Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
一星新手會員 #161
原帖由 小殺殺 於 2008-4-21 07:48 AM 發表

用成套鋼龍插根性珠 (感覺上 我係度hard sell緊呢套野:funk: )
技能有 裝填2 反動1 根性 對炎王 毒加倍

依套我都試過~但係唔係咁滿意=0=
我主要都係想要填裝速度...
因為依家支 神之鑄...上彈好慢

希望有麻痺倍加啦>o<
基本上..我想要 填裝速度+反動/麻倍加
四星黃金會員 #162
金獅裝混老山龍都唔錯...可以有斬味+1 集中 拔刀術  回復速度+1
四星黃金會員 #163
樓上個套金c混老山點混呀,有冇人教下我
四星黃金會員 #164
頭.身.腰用金獅  ....手.鞋用老山龍  用6粒匠珠 2粒拔擊珠
三星高級會員 #165
我想問下....

1set 黑龍X 弓手裝....

加咩技能會好用D.....我諗極都唔知加咩好....佢得九個珠珠位 /.\
二轉會員 #166
更新左D
但係有D太亂
唔知點整:em012:
八星無敵會員 #167
雙刀裝

武器一洞(磨珠)

蒼火頭z(弓頭)(斬空珠)

黑角銅x(名人珠)

黑角手x(磨珠x2)

黑角腰x(磨珠x2)

蒼火腳z(防音x2)

發動技能:高耳.見2 武器速磨.業物

見切+2 高級耳栓  業物
頭 : 黑角Z    達人珠,名人珠
身 : 黑角Z    名人珠
手 : 蒼火Z    絕音珠
腰 : 黑角Z    神護珠
腳 : 黑角Z    斬鐵珠,斬鐵珠

2套邊套好用d
五星白金會員 #168
原帖由 牙龍~* 於 2008-4-30 04:00 PM 發表
雙刀裝

武器一洞(磨珠)

蒼火頭z(弓頭)(斬空珠)

黑角銅x(名人珠)

黑角手x(磨珠x2)

黑角腰x(磨珠x2)

蒼火腳z(防音x2)

發動技能:高耳.見2 武器速磨.業物

見切+2 高級耳栓  業物 ...

2套都有見2,高耳,業物~ 但上面果套仲多左速磨,單看技能唔計美觀&防禦當然是上面果套好D
八星無敵會員 #169
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-4-30 04:26 PM 發表

2套都有見2,高耳,業物~ 但上面果套仲多左速磨,單看技能唔計美觀&防禦當然是上面果套好D

我想有高耳 見2有研磨
咁就一定用face_l_18:
一星新手會員 #170
我想要一套斬味+2/+3,有埋拔刀術就好的大劍裝(有埋other技我都ok)
你地幫我想想好嗎?拜託,因為想玩霸劍:smilie_:)3:
五星白金會員 #171
原帖由 pakochan 於 2008-7-10 10:05 PM 發表
我想要一套斬味+2/+3,有埋拔刀術就好的大劍裝(有埋other技我都ok)
你地幫我想想好嗎?拜託,因為想玩霸劍:smilie_:)3:

斬品得+1-_-"""冇記錯g金c裝插珠得,,,,
做咩推呢個post,,,
四星黃金會員 #172
原帖由 pakochan 於 2008-7-10 10:05 PM 發表

火龍X全套+匠珠
有斬味+1,拔刀術,攻擊大
二星初級會員 #173
加油! 支持!  謝謝分享!:loveliness:
VIP會員 #174

斬味冇得+2/+3....

得斬味+1
一星新手會員 #175
oh....斬味冇得+2/+3....我真係唔知..
咁霸劍係咪要用金C裝?
一星新手會員 #176
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-7-10 10:09 PM 發表

斬品得+1-_-"""冇記錯g金c裝插珠得,,,,
做咩推呢個post,,,

因為我feel呢個post好正,推上去可以幫到好多人
五星白金會員 #177
原帖由 pakochan 於 2008-7-11 05:44 PM 發表

因為我feel呢個post好正,推上去可以幫到好多人

你既想法係好,不過好還好,有時要跟下版規~唔係比人扣分就好唔抵^^

講真霸劍係重看不重用,能力好有限,有拔刀術既話,就連霸劍高會心的自豪賣點都沒用了~

而大劍用g位金獅裝算係大劍系國民的標準服飾了.
五星白金會員 #178
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-7-11 05:55 PM 發表

你既想法係好,不過好還好,有時要跟下版規~唔係比人扣分就好唔抵^^

講真霸劍係重看不重用,能力好有限,有拔刀術既話,就連霸劍高會心的自豪賣點都沒用了~

而大劍用g位金獅裝算係大劍系國民的標準服飾了.

我紅火x/咸魚x算@@
二星初級會員 #179
火事+2.自動裝填.屬攻強化   有冇可能混到
六星鑽石會員 #180
原帖由 kk5384 於 2008-7-13 09:40 AM 發表
火事+2.自動裝填.屬攻強化   有冇可能混到

如果你武器3洞的話都有可能
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數