好多....

為什麼好裝總是....:face_l_16:

反動極小同最小 差不多吧 對於我黎講
因為我淨係用黎殺黑龍一家 :smilie_:D5:
VIP會員 #62
原帖由 『傲魂』 於 2008-4-14 09:17 PM 發表

而家d z裝 x裝:em012:
超柒:em012:

男仔..........:em012:
超膠的說

轟龍x都唔係太柒姐a_a
四星黃金會員 #63
女 仔 上 身 勁 型
下 身 整 個 肥 婆 咁 = = "
算 啦 , 套 裝 勁 洗 鬼 理 佢 好 睇 唔 好 睇 呢
VIP會員 #64
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-14 09:22 PM 發表
女 仔 上 身 勁 型
下 身 整 個 肥 婆 咁 = = "
算 啦 , 套 裝 勁 洗 鬼 理 佢 好 睇 唔 好 睇 呢

印象分好緊要a_a
二轉會員 #65
原帖由 『傲魂』 於 2008-4-14 09:17 PM 發表

而家d z裝 x裝:em012:
超柒:em012:

男仔..........:em012:
超膠的說

黑龍X還是不錯的....

至於祖龍紅黑......:face_l_14:

感覺C社很偷懶....求其改改顏色就一套裝:face_l_16:
二轉會員 #66
原帖由 chunwailui 於 2008-4-14 09:20 PM 發表

轟龍x都唔係太柒姐a_a

紅過紅黑龍:em012:
VIP會員 #67
原帖由 阿爾比昂 於 2008-4-14 09:24 PM 發表

黑龍X還是不錯的....

至於祖龍紅黑......:face_l_14:

感覺C社很偷懶....求其改改顏色就一套裝:face_l_16:

黑龍裝的確型左好多a_a

ps.一角x你先o咀...

完全一樣...
二轉會員 #68
原帖由 小殺殺 於 2008-4-14 09:20 PM 發表

反動極小同最小 差不多吧 對於我黎講
因為我淨係用黎殺黑龍一家 :smilie_:D5:

無反動才是王道.....4人無間斷狂轟猛炸會是什麼情景:em012:
VIP會員 #69
原帖由 阿爾比昂 於 2008-4-14 09:32 PM 發表

無反動才是王道.....4人無間斷狂轟猛炸會是什麼情景:em012:

淒慘a_a(對條龍黎講)
二轉會員 #70
你地實在太勁-..-咁都混到....
話話村長'片角王'好難打...
打左30分鐘輸左-口-''
唉...
VIP會員 #71
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-14 09:43 PM 發表
你地實在太勁-..-咁都混到....
話話村長'片角王'好難打...
打左30分鐘輸左-口-''
唉...

隻野血的確幾厚...

不過拎冰屬野打....時間問題
VIP會員 #72
分享下比較常用既三套裝 :smilie_:10:

呢套算係校服 大部份時間都係著呢套
武器0洞
匠珠x2 名匠珠x1 防音珠x1 名人珠x2

樣子不差吧

武器2洞
罠師珠x3 跳躍珠x1 匠珠x2 名匠珠x2 光避珠x1

武器2洞(推薦用黑弓G)
攻擊珠x2 貫通珠x3 防禦珠x1 防音珠x2 絕音珠x2
VIP會員 #73
原帖由 小殺殺 於 2008-4-14 09:51 PM 發表
分享下比較常用既三套裝 :smilie_:10:

呢套算係校服 大部份時間都係著呢套
武器0洞
匠珠x2 名匠珠x1 防音珠x1 名人珠x2

樣子不差吧
http://ww ...

第一套唔錯...

的確係校服~

第二套...懶得打迅龍= =

d天倫拎晒黎整武器...

第三套...好少用弓= =
五星白金會員 #74
偉哥...套火事裝個手唔係蒼火黎咩..."?銀火得2洞架,同埋張圖個名都係蒼火手個名
VIP會員 #75
唔好意思各位...

我套裝打錯野a_a

身係雄火x

手係蒼火z...
五星白金會員 #76
你pm番樓主叫佢改一改...為左個銀火手,尋日走左去打16隻銀火都唔出一個天鱗...點知...唔洗
VIP會員 #77
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-4-14 10:35 PM 發表
你pm番樓主叫佢改一改...為左個銀火手,尋日走左去打16隻銀火都唔出一個天鱗...點知...唔洗

hahahaXD

唔好意思尼...
五星白金會員 #78
原帖由 chunwailui 於 2008-4-14 10:36 PM 發表

hahahaXD

唔好意思尼...

由佢la~你都唔係有心既,再講如果尋日我自己睇清楚先洗料就唔會搞錯
VIP會員 #79
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-4-14 10:37 PM 發表

由佢la~你都唔係有心既,再講如果尋日我自己睇清楚先洗料就唔會搞錯

我仲未得閒諗集中火事拔刀= =
五星白金會員 #80
原帖由 chunwailui 於 2008-4-14 10:39 PM 發表

我仲未得閒諗集中火事拔刀= =

我都冇時間改套裝做火事拔刀集中...睇下聽日多唔多功課先~但係聽日又要bio re test,又要補習,又要做a maths功課...
回到最頂傳統版

選擇頁數