Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #121
原帖由 小殺殺 於 2008-4-20 06:42 PM 發表

幻獸果把就係用黎打黑龍一家 :smilie_:D5:

打黑龍系唔一定要反動裝 係一定要根性裝
推薦用鋼龍套插根性珠
技能有 裝填2 反動1 根性 對炎龍 毒倍加

我有套類似的了

有反動根性

但睇黎你呢套都有睇頭

我mark低先,遲下同fd屈古龍大寶玉先打

我見人個個話反動裝擴2打黑龍系炸@_@

佢限我根性都唔怕~但佢速射反動好大

我怕因為咁而......:face_l_07:
VIP會員 #122
原帖由 =無限= 於 2008-4-20 06:48 PM 發表

我有套類似的了

有反動根性

但睇黎你呢套都有睇頭

我mark低先,遲下同fd屈古龍大寶玉先打

我見人個個話反動裝擴2打黑龍系炸@_@

佢限我根性都唔怕~但佢速射反動好大

我怕因為咁而......:face ...

唔亂射的話
速射果野點會中招:smilie_:o:
二轉會員 #123
原帖由 小殺殺 於 2008-4-20 06:51 PM 發表

唔亂射的話
速射果野點會中招:smilie_:o:

唔敢亂黎=_="

怕累輸波:ro02:

呢隻唔同以前9千血果隻=0=

家陣我都係用擴2
VIP會員 #124
原帖由 =無限= 於 2008-4-20 06:53 PM 發表

唔敢亂黎=_="

怕累輸波:ro02:

呢隻唔同以前9千血果隻=0=

家陣我都係用擴2

有根性始終都多個保障:cool:
打打下遊左魂都唔驚俾人秒殺

上次同fd打祖龍
4個人一齊食雷 個個都變左1血
好壯觀 :smilie_/):
二轉會員 #125
原帖由 小殺殺 於 2008-4-20 06:58 PM 發表

有根性始終都多個保障:cool:
打打下遊左魂都唔驚俾人秒殺

上次同fd打祖龍
4個人一齊食雷 個個都變左1血
好壯觀 :smilie_/):

haha

我只係試過一個雷劈死哂3條友即刻完場炸XDface_l_18:

(果陣未到2g未有根性)
二轉會員 #126
乜根性係只要有血 就唔會死咩? 唔係有一定機率唔會死咩?
二轉會員 #127
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 07:18 PM 發表

唔係

係血量要在某個程度以上(有人話64以上,有人話100以上)

傷害大過此血量時就會剩下10血

發動呢個技能時個身會發一下橙光

我成日都唔小心比怪秒,好有用:ro07:
VIP會員 #128
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 07:18 PM 發表

應該係30%血量以上 受到致命傷害就會發動 :smilie_:D5:
二轉會員 #129
整到相了@_@

上網搵資料的

岩岩整出黎,孖邊妹正=3=

武器1洞      大炮珠x1

劍聖頭
凱龍x身      石壁珠x1
凱龍x手      絕壁珠x1
凱龍x腰      大炮珠x2
凱龍x腳      大炮珠x2
二轉會員 #130
原帖由 =無限= 於 2008-4-20 07:46 PM 發表
整到相了@_@

上網搵資料的

岩岩整出黎,孖邊妹正=3=

...

個樣成個男仔咁 我頭先整個套係露溝裝:em012:
二轉會員 #131
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 08:09 PM 發表

個樣成個男仔咁 我頭先整個套係露溝裝:em012:

我蒼火z裝都露啦

仲好似攪到佢好大添@_@"
二轉會員 #132
原帖由 =無限= 於 2008-4-20 08:10 PM 發表

我蒼火z裝都露啦

仲好似攪到佢好大添@_@"

蒼火z好似沒?:smilie_:P2:
二轉會員 #133
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 08:13 PM 發表

蒼火z好似沒?:smilie_:P2:

:thup: :thup:
二轉會員 #134
原帖由 =無限= 於 2008-4-20 08:19 PM 發表

:thup: :thup:

得個少少 你整桃毛U睇下:smilie_/):
二轉會員 #135
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 08:41 PM 發表

得個少少 你整桃毛U睇下:smilie_/):

你整張圖出黎睇下啦@_@

咁都叫少少,真係好想見識下你果套wo:smilie_:)3:
二轉會員 #136
有咩裝可以混到高耳,斬味+1,研師呢(唔計武器)
我最勁都係黑狼X,霸龍,蒼火Z...但係都差1先到研師...
你地有冇計
二轉會員 #137
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-20 09:07 PM 發表
我最勁都係黑狼X,霸龍,蒼火Z...但係都差1先到研師...
你地有冇計

武器位整多個珠位得唔得?
其實有d技巧 佢同一種類既裝 換一換手腳 就可以整到 有時就跌一級
二轉會員 #138
武器多一個洞我都知既...不過我想用雙刀.但係好多都冇洞..所以好煩..
有時就跌一級?我唔係好明
VIP會員 #139
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-20 09:07 PM 發表
你地有冇計

就咁一套紅電z求其轉走一件2洞ge

換做鐮蟹z

再加珠應該ok
二轉會員 #140
咁樣會冇左高耳..行唔通..
回到最頂傳統版

選擇頁數