Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #141
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-20 09:32 PM 發表
武器多一個洞我都知既...不過我想用雙刀.但係好多都冇洞..所以好煩..
有時就跌一級?我唔係好明

即係來來去去你想混個套裝 都係由三-四款既手手腳腳混出黎 例如蒼火龍腳 火龍身 霸龍頭 霸龍腰 火龍手混唔到你想要既野 咁火龍腳 蒼火龍身 霸龍腰 火龍頭 霸龍手就會混到你想要既野
跌一級既意思即係 x級跌落s 級咁 技能只係轉小小 可能會轉到你要既技能
二轉會員 #142
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-20 09:32 PM 發表
武器多一個洞我都知既...不過我想用雙刀.但係好多都冇洞..所以好煩..
有時就跌一級?我唔係好明

冰雙劍 已經有3個洞喇 其實仲有好多都有起碼1個洞以上既雙劍 睇你用咩架ja
二轉會員 #143
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 09:48 PM 發表

冰雙劍 已經有3個洞喇 其實仲有好多都有起碼1個洞以上既雙劍 睇你用咩架ja

雙屬既雙刀大多數冇洞

(唔記得冰麻同埋冰毒果兩把有冇)

我都有特登去留意

天地/真絕1洞
四星黃金會員 #144
頭 : 紅電Z  2粒 研磨珠
身 : 蒼火U  2粒 觀察珠
手:  紅電Z  2粒 觀察珠
腰 : 紅電Z  2粒 研磨珠
腳 : 紅電Z  2粒 觀察珠

咁就有高耳,廣域+1,捕獲見極,砥石低用高速 (唔要 捕獲見極 砥石低用高速 可以換心眼/業物)
VIP會員 #145
原帖由 =無限= 於 2008-4-20 09:56 PM 發表

雙屬既雙刀大多數冇洞

(唔記得冰麻同埋冰毒果兩把有冇)

我都有特登去留意

天地/真絕1洞

大家請留意g級武器a_a

又好用又多洞架~
二轉會員 #146
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 09:47 PM 發表

即係來來去去你想混個套裝 都係由三-四款既手手腳腳混出黎 例如蒼火龍腳 火龍身 霸龍頭 霸龍腰 火龍手混唔到你想要既野 咁火龍腳 蒼火龍身 霸龍腰 火龍頭 霸龍手就會混到你想要既野
跌一級既意思即係 x級跌 ...

我明你講咩喇...再試下先..
不過雙屬既野真係好多冇洞...
二轉會員 #147
原帖由 純蒼.闇影 於 2008-4-20 10:40 PM 發表

咁就有高耳,廣域+1,捕獲見極,砥石低用高速 (唔要 捕獲見極 砥石低用高速 可以換 ...

我想要高耳,斬味+1,砥石低用高速T_T
二轉會員 #148
原帖由 純蒼.闇影 於 2008-4-20 10:40 PM 發表

咁就有高耳,廣域+1,捕獲見極,砥石低用高速 (唔要 捕獲見極 砥石低用高速 可以換 ...

係咪有個技能係捕獲後 可以多素材
VIP會員 #149
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 11:04 PM 發表

唔記得係捕獲名人定捕獲達人
二轉會員 #150
原帖由 chunwailui 於 2008-4-20 10:44 PM 發表

大家請留意g級武器a_a

又好用又多洞架~

g武有冇雙屬雙刀@@?

我家陣懶開黎睇c_c
二轉會員 #151
無人建議用槌裝-.-近排想用下..但唔知用咩技能較有用....
四星黃金會員 #152
原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-4-20 11:04 PM 發表

捕獲名人 先係 捕獲見極 係知幾時捉得 比打殺快好多
四星黃金會員 #153
原帖由 ☆千影★ 於 2008-4-20 10:57 PM 發表

我想要高耳,斬味+1,砥石低用高速T_T

斬味+1 用黑角Z頭,手,腰,leg 蒼火U身 +珠 混到 業物,高耳,快磨
斬味+1就唔得=;=
二轉會員 #154
依個我都知,不過我覺得匠好用D
三星高級會員 #155
今集火事冇咩用,多謝晒分享.
二轉會員 #156
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-17 11:55 AM 發表

要 c a p 圖 要 裝 s c m 架
係 置 頂 到 有 , 放 係 目 錄 到
之 後 係 g a m e 到 禁 音 符 , 之 後 禁 左 下 角 果 個 " S . . . S . . "
禁 左 一 下 禁 彈 左 出 去 , 之 後 禁 多 下 o 形 就 影 到  ...

SCM 係咩黎架-.-??
一星新手會員 #157
好難混呀:~: .............

我想要: 填裝速度up  <--(優先考慮)
之後既可以:
反動/填裝數量/根性/回避距離up/(其他對輕弩有用既技=0=")

主要都係想要 填裝速度.....
其他既可以自由配....配左成晚都唔掂><"

請各位幫幫忙=0=十萬個thx
VIP會員 #158
原帖由 俠三仙劍 於 2008-4-21 07:18 AM 發表
好難混呀:~: .............

我想要: 填裝速度up   

用成套鋼龍插根性珠 (感覺上 我係度hard sell緊呢套野:funk: )
技能有 裝填2 反動1 根性 對炎王 毒加倍
VIP會員 #159
原帖由 齊齊 於 2008-4-21 12:19 AM 發表

金手指既一種 :loveliness:
四星黃金會員 #160
原帖由 齊齊 於 2008-4-21 12:19 AM 發表

係 金 手 指 1 個 程 式 黎
要 用 左 先 可 以 c a p 圖
另 外 ,
有 冇 人  可 以 幫 我 混 套
長 槍 有 砥 石 高 速 化 , 陷 阱 師 / 回 避 性 能 既 裝 架 ?
唔 知 點 解 e 排 鐘 意 左 玩 長 槍
所 以 有 人 幫 我 混 =3= "
回到最頂傳統版

選擇頁數